domingo, 20 de junio de 2010

GANDIA ENS UNEIX

El divendres, malgrat la pluja estiguérem més de mil persones, ciutadans de tota classe de pensaments, amics meus i amics de Gandia, recolzant l’acte de “Gandia ens uneix”, recolzant a Gandia i recolzant-me a mi en La Casa de la Marquesa.
Que força m’heu donat!.
Els vaig dir que les persones som totes diferents però amb una bona actitud podem i devem fer moltes coses junts.
Els vaig dir que les actituds partidistes em cansen a mi, cansen a la ciutadania i no són bones per al conjunt de la societat.
Els vaig dir que no he canviat. Que sóc Orenguet.
I davant d’ells i de cara, els vaig demanar que treballaren i em feren treballar per la ciutat, que em digueren sempre les seues veritats, que pensaren en els demés quan pensen en Gandia i que, per favor, contagien l’optimisme i la confiança que nosaltres tenim en Gandia i el seu futur a la resta de la ciutadania.
Allí estava el meu verdader Govern, tots ells eren el meu equip.
Crec que som un bon equip, per a mi, el millor, perquè som persones que pensem en positiu, perquè volem que Gandia no es pare, perquè tenim la voluntat de sumar i no d’excloure i perquè pensem que, per damunt de tot, estan les persones.
Sé que junts, units per Gandia, de nou anem a aconseguir-ho.
Amb intel·ligència, superarem les dificultats del camí. Amb tolerància, superarem les incomprensions I amb paciència i pedagogia, superarem fins i tot les crítiques d’aquells que anteposen els interessos personals o de partit als de la seua ciutat.
Estem transformant Gandia. Estem fent una Gandia ben xula; arreglant carrers, millorant parcs, dotant-la de infraestructures, etc. Però, com deia la meua alcaldessa, la ciutat són les persones...I jo vos dic que, amb estes persones, que ciutat més bonica tenim!
Ànim i fins setembre.
Share/Bookmark

13 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Les ha hecho mucho daño... quien se pica ajos come... enhorabuena

Anónimo dijo...

Anim i a per ells perque no podran en la veritat.

JHON MACLAEN dijo...

No se trata de eso?tendremos que luchar por los intereses de gandia y los gandienses.Los intereses partidistas que utilizan algunos y que les llevan a faltar a tu persona no les llevaran a la alcaldia,ya nos encargaremos de ello.

Anónimo dijo...

Orengo:

Soles vuic dir-te que si almenys hagueres deixat que es ferà la consulta popular, almenys guanyares o perderes, t'haguera votat. Ara be, per molt que siga socialista, molts socialistes volem canvi i anem a votar al Partit Popular de Gandia. Les enquestes ho diuen, si vols t'aspaviles i sinò seràs el primer socialista que perd Gandia. Algo vergonyós.

Jesus Eduard Alonso i López dijo...

Estimat José Manuel, m'ha alegrat molt que l'Ajuntament de Gandia i vosté com a alcalde s'hagen posicionat en el tema de les Caixes d'Estalvis. Això fa creïble la possibilitat d'altres polítiques que superen l'actual perplexitat i impotència en que estem sumits els valencians.

Anónimo dijo...

M’han arribat notícies de que van a soterrar les restes del riu serpis on estava la estàtua del tio de la Porra. Escolte pel carrer comentaris defensant la seu conservació fins i tot Peris reclama la seua conservació.
Jo reclame una opinió pública del BLOC, de la Associació de Veïns del Centre Històric, del Arc de Mitj punt, del Tècnic del Museo Maga i conservador del patrimoni, i d’altres associacions veïnals i culturals.
He viatjat per València (Plaça de l’almoina) Cartagena, Tarragona, Mèrida i podem apreciar les restes o des de baix d’edificis (en lloc d’apartaments subterrenis hem viatjat pel temps trepitjant les restes romanes), he pogut apreciar les restes cobertes per metracalit- plaça de l’almoina-.... i ara, ací, a l’any dels Borja amb Carles Santos, amb Creuer a Roma, amb cabalgates etc... no creguem que lo efímer (però valuós) ha de tenir vigència però no una inversió que perdurarà en el temps.. Que diu PROTUR d’açò
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¿¿¿¿¿segur que el que posaran damunt donarà més valor afegit a Gandia????????!!!!!!!
No tinc capacitat per movilitzar ningú i es per això que utilitze el a quien corresponda per si algu es sap i encapçala algun moviments de defensa del patrimoni històric la mateixa setmana que s’aprova

JHON MACLAEN dijo...

Mi padre dice "y echale hilo a la cometa".Ahora resulta que la mujer del alcalde no tiene derecho a trabajar.¿Quien habra tirado el pullazo sobre el enchufe de tu mujer en la universidad?.Deberian saber que detras del alcalde de gandia puede haber una gran profesional y no un florero aunque quede mejor visto el florero.

Anónimo dijo...

Orengo. Un xicon (perquè no se li pot dir home) que és no sé qué històries del Sr. Torró, va diguent que, a Gandia, les votacions estàn amanyades.

M'agradaria dir-te que ets posiblement l'alcalde que tots i totes els/les socialistes desitgavem. Espere que ens menys de 300 dies que queden per les pròximes eleccions, tingues la mateixa sort i no sigues el primer socialista que perd les eleccions a la ciutat de Gandia. Encara que, desgraciadament, la gent es molt ignorant i continua pensant que amb el Partit Socialista mai ixirem de la crisi... I jo em pregunte, ¿acàs no es crisi firmar per una guerra a l'Iràk? ¿acàs no es crisi amagar la veritat del 11 de Març? ¿acàs no es crisi burlar-se d'una campanya per evitar accidents de tràfic? Sí, per a mí si ho és. I ara Rajoy puja al seu BLOG un vídeo en el que no porta cinturó de seguretat... Això és un exemple del que vol ser President d'Espanya. 'Cágate lorito'...

Dit queda. Enhorabona pel teu treball, Senyor Orengo.

Anónimo dijo...

Per cert, si m'ho permet el Sr. Alcalde, m'agradaria que entrareu a aquesta pàgina i firmareu per fer justicia amb el tema del jutge Garzón. Un altra injusticia.

Anónimo dijo...

El Ayuntamiento de Benidorm costea un curso de protocolo a un aspirante a coordinador del área


Actualizado 02/07/2010 - 10:37:031 comentarios
El equipo de gobierno de Benidorm, presidido por el ex socialista Agustín Navarro, parece decidido a situar como sea a sus afines en las plazas «a medida» de familiares y militantes del PSOE creadas en la última modificación de la Relación de Puestos de Trabajo (RPT), aprobada en diciembre del pasado año. Hasta el punto de correr con los gastos de la formación necesaria para los aspirantes.
Así, el Ayuntamiento de Benidorm se ha hecho cargo de los 4.000 euros que costó la asistencia a un curso de protocolo de uno de los asesores de dicha área que opta al puesto de coordinador. Como otras plazas de coordinador creadas «ad hoc» ?para el padre de la edil de Hacienda, Natalia Guijarro, o el secretario general de UGT en el Ayuntamiento (y candidato del PSOE en 2007), Daniel Caneiro?, el de coordinador de Protocolo es un cargo de nueva creación con una remuneración superior a su anterior equivalente. Y, como en los casos anteriores, se cubrirá por oposición interna, mediante un concurso de méritos.
De esta forma, un aspirante que cuente con un curso de protocolo como el sufragado a cuenta de las arcas municipales para uno de sus trabajadores parte, en principio, con una ventaja considerable respecto al resto de opositores a la plaza.
Vínculos socialistas
En cualquier caso, el funcionario agraciado con la formación por cuenta del Ayuntamiento no es un aspirante cualquiera. Lorenzo Cervera es delegado de UGT en el Ayuntamiento, y representa a la central sindical en la junta de personal ?con lo que, como en el caso de Caneiro, es juez y parte en la adjudicación de plazas?.
Cervera, además de un destacado sindicalista (fue secretario comarcal de UGT en la Marina Baja), mantiene unos fuertes vínculos con el PSOE, partido en el que milita y en el que incluso intentó hacerse con la secretaría local ?
Si bien su candidatura obtuvo un escaso nivel de respaldo en la elección interna, Cervera mantiene una notable influencia en la agrupación local. Su esposa, de hecho, trabaja como cargo de confianza del PSOE desde el año 2007, según fuentes municipales.
El Sindicato Profesional de la Policía Local y Bomberos (SPPLB) y la Central Sindical Independiente y de Funcionarios (CSIF) han denunciado el presunto trato de favor a este funcionario. «Sólo faltaría que se presentase a la plaza de coordinador de Protocolo y la aprobase», señaló el secretario local del SPPLB, Francisco Ángel González.

Plazas «a medida»
Desde el pasado diciembre, el Ayuntamiento de Benidorm viene tramitando la remodelación de su plantilla, con la creación de 56 nuevas plazas pese a contar aún con 229 vacantes en el catálogo de empleados municipales, que antes de la ampliación ya era de 1.056 puestos.
Entre las nuevas plazas, destacan las de coordinador de Recursos Humanos, a la que opta el secretario general de UGT en el Ayuntamiento, Daniel Caneiro ?pese a que ya existe una jefa de Personal?, o la de coordinador de Diseño, a la que opta el padre de la edil de Hacienda y portavoz municipal, Natalia Guijarro. Estas dos plazas fueron las primeras en salir a concurso, junto con otras tres.
La mesa de Personal aprobó su provisión a mediados del pasado mes de marzo, con el voto en contra de CSIF y a favor de UGT y CC.OO. El complemento específico que cobrarán sus nuevos titulares será de casi 1.200 euros al mes, frente a los 300 euros mensuales que cobran en sus actuales destinos. Las 56 vacantes se crearon con el informe en contra del interventor municipal, que cuestionó la «falta de motivación» de los nuevos puestos de trabajo.
Además de los cargos de coordinador que se cubrirán por oposición interna, Agustín Navarro y el tránsfuga del PP José Bañuls ?que posibilitó la moción de censura del 22 de septiembre? se reservan el derecho a asignar «a dedo» tres de las plazas de nueva creación.

D. MARTÍNEZ
ABC

JHON MACLAEN dijo...

La semana pasada tuve la mala ocurrencia de entrar en el blog de tu contrincante(sr.Torro).Para mi sorpresa un espacio que creia que era para opinar libremente no es asi.Resulta que soy sociata, perro faldero,capacidad intelectual baja etc.et. y mejor no seguir.Te invito a que entres y compruebes como las gasta su libertad de expresion.SALUDOS

Antoni dijo...

La dona del cèsar no sol ha de ser-ho sinó també semblar-lo

N'hi ha alguns que pensen que no hi ha diferència entre una recta i rectitud.

La desunió sorgeix quan es detecta una diferència entre el que es diu i el que es fa.

La pulcritud, la pulcritud

Pere dijo...

Bon dia alcalde,

No vaig a escriure res relacionat amb aquesta entrada. Sols he sentit la necessitat de tornar a deixar-li un comentari al bloc després de viure coses com el visionat d'un anunci turístic de Gandia... en castellà per Canal 9, dels avisos promocionals en bilingüe "diglòssic" en els abaixadors al nou pàrking de la Plaça El·líptica i a altres campanyes i anuncis en premsa publicats per l'Ajuntament i només en castellà.

No sóc jo l'únic que té la percepció que Gandia està retrocedint en aquest aspecte, on sempre havia estat una ciutat més o menys model i orgullosa del seu passat cultural. Ara hem de suportar com obres de teatre sobre la família Borja, precisament en aquest any i escrites per gandians "il·lustres", s'estrenen a Gandia en castellà (i només en castellà)... Com li déia, no sóc l'únic, i li pose un enllaç a un article de Raül Navarro publicat en la Saforguia d'aquesta setmana:

http://www.saforguia.com/Noticias/tabid/54/titular/LA_LLENGUA_COM_A_EXPERI%C3%88NCIA_O_EL_TURISTA_BABAU/idnoticia/24175/Default.aspx

Un últim apunt: no sé si vosté ho sabrà, però tant el Blogger (on està publicat el se quadern) com la Vikipèdia tenen versió en valencià... Però ja hem vist quina és la seua preferència.