martes, 14 de septiembre de 2010

Alma de Acero

Hi ha mogudes en les que val la pena implicar-se, et fan sentir que eres persona. “Alma de Acero” és una de elles.

El proper 9 d’octubre, mentre els polítics estarem enxarxats en la discussió de qui és més valencià, o qui porta la bandera més gran o canta més fort l’himne regional, uns moters estaran fent rugir els motors de les seues Harleys, enmig d’un festival en homenatge a Àgueda.

Àgueda era una xiqueta preciosa, a la que un càncer maleït i injust li va arravatar el seu futur. Els pares, tristos i commocionats, no han volgut que la cosa es quedara així. Volien donar una resposta, un crit d’alliberació i rebel·lia.

Ells, acompanyats de molts amics, anònims i famosos que els volen moltíssim, han tingut la idea de recordar-la fent un festival a la platja de Gandia, en benefici de la residència oncològica infantil que tan bé va tractar a la xiqueta.

En esta iniciativa tot és sentiment i generositat autèntica. Quina lliçó més gran estan donant. Enmig del dolor i la impotència, han triat ser pro-actius, fer alguna cosa. Una resposta útil i positiva que ajude a compensar mínimament eixa descomunal injustícia, al temps que canalitza la ràbia, convertint-la en sentiment generós i solidari.

Àgueda, si hi ha cel, estarà al cel. I “Alma de Acero” convertirà este món en un lloc un poc millor per a viure la vida.

A tots i totes els que col·laboreu i ho feu possible, la meua gratitud, admiració i consideració.

Conteu també amb mi i amb el que represente per a tot allò que necessiteu. Perquè, tot i que no vull, ni per un instant, imaginar-me viure una situació semblant, si algun dia em destrossaren la vida arravatant-me el que més vull, com m’agradaria estar a la vostra altura i poder respondre així. Sou increïbles!

Èxit i tots els ànims del món.


Share/Bookmark

15 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

M'agrada el nou disseny del blog, però trobo a faltar que no es poden veure les entrades antigues.

Respecte de la notícia que publiques, estic totalment d'acord amb tu, cal tenir alguna cosa molt especial para en una situació així, tenir el que cal tenir per organitzar això, jo no se si seria capaç de suportar una cosa així.

Anónimo dijo...

<>. Voltaire

Browner...Seguro? dijo...

Enhorabona ¡¡¡ Per el nou nombrament...

Anónimo dijo...

Ja no escriu ningú en este blog excepte Boix...

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Jajajajajaja. Molt bo anonimo. Poc a poc...

Anónimo dijo...

Sr. Alcalde;

Ni que decir tiene que su post sobre el festival Alma de Acero ha sido una de las cosas más agradables de cuantas he leído en bastante tiempo.

Denota sensibilidad y respira una profunda reflexión desde el lado mas intimo de la persona. Es difícil encontrar desde la militancia política algo que separe al político de la persona sin algún fin electoralista. En este caso querido alcalde, personalmente creo que ha hablado su conciencia. Enhorabuena

José Manuel Orengo Pastor dijo...

He censurado un comentario de un presunto "socialista descontento".Que mal me sabe, pero hay algunos comentarios que no puedo permitir.
Por favor, odios viscerales, decalificaciones y juicios personales de mal fondo aquí no.

Anónimo dijo...

És molt bona l´entrada, es desprén sensibilitat amb la causa. És una llàstima que no fera les mateixes declaracions a la premsa, on va dir que "Festivals com estos ajuden a desetacionalitzar el turisme i són atractius d´oci". Amb les seues paraules em va semblar un Alcalde amb poc cor, menys mal que ha rectificat amb este article.

ALMA DE ACERO dijo...

Sr. Orengo:

Fa una setmana vaig tindre l´oportunitat de llegir el seu blog, amb aquestes lletres vullc agrair-li tot el suport que hem rebut i les paraules que ens va dedicar al Festival Alma de Acero.

De part de tots els components de Alma de Acero, de totes les persones que ens ajuden, dels constructors, dels colaboradors, els amics i de nosaltres, com a pares de la xiqueta no més li podem dir….. GRÀCIES.

DAVID ADISSON dijo...

SR. ORENGO;Creo que Guillermo Barber te pretende porque siempre te tiene en la boca.Es devocion lo de este chico.

Anónimo dijo...

Orengo, si sempre escrius contestes en valencià, per què des de fa poc contestes en castellà??? ai mare! aquests nous assessors que tens.....

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Tots els que em conexeu sabeu que les entrades del blog les faig jo i a més a més des de ma casa. Sempre en Valencià. A vegades quan m'insulten o em desqualifiquen en castellà, conteste en eixa bella llengua. Es una mostra de consideració i respecte a qui no me'l té.

DAVID ADISSON dijo...

OLE LA INICIATIVA!!! Intentaremos estar alli.
Sr.Orengo voy aprovecahar este espacio para decirle que se han hecho muchas obras de acondicionamiento de aceras pero no se quiera imaginar las que hay sin acondicionar para minusvalidos,y no digamos carros de bebe.
Si algun responsable de su corporacion se diera una vuelta por culquier zona de GANDIA se daria cuenta de que han dejado infinidad de aceras en las que una silla de ruedas es casi imposible que circule y no digamos otro tipo de barreras como farolas en una zona estrecha o postes o etc...
En nuestro grupo de amigos lo comentamos muchas veces y no le hablo de una zona de GANDIA.Si nosotros nos damos cuenta porque los que viven de eso no?
ESPERO QUE EN MAYO SEAS EL ALCALDE.
SALUDOS.

De mar dijo...

De veres que contestar en Castellà es mostra de consideració i respecte?. Igual és que jo no he entés la ironia!. ânim i endavant.

Carlos V dijo...

Doncs a mi em pareix que el contestar en la llengua amb la que algú et parla és el més normal del món, només els cabuts i els intolerants no accepten que a Valencia hi ha bilinguisme i jo crec que l'alcalde i els membres del govern i la oposició, deben hablar en los dos idiomas oficiales de la Comunidad Valenciana, eso es una muestra de normalidad democrática, comentarios despectivos y criticos por hablar en uno u otro idioma, no son sino síntoma de "paletismo" y de mentalidades cerradas y transnochadas.