martes, 14 de agosto de 2007

LA POLÈMICA DE CADA ESTIU

Gandia és la tercera potència turística de la Comunitat Valenciana. Tot i que reconec que tot es pot i es deu millorar, jo estic orgullós de Gandia i de la seua platja.
Cada any, les coses van millor, realitzem fortes inversions en infraestructures per a posar-nos al dia i estem creixent de manera contínua i continuada en este important sector econòmic. L’objetiu és donar més qualitat cada vegada, ser més competitius i poder treballar més en els mesos de fora de temporada (desestacionalitzar).

L’ajuntament deu fer bonicos els carrers, mantindre òptim l’estat de l’arena i de la platja i promoure un creixement sostingut de les places hoteleres i de l’oci turistic, primant la qualitat.
Els restauradors deuen competir amb els seus propis companys- cada vegada mes nombrosos- incrementant la qualitat i la relació qualitat-preu.
Els hotelers s’impliquen cada vegada més en la gestió de les promocions i foment de les infraestructures, modernitzant les seues instal·lacions.

Cada any, el Patronat de Turisme de Gandia dóna les dades d’ocupació de la platja, és a dir, quanta gent està visitant-nos, quin és el nombre d’habitacions d’hotel que queden lliures i quants apartaments declarats túristics estan ocupats. Em consta la fiabilitat de les dades que oferix el gerent del Patronat, Javier Gil, i la professionalitat amb la que s’obtenen (moltes d’elles facilitades pel propi sector empresarial turístic).

Té igual! .. tots els anys, en el mes d’agost, el PP inicia una polèmica respecte a eixes dades d’ocupació, dient que són falses i que la situació és insostenible. Enguany, Torró- que és nou però poc novedós- no ha tingut prou en anunciar un “xapapote” i peixos morts en Gandia durant la campanya electoral. Ara ens qualifica com “la platja del “macrobotellón”. Fora la bandera blava, fora els distintius de qualitat. No es creguen vostés les bondats de Gandia quan es promociona a l’exterior. Tot és un engany del govern socialista.

Tot i que algun empresari amb vocació partidista li faça costat al sr. Torró, crec sincerament que la política d’”eslogan destroyer” no és l’aportació més adequada per a beneficiar la indústria turística de la nostra ciutat.


Fins demà
Share/Bookmark

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Mire, ni he votat ni votaré PP, però visc/estiue a la platja fa uns anys, entre el camp de rugbi i un altre parc fosc i deixat de la ma de Deu. Son les 2.25 hores i no hi ha mans: als dos parcs deu haver entre 20 o 30 joves, fent botelló i ací no hi ha qui dorga. No vull ser catastrofista, ni m'agrada l'estil Torró, pero el que ara passa fa poc no passava.

Solucions? Indmediata: tancar els accesos als parcs per les nits (es el que ja fan a moltes ciutats amb aqust tipo de problema); incremenar la vigilancia (si el botelló està prohibit, s'haurà de vetlar perque es complisca la llei... perque si no al final, si les normes de conducta no es compleixen, la gent pot sentir-se no obligada a respectar la llei).

A mig-llarg termini, mal està: els joves d'ara son una generació que li va molt la marxa-desfase-destroyer... pero ahi voste poc pot fer. Pel que fa a Gandia, depen del model de platja que es desitje (tot siga dit, no crec que a estes altures es puga fer gran cosa). Crec que una cada vegada mes gran part de la gent que ve a Gandia ho fa per pegar-se un banyet (gratis) i desfasar de la forma mes barata (botelló): influeix el preu del cubata dels pubs(fins a 9 euros un gin tonic!), del preu del sopar (qualitat mitjana fluixa i 30 euros per barba). La gent jove això no ho pot soportar, i prefereix sopar a casa, bufar-se al parc i armar-la en Cocoloco o Bacarrà.

Ara per ara i ha un problema, i el que molts esperem es que ni Torró diga que s'acaba el mon, ni que Orengo diga que "Gandia va bien" i obvie el problema. Bona nit, per aquell que puga.

Anónimo dijo...

Para Torro y sus regidores debe ir nuestra mas absoluta repulsa por el comportamiento que demuestran y por las mentiras que sueltan cada vez que abren la boca.
No debemos olvidar nunca que el PP es lo siguiente:
Es el partido de la MENTIRA PERMANENTE , es el partido de LA MANIPULACION , es el partido de la GUERRA , es el partido de la DESLEALTAD.
Lo que estan haciendo el PARTIDO POPULAR en esta tierra de Valencia no tiene nombre , solo saben hacerse las victimas y reclamar lo que no les pertenece , mientras ellos no aportan nada positivo en sus politicas de despilfarro y fastos .
La pena es no saber hacerlos fuera del poder para terminar con esas barbaridades que estan llevando a cabo.
Ahora solo sabemos la mitad de sus barbaridades , el dia que salgan del poder y si no se llevan con ellos informacion saldran a relucir datos que nos estremeceran.
Y mientras los barracones para los estudiantes van a mas, mientras se desvian fondos de caracter social a pagar fastos , mientras tambien se desvian millones de euros de la sanidad a otros menesteres , mientras se subvencionan a entidades que montan partidos fantasmas para pactar con el PP y ETC , ETC , aun se atreven a salir atacando y descalificando a los demas . Mas verguenza debian de tener y no ir de salvapatrias .
Por cierto algun dia hablaremos de esos empresarios que les apoyan ya sea por accion o por omision , porque hay casos de un descaro impropio de unas personas que ocupan cargos en organizaciones empresariales y que estan totalmente inhabilitados para ocupar esos cargos por sus comportamientos y declaraciones.
Hasta pronto

Browner...Seguro? dijo...

Alcalde¡¡¡ a torro ni caso ni a las tonterias que dice una detras de la otra, pero no olvides que el verano pasado quien las decia es tu "teniente de alcalde" ahora, asi que ya que lo tienes tan cerca ¿porque no le preguntas porque lo hacen todos los veranos? y no cuentas la respuesta.

Es evidente que todo es mejorable pero nadie puede negar que la playa esta muy bien, pero que muy bien, y que es normal que la gente joven quiera tomar copas y divertirse si no esta playa se convertira en un balneario del inserso, que tambien esta bien pero no debe ser lo unico.

Por cierto, respecto del botellon si que seria interesante que la policia local lo controlase un poco mas y tambien los que estan surgiendo dentro de Gandia ciudad porque en el Parque de la estacion se esta haciendo ultimamente todos los dias y ese parque ya estaba bien y cuando os deis cuenta tendra dificil solucion, alguien deberia hacer algo ahi.

Saludos Browner

Cuinetes dijo...

Ei, Sr. Alcalde, soc Xavi, encantat de tornarlo a llegir!

vostè sap qui soc.

li convide jo a que vinga un cap de setmana als voltants de la plaça castells i conega de prop la situació. Al parc de l'avinguda rioja, al costat del Gandia Palace, durant els caps de setmana d'estiu poden hi haure vora 500 persones fent botello. Avanç era un problema de preus, hi ha que reconeixer que una copa de garrafó per 5 o 6 euros, prou cara si que es.

Ara, Bacarra i Falkata, dues empreses del mateix empresari (encara que legalment no son seves) ofereixen copes per sols 1€, "EL COPONAZO" l'anomenen, rebentant aixi el mercat i als consumidors que amb 6€ porten una xufa del copó! a demés garrafó!

I com que Belenguer and company son qui son, vostè i els seus amics no fan res.

m'agradaria parlar-li algun dia que es això que fan tots estos... que jo en se molt.

Respecte al que dieu del PP, xics, si el pp porta molts anys criticant la situació del turisme a gandia en ple mes d'agost, vol dir que "Fernandito Mut i sus secuazes" ho feien avanç. Ara, son amics i xics bons. JA JA JA.

quina farsa, mare! :D

Saluts alcalde! :D