lunes, 13 de agosto de 2007

LES VISITES

Sabeu que, com alcalde, estic sempre a la vostra disposició i podem veure’ns al meu despatx. Ara, en el mes d’agost, estic dedicant-me especialment a atendre la quantitat de visites de ciutadanes i ciutadans que m’havien quedat pendents, degut a les eleccions i als maldecaps de les negociacions posteriors.
M’agrada parlar amb la gent. Les entrevistes et donen l’ocasió de conéixer de primera mà les inquietuts i els problemes dels ciutadans. Tot i haver alguna excepció, deuríeu de veure el trellat que tenen les persones. Molt poques vegades et plantegen burrades, quasi mai “sinverguensaes” ( sempre he pensat que cadascú atrau allò que és ) i quasi sempre acompanyen el problema d’alguna suggerència de solució sensata. Quan no és així, intentem buscar-la junts.
En general, les persones no enganyen el seu alcalde. Són sinceres i de trellat. Una de les facetes més boniques de ser l’alcalde és que, quan parles amb els teus conciutadans, et reconeixen i et senten com a un d’ells. Saben que treballes per a ells i que eres un dels d’ells, part d’ells, diria jo, en independència de que t’hagen votat o no. Jo, per la meua part, sempre intente posar-me en la seua situació.
Tinc tendència, sempre que puc, a dir que sí a allò que em plantegen. Però, de vegades, no puc ajudar-los, no puc aportar una bona solució o no done la resposta que ells esperen. Bé per conflicte d’interesos (dir sí a algú perjudica a algun altre), bé perquè les lleis no sempre són justes o bé perquè s’escapa de la meua capacitat. Eixi dia torne malament a casa.

Estic convençut que el millor de Gandia és la seua gent.

Fins demà.
Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

José Manuel, hauria de caure't la cara de vergonya cada vegada que intentes prendre'ns el pèl d'una forma tan descarada. "Dejad que los niños se acerquen a mí...", però si la majoria de les associacions veïnals estan controlades per vosaltres !!!. Per això van a veure't i a dornar-te les gràcies per ser tan generós amb ells. O si no, que ens dius del nou president de la Federació Local d'Associacions de Veïns de Gandia ?. El conegut militant socialista - i ex candidat vostre en algun poble - deu necessitar molt d'assessorament, perquè dia sí i l'altre també el podem trobar al despatx del vostre grup municipal.
Saps perquè triomfeu ?, perquè malauradament s'imposa el pragmatisme. Tot val i el fi justifica els mitjans. Què seria de vosaltres si un diu deixeu de controlar-ho gairebé tot? I si deixeu de fomentar la política 'd'estomac agraït'. Clar, que qui no ho fa és un ingnorant o no pot !!! Simple, simple...

Anónimo dijo...

YA DECÍA YO QUE TENÍA UN PARECIDO CON EL PEQUEÑO DE SONRISAS Y LÁGRIMAS, TODO RUBITO ÉL...

Browner...Seguro? dijo...

Me parece perfecto que seas cercano a tus vecinos y que no estes dentro de la burbuja, pero como yo no puedo ir a saludarte desde aqui te planteo unos pequeños temas..

¿Para cuando se controlaran las chapuzas en las obras municipales y se arreglaran, baldosas sueltas, bordillos mal puestos, aceras mas bajas que las calzadas (ejemplo nuevo paseo, que veremos como llueva mucho)?

¿Para cuando se quitaran todos los Vados "no legales" o sin placa de las "legales" del ayuntamiento?

¿Para cuando lo que se proponia hace 4 años de que los vados pagasen realmente una cifra que los que no se usan obligasen a quitarlos?

¿Porque la grua generalmente solo quita los coches "faciles" y hay quien aparca desde hace un año encima de la acera y nadie hace nada y en las esquinas haciendo imposible el pasar desde un lado de la calle al otro?

¿Porque ahora cualquier obra se apodera de media calle y la gente para caminar tiene que ir por la calzada con el consiguiente peligro de los coches?

Saludos....De Browner

Anónimo dijo...

jO no crec tant en la gent com tu. Pense que cadascú busca el seu interés i hi ha poca predisposició per a posar-se en la pell d'un altre.
I un apunt: seguisc el teu blog ... Quants seguidors tens de l'equip dels teus anitcs socis! O en són un parell que no perden mos ni ocasió per a posar-te a caldo? Sense dubte, seguixes suscitant-los molt d'interés ...

Anónimo dijo...

Todas las semanas leo tus cartas, me han dicho que las escribes tu personalmente. En general me gusta la manera que tienes de ver cosas y las cuestiones que planteas, aunque con alguna apreciación tuya no este deacuerdo.
Tambien leo los comentarios que te hacen, me gustan los de brower pero otros son de pena y puro resentimiento.Creo que no deberias admitir descalificaciones ni pamplinas de tipo politiquero.
Esta pagina tuya esta para que te conozcamos mejor y sepamos que piensas tu, no para que veamos que piensa el Bloc de ti, y menos despues de quedarse fuera del gobierno de la ciudad.
De persona a persona, un abrazo.