jueves, 19 de abril de 2007

NOVES RELACIONS

Ahir vaig encetar una manera més de conéixer, de primera mà, les inquietuts de les ciutadanes i ciutadans de Gandia. Es tracta de reunir, en un sopar, a 25 persones relacionades socialment , però que no participen en el seguiment periòdic de la gestió municipal (que és el cas del 90% dels gandians).

Ells i elles tenen l’oportunitat de conéixer personalment al seu alcalde i poder preguntar-me qualsevol qüestió que els interese o preocupe. A canvi, a mi m’ofereixen una molt bona perspectiva de cóm es veu la ciutat des del punt de vista del ciutadà, que no participa en el circ polític de la campanya.

Ahir- un poc més cansat del que haguera volgut- vaig compartir sopar amb el primer grup de gandians i gandianes ( molts farmacèutics i personal de la sanitat), que em preguntaren pel nou hospital, la marjal, la desestacionalització de la platja, o què pensava de la cobertura sanitària als immigrants, entre moltes altres qüestions. Jo contestava allò que pensava i ells i elles em deien també la seua.

Per a mi, va ser una molt bona experiència, un plaer i una agradable vetlada.
I, una vegada més, vaig tindre ocasió d’aprendre dels meus conciutadans.

Per cert, si algú de vosaltres té interés o li agradaria acudir a una reunió d’estes ( està previst organitzar uns 10 encontres d’este tipus), jo, encantat. Envieu-me un correu i una persona de l’equip de campanya es posarà en contacte amb vosaltres. Algú s’anima?

Fins demà.
Share/Bookmark

4 comentarios:

Anónimo dijo...

LI ENVIARÉ ELS MEUS DATOS PER A QUE EM CONVOQUEN, SI ES POSIBLE. CREC QUE NOMES ES POT TRAURE CONCLUSIONS EN REUNIONS DE GRUPS REDUITS, NO EN CONVOCATORIES MASSIVES ON REALMENT CREC QUE ELS POLÍTICS VAN MÉS PER APARENTAR QUE PER A RECOLLIR SUGGERENCIES.
ESPERE QUE, PERSONALMENT, SIGA VOSTÉ PAREGUT A LA IMATGE QUE PROJECTA I QUE LES COSES QUE APREN QUEDEN REFLECTIDES EN PROJECTES REALS.

Browner...Seguro? dijo...

Me parece una gran idea, muchas veces los politicos no ven realmente lo que les rodea... se que es complicado pero algun cafe en alguna barra de un bar y escuchar de incognito tampoco les iria mal.. aunque tu no puedas, te conoce todo el mundo, si lo podrian hacer asesores que son mas desconocidos..

Me gustaria saber que sale de positivo de estas reuniones, seguro que mucho aunque seguramente algunas peticiones sean imposibles de realizar

Anónimo dijo...

A MI TAMBÉ EM VA AGRADAR L'EXPERIÈNCIA, VAIG ESTAR MOLT AGUST EN EL SOPAR Y EM VA AGRADAR MOLT ESCOLTAR EL QUE DEIES, M'EN VAIG ADONAR DE QUE ERES UNA PERSONA TIMIDA, SENSIBLE Y SOBRE TOT MOLT SENSATA, VAIG TROBAR INTERESANT ESTE TIPUS DE CONVOCATÒRIA, PER A CONEIXER A LA PERSONA QUE ESTÀ DINS DEL POLITIC. ENHORABONA. I.T.

Anónimo dijo...

Enhorabona per la iniciativa.
Crec que saps, com pocs, apropar-te a la gent.

Salutacions des de La Vall d'Ebo.