miércoles, 18 de abril de 2007

LES FORMES

La setmana passada vaig revisar el nou programa electoral, els principis que ens inspiren a l’hora de fer política i les accions que se’n deriven per a millorar la qualitat de vida del ciutadans i ciutadanes de Gandia.

A hores d’ara, l’hem remitit al comité d’experts per a arredonir-lo i poder sometre’l a la consideració dels militants i simpatizants en una convenció oberta convocada per al proper divendres i dissabte.

Diuen alguns- que saben de campanyes electorals- que el programa “no val per a res”, que no se’l llig ningú, que és una bobada estar dedicant-li tant de esforç a una qüestió que en quatre propostes mediàtiques podria estar solventada.

També hi ha qui pensa que la llista electoral que acompanya al candidat no té cap importància. I encara té menys importància la manera en que ha estat elaborada: si ha sigut amb participació i transparència o si, en canvi, ha estat una solució imposada des de fora o autoimposada per una organització per solventar un conflicte intern de partit.

Fins i tot, hi ha qui creu que té igual les coses o la gestió que desenvolupes després. El més important és realitzar bones campanyes de comunicació i dedicar-te a vendre allò que creus que agradarà als ciutadans.

Personalment, considere que no s’ha de despreciar el marketing o “als professionals dels saraos electorals”. Però no puc evitar pensar que cap bon fabricant de producte pot ser tant torpe per a que, podent crear un bon producte com a fabricant, perda el bon fer per confiar-ho tot als publicistes del sector.

Quin és el meu punt fort? Crec que és treballar amb un equip i un partit que em demanen que, primer que res, cal dur a terme les accions i els procesos correctamet, que les millors propostes deuen ser realitzables, que els compromisos estan per a acomplir-se. Eixa serà la millor convicció d’ànima per a demanar a les persones el seu recolçament o alguna cosa tan íntima com el seu vot.

Fins demà
Share/Bookmark

2 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Pues mira ahora que estais apunto de aprobar el programa, intentar incluir el tema "ciudad wifi", es un tema importante el conseguir que todos los ciudadanos de una manera bastante razonable puedan acceder a los beneficios de la red, creo que deberiais estudiarlo pero como propuesta realizable en caso contrario no merece la pena ni nombrarlo

Anónimo dijo...

me adhiero a la petición del comentario anterior "ciudad Wifi",pero tambien para Marxuquera, es una necesidad imperiosa maxime cuando no hay posibilidad de contratar lineas telefonicas.