lunes, 23 de abril de 2007

"¡A TODA VELA!"

Algú de vosaltres va veure ahir la competició entre l’Areva Gandia i l’Iberdrola? Jo la vaig seguir un ratet per Punt 2. Com alcalde però, sobretot, com a gandià, m’omplia d’orgull vore a tota hora onetjant en l’aire una vela que clamava en gran: “GANDIA”.
Mentres tant, un dels comentaristes explicava que tota la comarca de la Safor anava pujada en eixe barco i que, en eixos moments, hi havia 23 televisions projectant el nom de “Gandia” arreu del món.
I encara hi ha qui diu que la Copa del Amèrica ha sigut fum. Este passat dijous, he signat el conveni amb el Ministeri de Foment pel qual l’administració estatal aporta 8 milions d’euros a Gandia per ser l’única ciutat, junt a València, que ha apostat per aprofitar l’oportunitat de la Copa del Amèrica. 8 milions d’euros destinats a millorar l’Avinguda de la Pau, els carrers del voltant del port i els accesos a Gandia. I fa un any, també es va aprovar un altre conveni amb el Consell d’Administració del Port de València, que aporta 16 milions d’euros per a la remodelació integral del port (passeig, nova comfraria, arreglo dels “antics tinglados”, reparació del moll sud etc).

En acabar la regata, vaig rebre un missatge de mòbil. Era Stephan Kandler, el patró de l’equip francés, felicitant-me, com alcalde de Gandia, per la victòria.

Què llàstima que li guanyaren al Desafio Español en lloc del Alingi. La victòria haguera sigut completa.

Fins demà.
Share/Bookmark

4 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

A mi me parece una muy buena inversion, ¿cuanto vale un segundo de publicidad en la tele?, me parece perfecto ahora solo necesitamos que el Areva Gandia gane muchas regatas para que le den mas notoriedad, por cierto, podias poner una foto que se viese bien la vela con el nombre de Gandia.

Otra vez mas.. Enhorabuena, fuiste el unico que supo ver realmente la bondad de la copa america para Gandia.

Por si te interesa en este blog que es de un periodista catalan hablan muy bien de la relacion de Gandia con el Areva y de la labor del Alcalde de Gandia

http://elblogdejaumesoler.blogspot.com/search/label/Areva

Anónimo dijo...

Rita estarà que trinarà ...
Molt bé, alcalde. Encara recorde quan vas proposar la idea de recolzar la candidatura de València com a seu de la Copa America i que Gandia quedara inclosa en este event. Et van tratar de loco, sobretot els de la oposició ... Ara no se'n recorden. Inclús Torró diu que s'haguera pogut traure mes rasquit de la Copa America ... A ell, se li haguera ocorregut la idea? haguera sabut aprofitar l'oportunitat? haguera tingut la templança i el domini de la getió pública per treure rèdit d'este event "excusa"?
Primer, eres un loco i ningú confiava en la teua proposta. Ara, tots s'apunten el gol.

Browner...Seguro? dijo...

Aunque se que no es el sitio mas adecuado, me gustaria que nos dieses tu version de lo ocurrido el pasado sabado en la calle mayor, que tres fascistas agredieron a un senegales y "parece ser" (segun lo publicado) que la policia no hizo nada por detenerlos, simplemente ayudo al senegales pero no detuvo a los agresores...¿es esto verdad? y si lo es, ¿que medidas vas a tomar con los policias?

Anónimo dijo...

Molt bona pregunta la de Browner... Jo també em pregunte el mateix.