viernes, 27 de abril de 2007

DE CAP

Esta setmana ja note el ritme trepidant de la pre-campanya. Estem a menys d’un mes per a les eleccions i cada dia és més difícil trobar temps per poder escriure-vos, enmig d’una agenda apretadíssima on tinc que sumar els actes programats pel comité de campanya del meu partit a la meua tasca imparable com Alcalde. Per això, haureu notat que no escric amb la regularitat que venia fent-ho. La culpa la té que arribe molt tard a casa, per la nit i, la major part dels dies, encara que em sent feliç, aplegue molt cansat.
Tinc ganes de tindre més ratets per escriure i poder comentar-vos cóm va la cosa: enquestes, xapapotes, partits raros … etcétera, etcétera..
Ara me’n vaig a la presentació de les candidatures socialistes a les alcaldies de la Safor, al Teatre Serrano. Abans, assistiré en un bot a la inauguració de l’exposició de fotografia de la Coll Alas. I després, si arribe, anire a animar al bàsquet. Promet escriure este cap de setmana, quan estiga més tranquil.
Fins demà.
Share/Bookmark

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Cada día m'agrada mes com parles...Respecte les eleccions, si, ja falta menys...Però segur que les guanyes, segurissim!!

Browner...Seguro? dijo...

Es logico y normal que en estos momentos tengas muy poco tiempo para el blog, pero aunque sea poco se agradece poder leer tus puntos de vista, y los criticos estan preparados para decir que usaste el blog solo como propaganda y ya no le haces caso, no dejes que ocurra.

Adelante y buena campaña.. y como diria el programa ese... "a ganaaaaaaaaaaaarr"