martes, 24 de abril de 2007

BOLCATS EN ELS GANDIANS

Esta setmana, l’hem començada amb bon peu. Ahir vaig comunicar l’adjudicació de l’obra de prolongació i millora del passeig marítim, que correra a càrrec del Ministeri de Medi Ambient, al 100%. El mateix Ministeri que està comprant el parc de la Platja de l’Ahuir, renovant el projecte del Riu Serpis, recuperant els ullals de la marjal i realitzant una casa de la natura enmig d’eixe paratge natural.

Este matí, tenia previst signar un conveni amb la Ministra de la Vivenda i el Conseller Esteban González Pons, l’inventor de les plataformes petrolíferes. Però el representat de la Generalitat ens ha donat plantó… un gest de mala educació per evitar fotografiar-se amb l’alcalde de Gandia i una ministra del govern de ZP, ara que estem en precampanya.

Tot i això, la Ministra i jo hem signat el conveni que permetrà remodelar el “Grup Porta” (las 500), arreglant les façanes, els balcons, les cobertes i les escales, instal.lant ascensors i dotant al barri d’un conserge i de seguretat 24 hores. Este grup de finques, amb bons pisos però sense ascensor, s’havia convertit en la ONU. Amb esta actuació, no es pretén beneficiar als propietaris, sino evitar guetos, propiciar una inclussió real i descarregar el barri de la Plaça El.líptica. Vam creure tant en les possibilitats d’este projecte que, fa 7 mesos, vam començar la primera fase de les obres amb diners de l’Ajuntament.

Este matí, he signat també un altre conveni amb la Ministra que ratifica la construcció , al Grau de Gandia, de la residència universitària, amb 143 vivendes de lloguer a preu barat, on hi haurà, per primera vegada en Espanya, vivendes intergeneracionals, per a estudiants i per a persones majors. Un conveni amb un Ministeri, el de la Vivenda, que va pagar quasi el 50% de les obres del Teatre Serrano i que està contractant un edifici administratiu al seu càrrec en el carrer Tossal de Gandia.

Mentre uns no es presenten a les cites, o venen a Gandia només a crispar, a insultar, a mentir o a fer promeses que en 12 anys no han sigut capaços d’acomplir, altres, en els últims 3 anys de govern, estan bolcant-se en esta ciutat i en els seus ciutadans.
Estem de sort.

Fins demà.
Share/Bookmark

4 comentarios:

Anónimo dijo...

el Conseller esteban gonzález Pons, l’inventor de les plataformes petrolíferes.

como responsable ese Sr, no puede eludir de su agenda esa responsabilidad de tener que asistir en pro de bien de todos, a ese Sr. se le debe exigir responsabilidades ya que , no les estamos pagando su salario para que haga juegos a favor de su partido.
una vez más se ve que ese y sus similares, solo están para acompañar a los amiguetes del ladrillo y destrozar el medio ambiente, luego van de buenos y inventan lo de las plataformas petrolíferas, dios mío cuanta hipocresía y engaño esconden esos irreponsables, no se debe admitir que ese individuo no cumpla su deber y que ponga los intereses de su partido por encima de los Gandienes, la sombre del trío de las Azores se enmarca en esas actitudes infantíles, no se debe tolerar ni esta actitud ni sus calumnias en general, pero ya llegará su...San Martín

Anónimo dijo...

Será dificil reclamar al el Conseller Esteban González Pons que de una vez trabajaen para el bien común y no de su partido.
Creo que no se puede pedir peras al olmo, pero lo de las palataformas es mas bien, un cuadro de pinocho, a esos no solo les crece la nariz, sino además cobran su salario de nuestras cuentas, y no dan ni golpe a favor del pueblo, solo acompañan a los del ladrillo para ya saben que..
ya le llegará su San Martín.

Anónimo dijo...

Hola!!
La veritat es que jo de politica no se molt, pero ara m'estic interesant prou per tot açò...Soc menor, encara que he tingut sort y per a les pròximes eleccions ja seré major d'edat i podré votar, i per supost votaré al PSOE...
Sincerament no tinc res en contra dels del PP, pero crec que son uns mal educats...Pero respete les seues opinios...
I res més, sols volía felicitarte per el teu treball, crec que Gandía ha crescut prou gracies a tu...I m'agradaria, sincerament, que estos 4 anys de bon govern, sols siguen el principi...
Res més...
No canvies mai!!

Anónimo dijo...

Caguen la mar... Orengo, m'agrada com ho estàs fent... I com t'expresses i els arguments que gastes. Llàstima que el PSOE siga més PSOE que PSPV... Així i tot, xapó. La meua ideologia, més esquerrana i més nacionalista, m'impedeix votar-te. Però diràs que no m'ho pensaré i repensaré vegades... En qualsevol cas, espere que sigues el candidat més votat. I que tornes a ser el nostre alcalde. De veure't com el successor "accidental" de Pepa he passat a admirar i respectar el teu treball... i a pensar que, sense desmeréixer a la nostra antiga alcaldesa, l'has superada àmpliament en tots els aspectes.

Continua així i, sobretot, no deixes que el poder et corrompa (espere que no ho estigues ja). I recorda-te'n sempre dels que som joves i ho tenim fotut.

Gràcies per fer de Gandia una ciutat molt millor en molts aspectes en aquests quatre anys. Em sent molt més orgullós de ser gandià en els últims temps.