miércoles, 14 de marzo de 2007

UNA SETMANA INTENSA

Disculpeu si esta setmana no escric amb tanta regularitat. Com bé deia “Browner …seguro?”, estic liadíssim (aún así, Browner, intentaré contestar poco a poco a todas tus preguntas).
Ara mateix estava mirant la meua agenda d’actes amb motiu de les falles i, quan la meua dona la conega, em tira definitivament de casa.
Està sent una setmana molt intensa, amb excel·lents notícies (com la visita del ministre Jordi Sevilla o la de demà de Camps amb motiu de l’hospital), però també amb un tint tremendament tràgic.
Ahir, just després d’escriure el comentari del blog, vaig rebre una telefonada que em va gelar el cor. La policia m’informava d’un accident laboral en una obra pública: dos homes havien quedat sepultats en una “zanja” previa a fer la passarel·la peatonal que unix les instal·lacions esportives de Beniopa amb el districte de l’El·líptica.
Ara caldrà esperar la investigació necessària per a saber més. És precís mirar cóm es poden evitar este tipus d’accidents en el futur. Com a poders públics, tenim una part de responsabilitat d’aconseguir que tots els treballadors tornen bé a casa, quan de casa ixen a guanyar-se la vida…

Fins demà
Share/Bookmark

4 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Ya entiendo que deben ser unas fechas superagotadoras, pero es que es muy interesante saber tus opiniones, de verdad que es un blog que leo todos los dias con mucho interes, porque gandia me importa.

Por cierto, escribo en castellano porque no se lo suficiente para escribir en Valenciano, pero soy valenciano, hablo valenciano y leo valenciano, no hace falta que escribas en castellano al nombrarme.

Gracias

Anónimo dijo...

A vegades espanta passar per una obra, pública o privada, quan veus les barbaritats que es cometen: falta de seguretat, inexistència d'arnès i casc, tanques soltes, xarxes no fixades, etc..No hi ha dubte que falten inspectors i que, desgraciadament, tots estem acostumats a veure sense mirar. Porte la delegació d'urbanisme en el meu poble i, sovint, és un malson fiscalitzar les obres - i això que, contractualment, prohibim les subcontractes en les nostres obres públiques-, no vull ni imaginar el que suposa per a una gran ciutat. Tots hem de demanar major implicació dels empresaris i la Generalitat en la lluita contra la sinistralitat laboral.
Enhorabona pel blog. Salutacions des de La Vall d'Ebo

Anónimo dijo...

En general, la seguritat de les obres hi és molt millorable tant per als treballadors de les mateixes com per als vianants (que es veuen sense espai per caminar o amb moltes dificultats per a fer-ho) i per la circul.lació. En aquesta qüestió hem de ser més rigurosos.

Anónimo dijo...

Señor Alcalde, tengo el gusto de haber hablado con usted en alguno de estos actos.. y me alegro de verle cercano. Sabe usted a quien voy a votar, por motivos diversos, y no sera a usted, pero aun asi... merece todo mi respeto.

Por cierto, esperemos que se aclare el tema del accidente laboral, es necesario que el ayuntamiento cumpla con su responsabilidad si la hubiere.