martes, 20 de marzo de 2007

LES FALLES


Ja han acabat les Falles. La veritat és que han sigut esgotadores (m’han fet fer de tot… per suposat, ben a gust i disfrutant)
Una vegada més, he pogut comprovar cóm de viva està Gandia. Enguany la festa ha transcorregut sense incidències (llevat d’algun que altre “petardo” fora de to i alguns gamberros que els pega pels contenidors).
En cada cantó, hi havia vigilants, policies nacionals i locals .. però, igual que en la Fira, la major sensació de seguretat la donen els propis ciutadans omplint el carrer. Tot i ser ja una ciutat de vora 80.000 habitants, és recomfortant vore la quantitat de cares conegudes amb les que et trobes i et saluden per tots els racons.
Com alcalde, m’he vist retratat en un fum de ninots, algun d’ells molt ben caracteritzat (fins i tot la meua filla, de dos anys, em va reconéixer en un de la Vila-Nova). Als polítics, pel nostre xicotet o gran component de vanitat, no ens molesta que ens traguen en la falla. És mes, a mi m’agrada vorem en les Falles. Ja se sap … si no ixes en les falles, no estàs, i et quedes rascan-te l’orella.
Pel que fa a la crítica, és un bon “pulsómetro” per conéixer, de forma exagerada i irònica, cóm es valora al carrer la política local. Enguany, quasi quasi ha eixit més la baralla entre Torró i Mut que jo mateix i les meues clavades de pata com alcalde.

Fins demà

Share/Bookmark

3 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

el millor ninot de tots el de la paret del banc de valencia... jajajaja... bonisim

Anónimo dijo...

Per cert, eixe ninot del banc de valencia ... es va cremar en companyia de la falla?

Anónimo dijo...

uggg, jajajaj, segur ke li sentaria com una bona pata en el cul eh! mare meua.. aixo li ha fet mes mal ke cualsevol altre comentari i acusacio politica, segur!