lunes, 8 de noviembre de 2010

ANEM...TENIM EL RUMB!!!

Així comença Peter Pan quan va a l'encontre de Garfio. Ja tenim el rumb marcat: Primer, Gandia; primer les persones i després ...tot el demés.
Som socialistes, estem orgullosos de ser-ho i tenim la capacitat, la força i el pes polític que ens dóna el recolzament dels ciutadans per a ser, primer que res i per damunt de tot, persones entre persones. A Gandia el socialisme és valent, inquiet i atrevit però, sobretot, és amable i afectiu...som la força de les persones.
Esta vegada anirem amb un gran pacte amb la societat civil, eixa que ens ha fet homes i dones a Gandia i al servei de Gandia. Anirem amb la mà estesa, amb integritat, sense por i amb la cara ben alta per tot el que hem fet, per tot el que ens queda per fer i per tot el que hem sigut i som. Traspassarem les fronteres del nostre propi partit...perquè Gandia ens Uneix.
Als rems valents, als rems, que esta vegada eixirem amb tempesta!!!
El vent bufa fort i les aigües estan inquietes, però tenim el millor vaixell, ganes de mar, el rumb clar i la moral alta.
Anirem de menys a més, amb convicció, amb molta gana de tornar a guanyar sabent-nos depositaris de la confiança de molts, del respecte de quasi tots i també depositaris d'una Gandia que hem fet entre tots i que a una ampla majoria ens agrada.
Sense dogmatismes i aprofitant l'experiència i tot el que sabem, parlarem amb la gent, l'escoltarem i, amb la seua aportació i la d'aquells que més en saben, prepararem les millors propostes per a fer de Gandia la millor ciutat de la Comunitat Valenciana.
Demanarem recolzaments nous i revalidarem els de sempre. Serem més autèntics i farem POLÍTICA AMB MAJÚSCULES. Som lliures per a pensar i lliures per a decidir. Que no ens preocupe el què diran i endinsem-nos, segurs, en allò que creguem.
Amics i amigues: als rems!!! Som homes i dones de mar, així que a navegar...hui posem rumb cap a la victòria.
Share/Bookmark

7 comentarios:

MARCUS BRODY dijo...

Amb les mans netes i la consciencia tranquil.la arribarem al port desitjat.
Els manipuladors i mentirosos sotsobraran en la seua propia tempesta, perque al final solament queda la veritat.
SALUDOS!

l´olivero dijo...

Amb la meua expèriencia com a patró i després de molts temporals, de segur que capejarem la tempesta. I anirem "Viento en popa a toda vela"!!

l´olivero dijo...

.............

l´olivero dijo...

Amb la veu de l´experiència, i després d´haver patit moltes tempestes, de segur que aquest temporal el podrem capejar fàcilment. i podrem cridar: "Viento en popa a toda vela"!!

Anónimo dijo...

pero, Que Bobadas dices Olivero.
Pareces uno del grupo de los violenistas del Titanic.
Claro está que la gestión de este alcalde y el Zp, es la misma,que el ignorante del capitan del titanic, y somos idiotas de dejar esta gente que lleve el barco en manso de indocumentados y analfabetos de la economía. incultos frente al barco, que nos está hundiendo con él, que dios le castigue como nos castiga subiendo impuestos sin tener trabajo.

JHON MACLAEN dijo...

SR.ANÓNIMO usted y sus amigos se empeñan en decir que el PSOE son analfabetos e ignorantes¿y utds?son todos abanderados de la cultura y con formación universitaria?,ahora són uds los mas sociales.
¿cuanto tardaran en privatizar colegios y hospitales,en suprimir becas etc.etc....si llegan a gobernar?
Ni diciendo la verdad se les cree.
SALUDOS ANÓNIMO.

Anónimo dijo...

Orengo, pásatelo bien los días que te quedan como alcalde, que con plataforma tocada y hundida (muerta) ya te puedes despedir de la Alcaldía!