domingo, 3 de octubre de 2010

QUI CASTRA EL DRET D’INFORMACIÓ?

A les societats democràtiques, on és la ciutadania la que amb la seua decisió sobirana tria els seus representants i els poders públics que la governen, és essencial garantir el dret d’ informar-se.
Per a ser lliures hem d’estar informats. Els ciutadans tenim dret a informar-nos i a poder informar als demés. I ningú (tret dels jutges) té dret a impedir eixe dret fonamental. Des de la diversitat i la pluralitat, som els ciutadans qui triem les informacions que ens agraden més o menys. Eixa és la nostra llibertat.
Des d’ahir, està produint-se un greu sabotatge contra un dret fonamental. Una senyal pirata interfereix l’emissió de la televisió pública de Gandia.
Qui és capaç de castrar d’una manera tan bèstia el dret d’informació als ciutadans de Gandia? Amb quin argument o autoritat?
Qui és capaç de fer un sabotatge per a que Gandia TV no puga mostrar la Fira i Festes a Gandia i comarca?
Amic o entitat pirata: el tindre diners o poderiu per a pagar una interferència pirata per a que Gandia Televisió no puga emetre no és suficient dret i demostra molt mala “catadura” per la teua part.

“Por sus acciones los conoceréis”, diu la dita en castellà.

Ni que Gandia Televisió siga en valencià, ni que no es compartisca la línia editorial, ni el tindre una altra empresa de tele, ni el pensar que “no som del tot legals”, són arguments suficients com per a fer una cosa així.
Gandia investigarà i denunciarà els gravíssims fets davant la societat i les autoritats competents. Arribarem fins al final.
Mentre, faig una crida a tots els demòcrates: tireu-nos una mà per a parar estos censors.
Per la llibertat d’expressió i la bona salut d’una societat democràtica, manifestem junts el nostre rebuig al sabotatge de Gandia Televisió.
Share/Bookmark

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Es una vergonya. Cal sumar tambe el tall d'emissions de TV3 els caps de setmana que hi ha futbol.

La censura a tot el que estiga fet en valenci``a dona compte de la discriminaci´´o diaria que patim els valencians.

Si fora en castella, hauria ixit primera plana d'El mundo, els pais, l'ABC.

espere trobeu els infractors i els denuncieu

José Manuel Orengo Pastor dijo...

ELS PIRATES JA S'HAN RETIRAT. PODEU VORE GANDIA TELEVISIÓ EN TDT...(DE MOMENT)

Anónimo dijo...

A quien quieres engañar, Gandia T.V: INFORMACIÓ , JA JA JA .

Browner dijo...

De momento estos impresentables ya han conseguido algo, que nadie de la comarca haya podido ver que ofrecía Gandia, esconder la realidad para vender sus mentiras, eso es lo único que sabe hacer esta gente, ya sabemos todos quienes son y quien esta detrás de esto, pero cuando se quiera sancionar habrá pasado tanto tiempo que ya nadie recordara a lo que se dedican, son tan demócratas que lo único que les interesa es callar la voz de los que no están en su linea, esa es la clase de democracia que practican, solo la de su linea (Cagar Nou, Popular Tv, Tele7, La10, ...etc..), las demás censuradas ó eliminadas. Pero eso si, en Gandia todos sabemos quien esta detrás de todos estos temas, así que lo tenemos fácil, diciéndole a la cara lo que pensamos de su forma de hacer política.

PD: A pesar de todo, unas fiestas geniales como no podía ser de otro modo, y ayer echamos de menos al curita que no vino a la misa, claro, supongo que tendría miedo del abucheo que se hubiese llevado si tenia la poca vergüenza de aparecer por Gandia.

Anónimo dijo...

Açò és tot un muntatge per culpar sempre als mateixos. Tots els problemes de Gandia TV son del propi govern socialista local.

ójala desapareguen ja les televisions públiques que son soles per enchufar i fer la cara bonica al polític de turno. En este cas al Orenguet.

Menys mal que en cuatre dies està al atur..

Anónimo dijo...

Yo no eche de menos a nadie, en todo caso de más, creo que fue un despliegue impresionante de socialistas empujandose entre ellos para ver quien sale en la foto y el único abucheo , contra el gobierno, si estabas oirias como le grito un hombre que dijo llevar más de dos años en paro...

ANTITAUTERO dijo...

Llastima que tingam que recordar un comentari de fa temps , on tildava de berlusconianes les accions de Torro , ara afegiria de simplement , mafioses . (Pobres gandians si caiguem a les seues mans).

ANTITAUTERO dijo...

VOLDRIA ACLARIR AL ANONIM JA JA JA. QUE LA INFORMACIO QUE A ELL LI AGRADA ,LA POT VORE SESE CAP ENSURT , NI NOTICIES DESAGRADABLES, I SOLS UN POC + UN POC + UN POC MANIPULADES , A CANAL NUEVE.

DAVID ADISSON dijo...

OLE LA FIRA! i sense artistes de renom.
Vols dir que la senyal l´émet el sr. de la oposició?

JHON MACLAEN dijo...

En el espai del teu contrincant critiquen el us de les teues filles en els medis.Hauran sabotejat la señal per a que no les vegam.
SALUDOS.

Anónimo dijo...

La feria ha estado justita, muy justita. Peor que el año pasado. Pero esto no es una mala crítica. Todos sabemos que no hay un duro, y si no hay no se puede (o no se debe) gastar. Yo diría que se ha cumplido con lo que supuestamente se tiene. Nada que objetar. Pero de ahí, a decir que las fiestas han sido geniales me parece un insulto a la inteligencia. Pues el más conocido a sido Chiquito de la Calzada.

Repito, supongo que Ud. como buen gestor que se le supone, ha hecho lo que ha podido con el presupuesto destinado para tal fin.

Pero a quien está acostumbrado a langosta,le das sucedaneo, no creo que le guste igual. Y quien diga lo contrario miente, o es un estirachaquetas pelotero.

Manuel Alcazar.

Anónimo dijo...

Hipócritas, simplemente especialistas de la propaganda y el estilo demencdeial de haceros valideros de la libertad de la información. hipócritas