jueves, 10 de junio de 2010

ENQUESTES II


Som molts els que pensem que les enquestes polítiques serveixen per a ben poc. Els que les fan, pretenen trobar en este nou oracle, quin serà el seu destí, o perquè no, autodonar-se la raó a la seua idea o justificació d'un fet.
A Gandia històricament casi totes han fallat, però te igual!... Continuem invocant-les (uns i altres ) no sé ben bé amb quin motiu com no siga el d'amagar-se darrere d'elles.
No ho he entès mai; Perquè preguntar a altres, si tu el que busques i vols, és que et diguen la teua resposta?.
Alguns aspirants a endeví, o sobrevaloren la seua pilleria o tenen poc en compte la intel·ligència provada dels enquestats-votants.
Ara, de sobte, hem vist aparèixer enquestes de la SER (com mareja i es mareja la SER); del GENTE (com mareja i com intenten marejar-lo), i fins i tot una de PP local (que marejats estan!). Amb preguntes i respostes per a tots els gustos; Des de a qui va votar les últimes eleccions fins a qui creu que guanyarà les pròximes municipals, passant per valoracions dels líders i per les més diverses qüestions i ocurrències. (La de la valoració de les activitats del V centenari es de nota).
També em sorprèn el fet que, siga quin siga el resultat, tots el polítics semblen contents. Per miraculós que parega, tots es posen d'acord per a dir que l'enquesta els donava a ells la raó... I tant contents!
Personalment vos recomane que no se les cregueu. Ni les enquestes, ni les reaccions polítiques “de pose”. Jo no em fie ni de les que encomane jo a aquells que diuen que són els que més en saben d'açò.
Per a mi, sabeu quina és la millor i més vertadera enquesta?
El saber escoltar, (que de tant en tant se'ns oblida), debatre o discutir de manera sincera en persones intel·ligents que busquen que s'encerte per Gandia, i finalment, quan fas alguna cosa de la que estàs convençut que, encertat o no, el que busques és el millor per als teus ciutadans, i comunicar-ho.
Per cert, i canviant de tema, anem a fer un comboi el proper dia 18 a les 21 hores al jardí de la Casa de la Marquesa.
Allí estarem amics i ciutadans que, per damunt de les adscripcions partidistes, treballem units per Gandia.
Eixe comboi, serà per a mi, la millor de les enquestes.


Fins demà
Share/Bookmark

7 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Fas bé en no creure-te'l del tot, però vas bé, si amb la que cau i a pesar dels intents d'amagar la realitat per part d'alguns, segueixes sent el mes valorat, com no seria si no existissin els problemes generals, endavant, que ja falta menys per a tornar a guanyar

Pere dijo...

I d'açò ni parlem, no? http://www.saforguia.com/Noticias/tabid/54/titular/NNGG_DEL_PP_DENUNCIA_%E2%80%9CPRESUNTAS_IRREGULARIDADES%E2%80%9D_EN_LA_CONCESI%C3%93N_DE_LAS_BECAS_DE_LA_DIPUTACI%C3%93N_EN_GANDIA/idnoticia/23682/Default.aspx

José Manuel Orengo Pastor dijo...

He rebut un comentari respecte al carrer Oltra. Estem redactan el projecte, deprès contractarem les obres per acabar avans de maig de l'any que ve.
D'acord amb el compromís agafat amb els veins.
Gràcies.

Sur-Este dijo...

Amigo Orengo
Se sabe a veces que lo que importa no es la noticia, si no el porque de la noticia.
Saber el porqué se hacen encuestas es más importante , ya que revela las intenciones de quien las hace o del que promueve hacerlas.


No quiero entrar en este detalle, pero si decir un par de verdades que cobran su importancia dada la situación compleja política y económicamente.
Siempre debemos tener en cuenta que:

La derecha no gana elecciones, la izquierda es la que las pierde.

o sea, ganar depende de ustedes y su capacidad comunicativa.

Luego, Gandia debe tener su proyección nacional e internacional para crecer,Esa hipótesis de trabajo, creo que podría ser una de las bases de la acción futura que puede corregir muchas de las variables del estancamiento a cotro y largo plazo.

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Es fàcil fer acusacions. Es més difícil lliurar-se de les mateixes.
Si alguna persona té alguna queixa que reclame al seu tribunal qualificador, que es l'unic competent per a qualificar, i revisar les qualificacions.
Tot el demes com dius, Pere, sense comentaris.

Sue-Este dijo...

No soy de izquierdas ni de derechas ni nada.
Pero el alcalde os ha desafiado y os dijo que os vayáis a los tribunales si crees que hay motivo, pero no hagáis lo de siempre, humos, patrañas, acusaciones del desesperado, el que quiere tapar sus vergüenzas.

La oposición en esta ciudad, es denunciable de verdad, solo defienden sus mentiras y esto no es oposición por el cual cobran salario de todos.

y hablando de estas tonterías del PP y compañía, ya está bien, no somos estúpidos en esta ciudad, basta ya de inundar nuestros buzones de las casa con panfletos electorales de Torró, y vergüenza os tiene que dar el tema Gürtel, esto sí que está en manos de la justicia.

Vuestro Rajoy le da vergüenza ahora pasar por Valencia y hacerse la foto con Camps.
Gürtel con su aparato financiero de la mano del PP da asco, y esto es un robo.
Ojala que jamás llegue Torró a la alcaldía, ya que ningún gandiense quiere que se convierta la alcaldía de Gandia en Ayuntamiento mercantil PP. SA.

El PP valencia y en breve de Gandia, teme a los jueces independientes
e incluso los quiere desprestigiar como lo único que le queda para hacerse ver.
Vergüenza, y que vergüenza.

Que mala suerte tienen los votantes del PP que han confiado en vosotros, por ahora.

No nos tratéis de estúpidos.

Andres dijo...

Senyor Jose Manuel Orengo, soc un veí de Gandia apolític, jubilat i que li agrada fer un poc d'ejercici diariament. Per tal motiu, solc agafar la bicicleta prou a sovint per dins de la ciutat de Gandia.
Però tinc un problema, que m'agradaria que vosté em solucionés: quan circule pel carril bici del nou Carrer Wilson (conegut com a Carretera del Grau), em piten els xòfers del bus, perque moleste la seua circulació. Per un altra banda, si faig ús de la vorera, em denúncia la Policia Local.
Diguam vosté senyor alcalde, quina solució em pot donar.
Moltes gràcies per la seua atenció.