lunes, 12 de abril de 2010

DE VACANCES EN FAMÍLIA

Els que tenim responsabilitats institucionals no podem eixir fora ni en Falles, ni en Setmana Santa o Pasqua i, per tant, normalment aprofitem per a eixir el cap de setmana de Sant Vicent.
Enguany ens hem anat els quatre de la família, a soles, a un hotel rural (Vilar d’Arnes, a Tarragona), idoni per a famílies amb xiquets menors de 10 anys. Hem estat aïllats del món i porte tres dies jugant amb les meues filles, estimant, relaxant-me i intentant, a estonetes, llegir un llibre. Fins i tot he vist el Madrid – Barça amb uns amics que hem fet allí, però no he agafat ni un sol dia el periòdic. El temps estava com ralentitzat i el ritme era d’absolut descans. Les nanes, de bon matí, s’alçaven en escoltar al gall cantar, desdejunaven i anaven a posar menjar als ànecs i a les gallinetes, donaven el biberó de llet a les ovelles i cabretes i, tots junts disfrutàvem de rutes per muntanyes amb rierols on hi ha coves amb bruixes (que casualment no estaven a la cova perquè també havien eixit de vacances).
Maria i jo estem més a gust quan podem vore com es diverteixen les nostres filles, i estem amb elles tot el temps sense altres obligacions, que eixint de marxa. Deu ser l’ edat...
Ara, amb les piles carregades, cadascú tornem a la nostra feina. Les nanes, a escola (tot i que no estan massa convençudes); Maria a donar classes i a estudiar a la Universitat i un servidor a l’activitat frenètica que comporta ser l’alcalde de la ciutat.
Esta setmana, entre altres coses, estaré amb els comerciants, amb els esportistes, amb l’associació de Parkinson, farem gestions a Madrid i a València per a fomentar l’ocupació i tancar acords del V Centenari, etc, etc. I, si puc, segurament una Junta de Portaveus. Com veieu, setmana intensa i completeta.
Fins demà
Share/Bookmark

3 comentarios:

LA LLANÇA dijo...

XE QUE BO , SI DURARA , PERO SEMBLA QUE PEL QUE DIUS ,LA SETMANA VE CARREGADETA DE BOMBO. ALTRES EM APROFITAT PER AVANÇAR EN TASQUES DEL CAMP QUE TENIA ATRASSADES ( UNA MANERA MES DE DESCONECTAR ) VEGENT ,ESCOLTANT I REFLEXIONANT SOBRE LES NOTICIES DESDE LA DISTANCIA , NOTE EL DESCONEIXIMENT DE LA GENT FRONT LA "IRRESPONSABILITAT" DE LA GENERALITAT EN UN TEMA TAN IMPORTANT COM ES L ATUR. SERIA UNA BARBARITAT DEMANAR QUE LES COMPETENCIES SOBRE EL"PARO" LI LES TORNAREM AL GOVERN CENTRAL ? ( SERIA SONAT )AIXI TOTS ENS FICARIEM D ACORD EN DOS COSES; UNA QUE TOS SABRIEM QUI TE LES COMPETENCIES I LA SEGON QUE LA CULPA SERIA DE ZAPATERO INCLUS SI ES RECUPERA L OCUPACIO. ALMENYS SERIA UN REVULSIU INFORMATIU CLARIFICADOR FRONT AL NO GOVERN AUTONOMIC QUE PATIM .

Anónimo dijo...

Mentre tant meys mal que tenim a Liduvina! que si es pel teu grup!

Sur-Este dijo...

Hoy he leído en la prensa:

“El Ayuntamiento de Gandia nombrará Hijos Predilectos de la ciudad al médico especialista en infertilidad Antonio Pellicer; el jesuita Roberto Costa, que desarrolla su labor en Guayaquil; y al poeta y escritor Josep Piera. Además, Gandia adopta a otro religioso como hijo. El escolapio Vicent Faus, profesor en Gandia y defensor del patrimonio”

Decisión que nos alegra y mucho, ya que los que trabajan en la sobra a favor de todos, así, se les ve y se reconoce su labor, a cada uno por el trabajo y la entrega que ha optado.
Seguro Sr. Alcalde, y en un futuro próximo, veamos nombramiento de Mujeres, mujeres predilectas, es cuestión de investigar el trabajo de aquellas que entregaron su vida a una causa merecedora del reconocimiento por parte de todas.

Hijas predilectas, no es el tema de igualdad de género, sino el tema, se centra en encontrar e investigar más afondo a las entregadas por su afán de servir de un modo u otro a todos, y les sea otorgado para las conozcamos.

Por cierto, felíz fin de semana a todos.