lunes, 1 de febrero de 2010

ESCOLETA INFANTIL DE COREA


Ja sabem que les obres generen molèsties, pols i deute públic... Però les obres són bones per als ciutadans. Per això totes les infraestructures que estem fent en esta legislatura tenen el lema: “Una bona obra”.
L'escoleta infantil de corea és un exemple d'una bona obra: és un edifici amb una qualitat arquitectònica extraordinària i no li falta detall per al mestres i xiquets.
Possibilitarà que 80 xiquets i xiquetes estiguen en les millors condicions educatives que hui per hui es poden donar. A més s'ha creat una plaça i un aparcament per als veïns, de tal manera que les famílies que portaran els seus fills a l'escoleta estan contentes però també la resta de veïnat donada la millora urbana i l'edifici de tanta categoria que té ara el barri.
Dissabte passat en el discurset que vaig fer en la jornada de portes obertes, vaig dir: "Els ciutadans ens trieu perquè debatem; discutim i vos representem. Però el que ens demaneu als governants és que per damunt de totes estes qüestions, fem coses positives per Gandia i els Gandians''.
L'escoleta de Corea és una bona obra, com ho és una bona obra l'escoleta del Raval que inaugurarem la setmana que ve, i com seran bones obres el Port de Piano, el Tramvia a la Mar, el riu, la urbanització de l'hospital, tots els carrers que estem fent nous en la Platja , en el centre i en quasi tots el barris, Simancas, etc.
El meu compromís és no parar de fer coses; ni en crisi ni sense crisi, i crec que m'heu triat per això.
Així que a treballar, rondejant-me de tots aquells que vullgueu fer en compte de discutir, enredar o intentar desfer, perquè una cosa vos dic per acabar; Si per alguna cosa val la pena governar, és perquè des del govern es poden fer bones obres.
Fins demà.

Share/Bookmark

6 comentarios:

jotaeme dijo...

i el dissabte una altra!!
Aquesta activitat a la ciutat dona gust... i els xiquets i l'educació, lo primer.
Gràcies, Orengo!

Anónimo dijo...

Puede explicarme porque hay tanta diferencia de precio, más de dos millones de euros la de corea frente a 600.000 la de la playa.... y eso, no deberian ser todas iguales???

Eso es una gran agravio comparativo para la playa, despues de tanta espera por un servicio para la playa, porque hemos de conformarme con menos... mucho menos 1.400.000 menos de euros para corea que para la playa. Porque????

Rosana dijo...

Muy chula, sí señor. El domingo tuve la oportunidad de visitarla, y que pena que mi niño tenga casi diez años; pero me conformo con el trato que tuve en su día en la Escoleta de Wilson. Bravo por esas Educadoras!

Anónimo dijo...

Yo diría Anónimo, que es por el parking subterráneo que se ha construido bajo la de coreo principalmente, las plazas creo que vienen siendo las mismas...

Así que de agravio comparativo..nada, que hay que informarse!

Sur dijo...

Creo que estamos a tiempo de proponer un crucer de Roma a Gandia
¿Por qué no?
Sur

Anónimo dijo...

Vaig aprendre molt