lunes, 25 de enero de 2010

A ROMA!


Este any 2010 hem fet una demostració de bona promoció turística a Fitur. Amb la companyia dels sectors socials i empresarials i acompanyats de la família Borja, i amb la promoció dels nostres ambaixadors turístics, hem segut els protagonistes indiscutibles de la Comunitat valenciana.
També en Fitur hem tancat el contracte del creuer de servei discrecional que eixirà de Gandia cap a Roma el 10 d’octubre de 2010.
Recorde que, quan fa més d’un any va aparèixer la idea, (és d’Adolf Utor) pareixia una bogeria. Jo preguntava als amics i coneguts, t’imagines un vaixell ple de gandians que embarcara en el Port de Gandia i ens portara a Barcelona i Roma? No seria especial? Quasi màgic?
Quan comentava la qüestió, quasi tots alçaven les celles, i amb cara d’incredulitat preguntaven, però això aneu a fer-ho? No ho diràs seriosament, veritat? Cap el vaixell en el Port? Que costarà? Per a continuar dient, “Home, si es fera, seria una passada, jo aniria, apunta’m ja!”
A Barcelona qui vullga vorà el palau del Virrei, a Roma, la ciutat Borgiana, i al Papa en el Vaticà, i en el vaixell tindrem animació de festa i activitats culturals tot el dia al voltant de Francesc de Borja i família.
Si un autobús de Benipeixcar en servei discrecional quan va d’excursió a Andorra ja és una festa i tan sols van 55, com serà l’ambient en un vaixell amb tot inclòs de 1.800 persones, totes o quasi totes de Gandia? Crec que l’èxit està assegurat.
Per als que estigueu interessats, a partir del dia 10 ja es podran comprar els passatges en l’agència de viatges de “el Corte Inglés” (majorista que organitza) i altres agències de Gandia que col·laboren en la venda del vaixell.
Amics i amigues, fa un any, anava de debò, ens anem a Roma. Això sí, cadascú pagant-se el seu bitllet.
Fins demà.

Share/Bookmark

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Esta iniciativa junt a la del cap d'any del prado fan somiar als gandians en positiu.
Per cert, el desfile dels clasics i Borgia, va decepcionar un poc.

Anónimo dijo...

Sr Alcalde, molt bona idea, sobretot lo de que cadascú es pague el seu billet¿¿¿ voste i la resta de politics tambè se'l pagaran??? Ara ja te dic que hui en dia trobar 1.800 que puguen pagar-ho i tindre festa eixa setmana jo no en conec molts, tal vegada vosté si, jo mateixa voldria pero no puc anar-hi.

Anónimo dijo...

Espere que el creuer siga un èxit i que ajude a atraure noves oportunitats d'este tipus de turisme al port en un futur(aprofitant que les obres de la bocana ho permetràn).

Per cert, això de preus "populars" que he sentit dir, no té res..son els mateixos preus que ofereixen a las agències per a eixe creuer...més les taxes, como a mínim 400€ el més barat.

Samaracanda dijo...

¿A nadie se le ha ocurrido pensar que la gran mayoria de los gandienses se ve obligada a coger vacaciones en verano? ¿cuanta gente puede irse una semana de vacaciones en octubre?
Lo logico hubiera sido un barco mas pequeño-no seria necesario dragar el puerto-, sobre 600 plazas, y lo haces en Pascua. Se repite en verano y de nuevo para el aniversario del santo. Si el de pascua es un exito, el de verano se amplia. Se corren menos riesgos y se da mas facilidad a la gente...

juanmaria dijo...

Alcalde, em pareix una iniciativa brutal: original, de germanor, amb contingut i per anar amb amics i família.
Només pense en la excusa que posarà el nostre amic Torró per a criticar la iniciativa i tindre el millor camarot... I si no, al temps!! Tots atents ;-)

Browner...Seguro? dijo...

Alcalde, disculpa que use el teua “blog” per a parlar amb els “anònims”
com no tinc on dirigir-me a ells directament, uso el teu blog com mitjà de ¿in? comunicació; Jo és que segons sembla vaig naixer lent de “entendederas”, i espero que m'ho expliquin i que em disculpin “el cortito que sóc..”
Per a l'Anònim “nomber chu” ¿et creuràs si et diuen que els polítics l'hi paguen?, ¿tots els polítics o solament et creuràs el que et diguin els que tenen més visió que els altres?, i si fiquen a 1.800 “gandienses o gandians” i que passara?, clar, son tots els votants del PSOE i PLATAFORMA , que no tenen cap de cosa millor que fer?
Per a l'Anònim “nomber tri” això del mateix creuer per 400 € menys d'on surt?, ¿de rafalcaid, de la platja de Venècia, de Denia, de València o de Barcelona?, perquè dic jo que ha de ser interessant saber si és exactament el mateix o similar.
Per al d'orient llunyà, en què quedem?, Gandía és ciutat de turisme d'estiu i per tant la gent treballa en la campanya d'estiu o la gent sen va de vacances quan ve el turisme i que s'apanyin com puguin i solament treballen a partir d'octubre? ho senc, però és que sóc “cortito” i no m'assabento.

Alcalde el que ja he dit, mil disculpes per utilitzar-te com mitjà de comunicació..
és que no sé on escriure'ls, no tenen “Blog”o ¿es diu Bloc?

Salutacions i endavant