lunes, 15 de junio de 2009

DESPRÉS DE LES EUROPEES

Tot i que en el conjunt d’España no ha estat tan mal la cosa, tota la gent de progrés estem un tant malhumorats pel resultat de les eleccions europees a Gandia, La Safor i La Comunitat Valenciana.
L’electorat del Partit Popular està molt fort en La Safor. Van ser més de 9000 ciutadans els que votaren al Partit Socialista a Gandia, però són molts més els que han triat al partit conservador. És cert que són les eleccions europees, però una diferència d’un 21% entre els vots del PP i del PSOE, amb un Bloc desaparegut, quan menys, asusta.
Això ha provocat que els del PP local i Torró s’envalentonen. El Bloc agonitzant i sempre crític amb nosaltres, incomprensiblement, continua donant-los cova. La resta de l’esquerra està en nivells mínims i nosaltres, govern ampli i plural, estem més preocupats tots els dies en garantir l’ambiciosa gestió compromesa que en fer pedagogia política de persona a persona.
Alguns estem en període d’anàlisi i reflexió serena sobre totes estes qüestions. Però, conforme he vist esta campanya, crec que tindrem que preparar-nos per a una campanya llarga, dura, i pot ser fins i tot bruta en les pròximes eleccions locals.
Esta vegada, més que mai, necessitarem l’ajuda de molts, trencar rutines i superar fins i tot les nostres pròpies sigles, per a tornar a tindre una mínima oportunitat per a guanyar a Gandia.
Ells estan forts i envalentonats; nosaltres estem fotuts. Però vius, governant i amb ganes de donar guerra.
Companys i companyes, amics i amigues, preparem-se; venen temps de posar a prova el valor i la vàlua.
Treballem bé i de valent. Confiem en el treball ben fet i en els ciutadans; a Gandia, els electors sempre han sigut especialment intel•ligents. De nosaltres i de la nostra forma de governar, depèn ser els millors. I caldrà, a partir d’ara, posar-se a la feina de convèncer a Gandia de que és millor un govern de progrés per a esta ciutat i la comarca, que el pitjor PP de tota la Comunitat Valenciana.
Recordeu este resultat quan vinguen els “cantos de sirena” en forma d’enquestes electorals, on el Bloc i el PP, a dos veus i un sol cor, per a desmobilitzar, anuncien que ve la majoria absoluta dels socialistes a Gandia. Perquè ja vegeu que guanyar de nou les esquerres en Gandia, serà, com sempre, molt difícil. Necessitarem ser valents, corregir els nostres defectes, encertar en les decisions i sumar tots els compromisos necessaris.
Ànim, i a treballar!
Fins demà.
Share/Bookmark

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona pel projecte del tranvia, ja el tenia a un pas.
Espere que dediques una entrada a ell, ara que ja s'ha confirmat.

Anónimo dijo...

i els carrils bici?
no tenen ni principi ni fi
el plan E no pot ajudarnos a fer mes carrils bici?
si vol vindre amb bici,vora com estan

Xavi dijo...

"I caldrà, a partir d’ara, posar-se a la feina de convèncer a Gandia de que és millor un govern de progrés per a esta ciutat i la comarca, que el pitjor PP de tota la Comunitat Valenciana."

Quin és el govern de progrés d'aquesta ciutat? Mut-Orengo????

7 Exemples de progresisme amb el govern actual a Gandia:

1.- Multiplicació x 4 dels grans centres comercials
2.- Ampliació del port esportiu = agressió paissatgística + Un altre centre comercial al port
3.- Privatització del cementeri
4.- Tramvia vs Infraestructures socials
5.- Negació de la gratuitat de les escoles infantils
6.- Falta de garantia respecte a actuacions en Valencià a la fira.
7.- Compra d'habitatges ja construits -> Benefici grans empresaris de la construcció

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Algú va dir: La dificultat no és tindre o incorporar noves idees, més bé està en desfer-se de les velles.

Anónimo dijo...

Deixes estar de culpar el BLOC dels seus resultats electorals i de fer-lo en connivència amb el PP. Res més lluny. Mires el melic, ja d'una vegada, que se li ha pujat massa al cap. El seu pacte amb la dreta més incivilitzada de tota la història democràtica de Gandia (recorde que bvolien portar-lo al "paredón") i el seu gir dretà són els vertaders culpables. Perquè ha de votar la gent un PSOE local que ha perdut el nord amb pactes estranyíssims que vosté va dir que no faria "ni jarto de vino", quan simplement l'opció dretana l'atorga el PP? Mireseu, mireseu, i no comence de nou anar de víctima per la vida. Ara la culpa és de vosté, tot solet, i faça el favor de no parlar de polítiques de progrés quan no les practica.

Principessa dijo...

"estem més preocupats tots els dies en garantir l’ambiciosa gestió compromesa que en fer pedagogia política de persona a persona."
"Alguns estem en període d’anàlisi i reflexió"
"Treballem bé i de valent."
"De nosaltres i de la nostra forma de governar, depèn ser els millors." ETC..
Algú veu que se li tire la culpa al bloc? Perdonen però jo el que veig és que els del bloc continuen amb la mateixa actitud que els va fer desapareixer a Gandia, no escolten, ni siquiera llegeixen, van a la d'ells. Continuen així, dient "tonteries" en contra de tot i tots i acabaran perdent el poc que els resta. Com collons s'ha de culpar del resultat electoral a Gandia a un partit practicament inexistent? D'altra banda, no pagaria la pena que invertiren el seu temps analitzant els seus resultats i intentant canviar la progresió descendent d'aquests?

Anónimo dijo...

Tot el món sap a Gandia i pobles del voltant qui són els del PP. I ningú els vols per a governar.

Man-del Sour dijo...

Yo no creo que Orengo deba tener miedo, sino precaución, y es bueno corregir los errores graves de comunicación que no se centran en explicar bien la gestión que se hace.
Orengo el que sale del despacho y está cerca de todos es invencible frente a un Torró que nada tiene mejor que hacer que celebrar el triunfo de otros y no el suyo.
De persona a persona, implica dejar con más frecuencia los despachos y salir a la calle, volver con la gente que te ha querido y a la vez ha querido a Camps en Valencia.
Gandia no es de derechas o de izquierdas, los gandiense valoran lo que ven
Ahora bien, no solo hay que hacer las cosas bien, sino a la vez saber venderlas bien.
La gestión mal vendida es pero que la mala gestión en sí, y saber comunicar las noticias, repetirlas, desmentir las falacias de los distorsionadotes de la realidad, se hace necesario más que nunca.
A veces no basta con una rueda de prensa, ni con publicar el levante una vez, la gestión debe apoyarse en repetir la noticia, y explicar los 360 grados de su importancia si la merece.
No temas al PP, muchos de ellos te han votado, No temas a Torró, muchos de ellos no lo quieren, solo has de estar más cerca de las personas, y tu trabajo repercuta en el beneficio de todos, y que se vea, que luzca la gestión, y lo demás no te debe preocupar.

Sergi dijo...

Hola José Manuel, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Anónimo dijo...

me parece una buena noticia lo referente al tranvia pero quiero desde aqui criticar al consistorio ya a usted como representante por los pocos miramientos que estan teniendo con todos los ciudadanos y en todos los barrios sin excepcion porque cada dia nos esta haciendo la vida mas complicada mi pregunta es ¿señor orengo y asesores,no tenemos ya la vida lo suficientemente complicada como para que ahora se modifiquen calles y calles no se para que y se supriman cientos de plazas de parking?¿que pretenden los lumbreras que nos comamos los vehiculos hoy en dia tan necesarios para subsistir,por motivos de trabajo los que gracias a dios aun lo mantengan?¿que debemos hacer con ellos?la pena es que los lumbreras que diseñan todo eso estoy completamente seguro que tienen sus buenos ingresos por no hacer practicamente nada y unas buenas plazas de aparcamiento pagadas por los ciudadanos,¿realmente a este consistorio le importan algo los ciudadanos?y no digamos los turistas porque si de algun modo habia que hacerles la vida facil para que vinieran sucede todo lo contrario cada dia se le pione mas dificil para que no vengan enhorabuena a los lumbreras por todos los sin sentidos y tropelias que cometen.

Àlex Ruiz dijo...

VICENT MASCARELL (PSOE): "Penseu protegir tots els edificis del XVI i XVII que hi ha a Gandia ? Tots els professors que han firmat per a AMP han anat a vore l'alqueria ?..." Senyor alcalde, demanar els informes ha servit per alguna cosa? Sincerament, em sent decebut i enganyat. Pensava que la cosa seria més seriosa. No els importa gens, ni els informes ni molt menys el nostre Patrimoni. Decebedor, de veritat.

Anónimo dijo...

No crec que Orengo culpe al Bloc amb l’escrit que ha fet. Tampoc crec que es mire el melic ni se li haja pujat res al cap.
Crec que en el seu moment, Orengo va haber de pactar amb qui va voler pactar amb ell. Possiblement, perquè el Bloc esperava que la bacora caiguera del costat del PP i al final es va quedar amb no res, no va voler per voler ni mitja bacora compartida amb Plataforma. Això crec que és de ser un Bloc molt profitós.
D’altra banda, Orengo crec que haurà de fer una millor comunicació,i venda del seu projecte i govern(entre d’altres). La cosa no pinta massa bé, o millor dit el vent no bufa del costat que li convendria. Haurà de fer més, i d’aconseguir encara més de tot el que ha aconseguit fins ara. És a dir, com diuen al circ “ el mas dificil todavia”. Per un costat ,a nivell autonòmic no poc rebre cap ajuda. Prou faran si es recuperen. Per l’altre costat, el Bloc li fa uns “ascos” impossibles de calcular, i plataforma es troba un poc desinflada.
Senyor alcalde, haurà de posar-se les piles més carregades que mai, ballar el manbo amb totes les forces juntes perquè li va a fer falta i no li vindria mal tenir fe en algun sant valencià per a què l’ajude de veres.