sábado, 4 de abril de 2009

PRIMAVERA


Per alguna raó notes que portes ja un temps despertant-te més content. No saps perquè, però estàs més animat , com a més jove. Com si un complex vitamínic sense efectes secundaris estiguera fent efecte. Estem ja en Primavera.
El aire té un altra olor, la llum del sol augmenta d’intensitat, el dia li guanya a la nit, que al ser mes curta, et convida a viure-la amb més gana. El Carrer Major té un altre significat, les persones tenim més ganes de viure i d’eixir, d’anar a la platja i disfrutar de la natura. Fins i tot, la roba perd la seua funció principal i ens acompanya per compromís.
Fora la crisi dels 40! Anem cara al bon temps i ja sabem que l’estat d’ànim el triem des de dins de nosaltres mateix.
No em puc queixar de res i alguns som uns privilegiats en el que fem cada dia.
Ara, a viure. A viure la Setmana Santa, La Pasqua, i a disfrutar de la companyia del amics i familiars.. I si queda temps, a descansar un poc i a pensar en el futur per a vore d’encertar.
Feliç aniversari a l’altra Primavera que m’acompanya tot l’any. I com diu alguna personeta de trellat, molta paciència amb els “xatarrons”, i força per a acomplir feliços, amb el compromís que tenim amb els ciutadans de Gandia.
Fins demà
Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

primavera, 4 milions d'aturats, estiu 5 milions d'aturats. Quina felicitat!

Javier Ruiz Merino dijo...

Hui he escoltat en Radio Gandia que en tota probabilitat presentareu el projecte del tramvia Gandia-Grau / Grau-Gandia. Per la meua part es una MOLT BONA OPCIÓ per a presentar a la generalitat. Jo vuic i tinc moltes ganes que es pose en marxa aquest tramvia, ja que a Gandia li farà "més ciutat". I vuic que per el bé de tots els gandians i gandianes té de posar-se en marxa aquest tramvia amb els diners del "pla Camps", que són ells els qui el tenien que haber pagat. Molt per a València, pero poc per a Gandia. Invertixen més diners on governa el PP que on governa el PSPV. Fins l'altra.

Anónimo dijo...

Ehh, personetes de trellat, els xatarrons també tenen paciència...açí hem vingut a respetar-se i a treballar amb força i alegria per la ciutat. PRIMAVERA, muakk. Salut i bona primavera a tothom

optimista con motivos dijo...

a pesar de la afirmación de anónimo, seguro que no llega la sangre al rio y con la primavera y sobre todo con las medidas anunciadas y puestas en práctica por el gobierno Zapatero las cosas van a ir mejorando poco a poco y para la otra primavera las cosas estarán mucho mejor.

Ramón Santamaría dijo...

Recientemente escuché la posible privatización de la gestión del Cementerio Municipal confiándose obtener cerca de 10 MM. de euros deseando saber cómo y a cambio de qué espera obtener la Empresa Adjudicataria tal resultado. Presumo que el Ayuntamiento cuenta con Profesionales capaces de gestionarlo adecuadamente porque no siempre se gestiona mejor desde otra empresa externa. No obstante si se ha considerado necesario confío que entre los acuerdos que se pacten primarán el ofrecimiento de servicios y mantenimiento necesarios y acordes sin repercusión de costes al ciudadano con acometimiento de las reformas evidentes que precisan las instalaciones y la dotación y reparación de útiles como escaleras de aluminio para accesos a nichos elevados(hay muy pocas y algunas rotas) y retirada definitiva de las de hierro que incumplen normativa.
Finalmente recomendar, por si la Adjudicataria contempla entre sus posibles ingresos de gestión cobrar por el parking de los asistentes, la inconveniencia de tal medida.