domingo, 14 de diciembre de 2008

33


Hui, un poc fotut de salut per este oratge i amb grip, reprenc una nova entrada del blog.
El passat pont vaig estar amb la família i uns amics en Rubielos de Mora i, en tornar, la gestió de l’ajuntament m’ha absorbit completament. Resultat: no he pogut traure temps per a asseure’m a escriure res i m’he quedat amb les ganes d’explicar els avantatges de comprar pisos, o com i on anem a gastar els diners del Fons Zapatero. Ho deixarem per més endavant.

El poquet temps disponible que he tingut estos dies l’he invertit en preparar la candidatura a Secretari General del PSPV- PSOE a Gandia. Urgia conformar un nou equip de persones per a fer la nova direcció executiva del partit. I així ho he fet, robant hores a casa per la nit i a migdia.

Ara ens toca a 33 persones administrar la immensa responsabilitat que suposa dirigir una agrupació centenària, amb la substitució de la insubstituïble amiga Pepa Frau (la jefa), protagonista indiscutible dels últims 40 anys del partit. Temps hi haurà per a fer reconeixement públic de quant gran pot ser una persona senzilla i de la importància de la seua tasca al front de tot el que ha portat entre mans.

La direcció del PSPV a Gandia es composarà de 33 persones, amb tasques concretes i moltes ganes de treballar. Formem una nova generació política poc dogmàtica i amb voluntat clara d’obrir el partit i la política més noble a la societat Gandiana.

El divendres, els 33 eixíem elegits amb el 100% dels vots emesos pels militants del partit. La nova direcció comença bé, amb un partit fort , unit i que governa amb estabilitat la ciutat de Gandia. No hi ha cap excusa, per tant, que ens impedisca aconseguir els necessaris i ambiciosos objectius marcats.

Crec que, en el PSPV, totes i tots tenim ben clar que el nostres èxits electorals locals (sempre difícils i ajustats), no estan provocats pels nostres propis votants ideològics. Sabem que necessitem estar units, però som plenament conscients que, per a guanyar a Gandia, els socialistes a soles no en som prou. Per tant, hem de ser capaços d’acomboiar a molt ciutadans més que, sense compartir totalment les nostres idees com a partit, creuen que la nostra actitud com a persones i les nostres propostes com a equip de govern són les més creïbles, sensates, atractives i convenients per al present i futur de Gandia.

Per acabar, vos desvetle tres claus del nou equip:

1) Esta nova executiva té una organització territorial per a estar més prop dels barris i de les persones.
2) Combina experiència amb joventut . L’experiència per a que no pergam el nord i la joventut per a que no tingam por a perdre’l.
3) El bon rotllo i la bonhomia personal han tornat a ser elements claus per a conformar està direcció del partit.

Sort i encert als 33 en esta nova etapa.
Fins demà.
Share/Bookmark

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Creo que se pueden hacer muchas cosas en ésta nueva etapa y seguir luchando como se ha hecho hasta ahora para que los ciudadanos de gandia sigan confiando en nuestras propuestas y , como dices , las vean como las más creibles , las más sensatas , y las más cercanas y convenientes para ellos y su ciudad.

Habrá que trabajar mucho la cercanía con las personas , y tener los ojos y los oidos bien abiertos para dar respuestas a las necesidades reales de la sociedad y que se sientan oidos y respondidos por los responsables de solucionar el dia a dia.
Pepa Frau ,como dices es un punto y aparte en ésta ciudad y en toda su dilatada vida politica y todos esperamos que su experiencia y buen hacer nos acompañe siempre desde sus puestos de responsabilidad en el partido.

SUERTE A TODOS

Anónimo dijo...

Tens gent molt bona en la nova directiva. Casi pareix una revolució. Molta gent jove i nova que espere donen frescura a la política social de Gandia.
A mi no m'agraden com funcionen els partits, ni el discurs de la propaganda permanent. Soc d'esquerres i vos vote perquè, sou la millor opció per a que no guanye el xic de les ulleres i de moment, pense que tinc un bon alcalde.
Sort!

Anónimo dijo...

ahora y tras leer las modificaciones aplicadas por usted y los suyos en la nueva ejecutiva a la cual le deseo los mejores exitos porque con ello los grandes beneficiarios seriamos todos los ciudadanos de esta nuestra ciudad. paso a expresarle mi comentario sobre un tema del que me acabo de enterar veo en diferentes mrdios de prensa las disputas que existen entre los clubs deportivos de esta ciudad por las ayudas que deben recibir del ayuntamiento,economicas claro,o sea del bolsillo de los contribuyentes que si el club de futbol quiere tanto que si el de baloncesto tanto,tenis natacion,pesca rugby,nautico etc etc....que duda cabe que todos para mejorar tanto deportivamente como en infraectucturas necesitan estas ayudas economicas y en eso estoy de acuerdo pero siempre hay un pero hay clubs que se salen por la tanjente y cuando reciben sus ayudas las aprovechan para oh la la"DESPEDIR Y FINIQUITAR A SUS TRABAJADORES"suena un poco fuerte pero como acabo de decirle me acabo de enterar que hace varios dias el ayuntamiento concede una ayuda al club nautico de nuestra ciudad y varios dias despues de recibirla son despedidos tres trabajadores algunos de ellos bastante veteranos y con dificil reinsercion laboral,no dudo que esas ayudas se hagan siempre con la mejor intencion pero tambien creo que se deberian pedir justificantes de como se gastan soy socio de ese club y veo como se envejece y poco a poco se va cayendo y que pasan y pasan directivas y cada dia esta peor,y me duele que un dinero que en parte podia paliar eso y alimentar mejores tan solo sirva para que padres de familia y con hijos incrementen las filas del paro y mas con la situacion que estamos atravesando.se despide un socio maltratado e impotente.

Anónimo dijo...

Que de la dreta els treballadors no podem esperar gens em sembla
que ja és sabut per tots, ara bé les decepcions de la gent
d'esquerra respecte a les decisions que pren el partit que
es diu així mateix socialista no són menys decebedors.
Dic açò al fil de la seua decisió de compra d'habitatges als
promotors que no les poden vendre, cal recordar que el preu
de les VP ja va ser pujat aquesta mateix any per la dreta
4 vegades mes que l'IPC, per a ajudar als de sempre,
també cal recordar que part fonamental de la crisi que vivim
és per l'anòmal augment del preu de l'habitatge el valor real
del qual no cobrix els prestem concedits amb ella de garantia.
I tanmateix vostè amb els diners de tots, és a dir la majoria no és seu,
decideix comprar pisos per a salvar als pobres promotors, això si amb
la intenció de crear llocs de treball, obviant que tal vegada
aqueixos diners acabe en altres països emergents.
Mas encara amb la seua acció aquesta alterant el preu de les coses,
ja que encara que repetisca fins a la sacietat que s'ajusta al module
de VP aquest no és real, no és real el valor del sòl amb les immorals
plusvàlues que aquest genera, no és real el valor final pels
elevats marges de benefici que els promotors volen obtenir,
en definitiva gens és real i a la situació actual em remet.
Crec que amb els diners que es va a gastar ajudant a aquests pobres
que van en Mercedes, o fitxant Calatravas de la vida, podria
aconseguir sòl a preu real i construir no 500 si no 5000 habitatges.
Ho mes probable és que el que estic dient siga demagògia.

Una salutació.

Anónimo dijo...

Sí, el 33 está de moda: miembros del PSPV, asesores...

Anónimo dijo...

Es cierto que el PP de Gandia tiene como directiva a una gestora nombrada a dedo y que no hacen congreso local desde que echaron a Rosa Fuster?
Por favor que alguien me conteste.

Anónimo dijo...

BON NADAL

Anónimo dijo...

Enhorabona a Jose Manuel Orengo per la Secretaria General. Des d´Algemesí, bon nadal