sábado, 15 de noviembre de 2008

LA NOVA PISCINA DEL GRAU: MOLT MÉS QUE UNA PISCINA


Hui ha sigut un bon dia per a l’esport i per al Grau. Amb la inauguració de La Piscina del Grau, ampliem i millorem de manera substancial la xarxa d’equipaments per a la pràctica de l’esport amb que ja compta la ciutat. A més, amb l’obertura d’este Centre d’Esport i Salut, s’ha fet realitat una antiga i justa reivindicació d’este poble (Paquito Marti, per fi, ja podrà prendre el bany en hivern).

Este migdia, en l’acte senzill d’inauguració, ha participat David Meca, Lydia Morant (la nostra nadadora olímpica) i Paquita Piera, veterana nadadora del Grau que va posar la primera pedra d’este projecte. Hui, amb la seua presència i alegria, donaven suport i aprovació al resultat final junt a centenars de graueres i grauers que respiraven orgull i satisfacció. La piscina del Grau ha superat totes les expectatives previstes.

I no serà l’única, perquè la intenció del Govern municipal és dotar a Gandia de més espais esportius amb la pròxima construcció d’una piscina al Raval-Benipeixcar i una altra nova piscina pública al parc del País Valencià, al districte de Roís de Corella. Tot i que, paral•lelament, deuríem potenciar i estimular la iniciativa de inversions privades en el camp de la pràctica de l’esport.

L'objectiu no és altre que el de continuar millorant la qualitat de vida de les gandianes i els gandians (hui, la de les graueres i els grauers) i convertir a Gandia en una ciutat també referent en quant a la pràctica de l’esport.

A més, en temps de crisi econòmica, cal invertir si cap amb més gana i convicció. I l’Ajuntament de Gandia no pararà d’invertir amb l’ajuda de totes les persones que ens ajuden a governar per a fer-li front i eixir més forts i més atractius d’esta roïna situació econòmica mundial. De moment, el dilluns, més de 25 persones començaran a treballar en la nova instal•lació esportiva del Grau.

Per acabar, vull estendre la felicitació i l’agraïment més sincer a totes les persones, representants polítics i tècnics, que abans i ara han treballat i han col•laborat amb esforç i dedicació en la consecució d’este vertader èxit col•lectiu.
Demà diumenge és també dia de portes obertes. Des d'ací, vos anime a visitar i a disfrutar de La Piscina del Grau, Centre d’Esport i Salut.

Fins dema.
Share/Bookmark

19 comentarios:

Anónimo dijo...

Doncs si, Catalunya en general i el món blocaire en particular, està d'enhorabona. L'amic, i il·lustre comentarista de blocs, Ricardo Santiago, ja té el seu propi bloc.

Us recomano la seva lectura.

Enhorabona i benvingut al món blocaire, Ricardo Santiago!

Anónimo dijo...

Ja era hora! A vore si ara que esta el Pato es fa de notar en el Grau.

Anónimo dijo...

Me alegra ver tu ambición y ganas de tirar del carro. No dejes de crear puestos de trabajo y de hacer cosas que la situación esta bastante mal.
Comparto que saldremos los gandienses más fuertes de esta crisis si hacemos bien nuestro trabajo, los ciudadanos y el ayuntamiento. si puede ser todos juntos y si no puede ser o no quieren, por faovor, no hagas caso de las provocaciones.
Animo i por cierto la piscina, preciosa.

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Més de 3000 visitans han passat per la nova piscina del Grau en les jornades de portes obertes.

Anónimo dijo...

Jo pense que ara que ni ha crisi sería bo per a realitzar els projectes que té pensar fer el govern. Ara mateix en la plaça el.líptica tots els obrers estarán treballant fins quasi al estiu de 2010. I quan comencen el parquing del jardinet serà exactament igual. I enhorabona per la inauguració de la piscina del grau, que és una pasada. Feia falta que el grau tinguera una piscina, ja que jo conéc molta gent que vivía en el grau i tenía d'anar al poliesportiu municipal per anar a nadar. També m'he asabentat de la futura ciutat olímpica que ja esteu en marxa amb el projecte i ja teniu ubicació, que es molt bon lloc per a construir-lo (davant de l'universitat). Fins la pròxima Orengo.

Anónimo dijo...

LA PISCINA DEL GRAO ES DE GESTION PRIVADA, porque un ginmasio más caro que uno privado, que tiene eso de municipal,me parace una farsa.
UN GOBIERNO DE IZQUIERDAS NO PUEDE PRIVATIZAR COMO ESTAS HACIENDO TU,Y PORQUE?

Anónimo dijo...

Jo volia fer-te una pregunta amb serietat. Ja ha eixit públic en els mitjans de comunicació sobre el pla de movilitat que s'ha realitzat. El meu pare diu respecte això que l'urbà no és rentable, fa molt de gasto i que arribarà un moment en que el tindreu de llevar. ¿És cert això? ¿No serà que a Gandia falten més línees de l'urbà per a tindre tota la perifèria de la ciutat conectada amb el centre? Espere la teua resposta. Fins la pròxima.

Pere dijo...

Jo he sentit que el preu mensual d'usar eixes instal·lacions és ni més ni menys que 40 €. També he vist que és suposadament municipal però de gestió privada?? Doncs un servidor aposta tant per la titularitat com per la gestió pública, tal i com caldria esperar d'un govern suposadament SOCIALISTA. Qui ha posat els diners per a la construcció d'aquestes infraestructures? Qui s'enduu els beneficis? Posa l'ajuntament pasta per a pagar a l'empresa? També he vist tota la propaganda institucional exclusivament en castellà (la propaganda i els publi-reportatges a les revistes), al més pur estil de com va passar amb l'El·líptica, i això que l'empresa gestora sembla ser catalana.

No sé, no m'agraden aquestes coses, potser en alguna cosa m'he equivocat perquè, ja dic, moltes coses les he "sentides". Estaria bé que tot això estiguera ben clar. El que sé és que no m'agrada el model "públic de gestió privada"; molt de criticar l'hospital d'Alzira i després els que se suposa que han de donar exemple ens venen amb aquestes coses.

Anónimo dijo...

De 40 euros al mes nada, son mas, más la matricula. yo pensaba que cuando algo era municipal salia más barato, pero ceo que no es así asi que no nos vendas la moto y no te pongas medallas que no te corresponden

Anónimo dijo...

El servisio es público con gestión privada. Igual que el transporte.
Los precios de la piscina los marca la fundación deportiva municipal( ayuntamiento), y la gestión la realiza una empresa privada de prestigio.
Si se bajan los precios públicos y no se cubre el coste del servicio, ( privado igual que en la fundación deportiva), el deficit lo debe cubrir el ayuntamiento.
Porque no es de izquierdas la concesión administrativa?
Porque era de izquierdas la legislatura pasada y esta ya no?
Porque no admiten algunos las cosas que estan bien hechas cuando estan bien hechas?

Browner...Seguro? dijo...

Si no estoy equivocado son 42 € pero con derecho a todas las actividades acuaticas incluidas... lo que parece bastante evidente es que gratis no puede ser.

Aunque si hay que poner pegas y estar en contra de todo, pues también, ya puestos.
Por cierto, tengo entendido que no es más caro que uno privado que tenga los mismos servicios.

Ojala, cada barrio de Gandia pudiese tener su propia piscina, aunque igual sería demasiado, pero por tener servicios que no quede.

Además adelante con todas las obras publicas que se pueda que entre otras cosas da trabajo en esta época de crisis.

Anónimo dijo...

No sé a qui l'interesa dir ara que la propaganda de la piscina esta "tota en castellà". Si no estic cec, en principi, tota la publicitat i els panells que jo he vist eren en valencià. Pere, no crec que sigues cap mentider, i si tu dius que ho has vist en castellà, serà perquè també hi ha propaganda en castellà (igual que en la plaça El·líptica, on s'ha fet bilingüe). En el meu cas- repetisc- tota la publicitat i fotllets que jo he llegit eren en valencià.

Anónimo dijo...

Hay que seguir haciendo cosas que repercutan en una mejor calidad de vida para el ciudadano.
Cuantas mas se hagan y por supuesto bien hechas , mas tendremos a los del PP preocupados y tensos , es triste pero es asi y no tiene vuelta de hoja.
No se los precios ,ni los servicios por esos precios, espero que esten bien alicatados y que me imagino habran escalas de precios segun las circunstancias del ciudadano.

ENHORABUENA Y A POR MAS INSTALACIONES DE CALIDAD Y PARA TODOS.

Mascarell dijo...

Buenas noches:
Vaya por delante que soy valenciano y puedo expresarme correctamente en dicha lengua, pero..., me es imposible comprender el conflicto de lenguas dentro de España (orillando el castellano), mientras se potencia, y de qué maneras, el inglés..., que hace 40 años se encontraba en tercera posición, por detrás del francés y alemán, relativamente.
En mi modesta y respetuosa (para los discrepantes) opinión, el tiempo de las lenguas "menores, regionales, etc." pasó hace bastantes siglos, nos guste o no a todos. En España y desde España prevaleció el castellano, dentro y fuera de nuestra Patria.
Me pregunto, siempre con el máximo respeto: A lo ancho y largo del Planeta, fuera de sus "límites geográficos", ¿quien habla valenciano, mallorquín, catalán, gallego, vasco...?; ¿quién desea aprenderlo?... Masivamente, se entiende.
Nuestra muy querida Gandía, ciudad (hoy) de servicios y turismo eminentemente, ¿"se ayuda a sí misma" en el interrogante que he planteado?. En natural extrapolación, la pregunta es igualmente válida para la totalidad de nuestra Comunidad Valenciana, así como para todas las demás, con lengua propia y ligeras variaciones de "orígenes económicos"; es más, también para semejantes situaciones de otros países. Pero ese ya es otro tema, por su dimensión y extra-españolidad.
¿Dejó de tener vigor "la unión, hace la fuerza"?.
Muy sinceramente: No lo comprendo.
Gracias por posibles ayudas.

Pere dijo...

L'enllaç a l'exemplar de la Safor Guia, en PDF, on vaig vore fa unes setmanes l'anunci a portada sencera, i el publireportatge en les pàgines 1 i 2, íntegrament en castellà:

http://www.saforguia.com/filecddigiteca/00162SG_1109_p.pdf

Moltes gràcies a tots per aclarir-me els dubtes que plantejava més amunt sobre aquest centre d'esport. Pel que es veu, ho havia encertat prou bé. Tan de bo no hagués sigut així.

Públic de gestió privada. Això vol dir que ha costat un dineral que ha eixit de les butxaques de tots i que s'ha cedit la seua explotació a una empresa privada?

Se'ns podrien aclarir les xifres?

Al de "Porque no es de izquierdas la concesión administrativa?" i "Porque era de izquierdas la legislatura pasada y esta ya no?"... cal que li conteste? Si no ho faig, per pura economia de temps i paraules, per dignitat i per respecte a la meua intel·ligència, hi haurà algú que considere que li he donat la raó?

42 € al mes... Hi ha ara una propaganda vigent d'un centre d'esport privat per... 28? euros al mes. Potser no té piscina, però segurament em fa més paper, m'ix més barat i no l'he pagat per partida doble, perquè no s'ha finançat amb els meus diners.

Mai en la vida no entendré que una cosa pública s'haja de cedir a una empresa privada per a que la gestione i que siga possible que, contant-ne en el cost la part destinada a beneficis (perquè una empresa privada té entre els seus objectius obtindre un benefici econòmic), isca més barat per a les arques públiques la gestió 100% pública. Per molt que us n'esforceu, mai no aconseguireu que ho veja com una cosa normal.

Si la gestió pública és mediocre, milloreu-la, no la privatitzeu. Menys pelotasso i menys corrupció, i de segur que ix rentable i a preus populars.

A enganyar, als xiquets i als tontets. Als que tenim dos dits de front no vingueu prenent-nos el pèl, per favor.

Anónimo dijo...

En resposta a Mascarell, sobre les llengües "menors" o "regionals".

1) El castellà es parla fora de les nostres fronteres per què, com la resta d'idiomes, han acompanyat en la colonització a uns altres continents. El català es va extendre per la mediterrània, el castellà a Amèrica, l'anglés i el francés a Àfrica i també a Asia... No és una qüestió de que siguen "millors llengües".

2) Jo parle castellà i valencià (a més d'uns altres idiomes). Quants en parles tu? Qui és més competent lingüísticament, qui en parla un o qui en parla dos?

3) Els valencians portem generacions parlant valencià. Generacions, malgrat que el marc legal durant la dictadura no era, precissament, propici.

4) Qui promulga la idea de "estem en Espanya, hem de parlar espanyol", també extén la idea de "qui no parle espanyol no està en Espanya". Prou d'excloure'ns.

5) L'etiquetat de carrers, panells, informació... no ha de respondre al turisme. Londres o París són dues ciutats visitades cada dia per milers de persones, per negocis i per oci, i la retolació es fa als seus idiomes. Per favor, el valencià no és tant distint del castellà, una persona de Madrid pot entendre perfectament que "platja" es refereix a "playa".

5) Qui oblida d'on ve, no sap on va. Gràcies per publicar-ho.

Víctor

Mascarell dijo...

Buenas tardes:
Correpondo al texto de "Víctor", de hoy mismo:
a)El Valenciano es, por muchas razones, mi lengua materna e inolvidable, entre otras grandezas.
b) La cantidad y calidad de las lenguas que yo domino, entre todo lo demás, no es asunto suyo.
c) Vd. ha desbordado todos los límites de mi respetuoso escrito.
d) Evito todos los foros y limito mis respetuosas opiniones a mi familia y amigos (PARA APRENDER A ESCUCHAR, RESPETAR Y ENRIQUECER MIS CONOCIMIENTOS) y, con ello, evitar polémicas estériles con desconocidos.
e) No es casual que el autor de este "blog" (como todos los que se respetan a sí mismos)haga uso de sus derechos de moderación y aprobación de los comentarios que aquí se deseen vertir.
f)Con estas líneas, doy por finalizada mi respuesta a Vd. (hoy y en el futuro), en particular y, en general, a aquellas personas que deseen sostenerse con la polémica gratuita, en sus diversas vertientes.
g) Como expresé ayer, agradeceré cualquier opinión CONSTRUCTIVA Y RESPETUOSA y, por supuesto, desde la discrepancia.
h)Jamás he sido ni seré dogmático, por lo que, no domino ni deseo dominar semejante procedimiento. Este espíritu, me remite a f).
Atentamente,

Anónimo dijo...

Si la gestión privada ahora es buena, porque no lo era para el hospital???
Porque cambiamos según sale el sol por antequera???
No admitimos las cosas cuando estan mal hechas, si cuando estan bien, si esto lo hubiera hecho un gobierno del PP estarias todos los falsos como vosotros chillando como posesos...
lo hace orengo y esta bien , venga hombre.
si yo fuera del PP estaria muy tranquilo, porque peor no lo puede estar haciendo, pero claro los interasados veis lo que quereis ver.

Anónimo dijo...

¿En serio estás comparando la gestión de una piscina/centro lúdico-deportivo con la de un hospital?