martes, 1 de abril de 2008

VACANCES DE POLÍTICA EN EL BLOG

Ja sabeu que sóc una persona prou senzilla i no m’agrada complicar-me la vida (ja es complica prou ella a soles). El meu quadern és també senzill com jo, però, sincerament, crec que en el temps s’ha convertit en més polític o politiquero que jo mateix.
Ara, després de més d’un any escrivint el blog, ja no tinc ganes de publicar anònims que res tenen a vore en el comentari que he escrit eixe dia. Ja no em preocupa ni m’agrada res vore com bombardegen els “pofessionals” amb escritets plens de mala baba i amb mala intenció, que quasi sempre són per al seu autoconsum.
Per favor, deixeu-nos tranquils... si en total n’entrem quatre!
En fi, per als demés, vos torne a recordar que teniu en tot moment, el correu jorengo@gandia.org a la vostra disposició si alguna cosa voleu saber o preguntar.
En els últims blogs he escrit més pensant en les qüestions que podien interessar-vos a vosaltres, quan el que crec que hauria de fer és tornar a escriure, almenys durant un temps, de les qüestions que m’estimulen i m’inquieten a mi mateix.
Potser tracte massa política local i ja és hora de canviar-ho. A partir de hui agafe vacances de temes polítics i escriure sols quan m’abellisca contar-vos alguna cosa d’eixes que pense en els moments de quietud i soledat abans de dormir o en el wàter.
Per cert, quin bon dia de Sant Vicent vaig passar amb la família i uns amics en la muntanyeta del Convent de Sant Jeroni. Molta gent de Gandia, germanor baix de cada pinada i bon temps.
Per acabar, moltes felicitats, en el seu dia, a tots els Vicents, Vicenticos i totes les Vicentes.
Fins demà
Share/Bookmark

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Noto cierto tono de cansancio. Este blog es tuyo y debes escribir de lo que a ti te guste.
Personalmente si me gusta que escribas de política, es una manera de conocer tu opinión directa sobre temas de actualidad.
De los que entran con mala uva ni caso, con no publicar sus impertinencias, resuelto.
Enhorabuna por el nuevo contrato del Agua con los 55 millones incluidos.

Browner...Seguro? dijo...

Estoy de acuerdo con el anterior anonimo.. detecto cansancio y aburrimiento, me temo que tu blog va a comenzar a cerrar por agotamiento...sera una pena.

Las ideas o los pensamientos de alguien como tu suelen ser interesantes, pero es inevitable que dada tu actual posición los lectores y comentaristas queramos saber tu opinión también de política y del dia a dia de nuestra ciudad, y por supuesto a los que insultan y usan el anonimato para fastidiar ni caso.

Carlos V dijo...

Espere que continue aquest blog per molt molt molt temps... és una bona forma d'intercomunicació entre un organ (l'ajuntament i seu maxim representant) que de vegades es mostra massa llunyà al poble. Amb el blog et trobe mes porpo del poble,

Anónimo dijo...

Menudo peloteo...

Anónimo dijo...

Estic escoltant a Torro en la ràdio... cada dos paraules cita amb despreci al "senyor Orengo" i es nota que li té més por que una pedregà. Jo crec que té un cabreig impressionant perquè han entrat 55 milions d'euros a l'ajuntament de Gandia, tot i que ell ha intentat evitar-ho per tot i per totes.

El halcón rojo dijo...

Alcalde, no se deje amedrentar por ciertos comentarios estúpidos que sólo sirven para retratar a sus autores. Usted y sus ideas están muy por encima de esos chikilicuatres que esconden su cobardía tras el anonimato de sus comentarios. Ánimo, que somos muchos los que sabemos que eres una persona sencilla y honesta y que no te mereces ese trato. Un saludo.