miércoles, 7 de noviembre de 2007

LA GENERALITAT TAMBÉ AMB EL V CENTENARI.

Dimarts, mentre estava discutint els termes d’una modificació de contracte en el meu despatx , vaig rebre una telefonada al mòbil: era el President de la Generalitat, Francisco Camps. M’ha dit que havia rebut la meua carta invitant-lo a participar i a col·laborar en la celebració del V Centenari de San Francesc de Borja i que considerava que la Generalitat devia recolzar la celebració, donada la importància del personatge i la de la pròpia ciutat de Gandia. La meua alegria era quasi desbordant. Per fi, entra la Generalitat i estarem tots en un projecte comú de ciutat (¿que no serà un miracle de Sant Francesc?)
Per la meua part, com Alcalde de Gandia, li vaig transmetre al President l’agraïment més sincer per donar suport a la iniciativa, al temps que el convidava a visitar-nos quan li vinguera bé, per tal de conèixer de primera mà els objectius que volem acomplir amb motiu de la commemoració.
Camps ha designat com a responsable a Vicente Rambla, Vicepresident de la Generalitat, persona que conec i amb la que tinc bona relació i interlocució, perquè va ser amb ell com a Conseller de Sanitat amb qui férem el tracte per a desbloquetjar la construcció del nou hospital comarcal (per cert, de nom, Sant Francesc de Borja).
El dia anava redó. I per acabar d’arredonir-lo, per la nit, convidat pel President del Port de València, vaig anar amb Maria a l’estrena de l’òpera “Carmen”, al Palau de les Arts. Tot i que no vaig mai, l’opera em va agradar. En el descans de 1er acte vaig tindre ocasió de saludar personalment a Camps que s’apropà a dir-me: “alcalde, visca Sant Francec! No saps que jo anava als jesuïtes?” A continuació, em va desitjar el millor per a la gran celebració que espera que fem a Gandia, amb l’ajuda i col·laboració de tots. “Així serà President”, li vaig dir jo.
Si no fem o ens fan, alguna bovada local, crec que este caldo del V Centenari va agafant bon color.

Fins demà.
Share/Bookmark

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ME PARECE MUY BIEN QUE PARTICIPE LA GENERALITAT. ESPERO QUE EL PALACIO QUEDE COMO NUEVO Y QUE TODO VAYA BIEN.
JOSE MANUEL, FERNANDO MUT ES EL MEJOR ARQUITECTO PARA PODER REPARARLO.
FELICIDADES POR TODO ALCALDE.

Anónimo dijo...

por fin algo nos aleja de la crispación, ojala que dure.

No hay milagros de los muertos ni de Sant Francesc de Borja, pero si podeis obrar bien todos los gestores públicos para que la base del entendimiento sea entre todos.
para esto hace falta los vivos y no los muertos aunque en el cielo están,y estrarán descansando y nada tienen que ver con las cosas de la tierra y sus maneras de recaudar dinero en nombre de cualquier muerto para los vivos.
El presidfente sabe que con su participación ellos ganan y no se marginan, asi que ¿qué milagro es este el que has visto Sr Orengo?