lunes, 5 de noviembre de 2007

LA VICE

Ahir vaig tindre l’honor de rebre a Gandia a Maria Teresa Fernández de la Vega, Vicepresidenta del Govern d’Espanya, la política millor valorada del govern i una persona que, en les distàncies curtes, desperta estima i afectivitat. De la Vega va vindre a Gandia amb dos objectius:

Primer: realitzar una visita institucional a l’Ajuntament i al Palau Ducal per a comprometre el seu recolzament als projectes que la ciutat esta preparant amb motiu de la celebració del V Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja. Per cert, hui el Cap de Gabinet de la Vice ja m’ha demanat que comencem a preparar la col·laboració de l’Estat i que este mes vaja a Madrid a concretar coses. Ara cal treballar en el Consell General per a preparar les propostes d’actuació i realitzar un projecte de V Centenari de i per a tota la ciutat.

El segon objectiu que va portar a Maria Teresa a Gandia va ser el de oferir un míting al Teatre Serrano, per a dir a totes les persones que la volien escoltar què és el que ha fet el govern que ella representa i què pensa fer si, en els pròxims 4 anys, torna a comptar amb la confiança dels ciutadans.

Molta gent no sap que Maria Teresa coneix molt bé la nostra ciutat; és quasi una gandiana a Madrid. Ella ha estiuat a Gandia durant quasi 50 anys, en companyia dels seus pares. És testimoni de l’evolució de la ciutat fins l’any 2000, quan va deixar de vindre perquè va faltar sa mare. Per tant, coneix a molts gandians que al mateix temps la coneixen i l’estimen.
Molta gent desconeix també que ella, personalment, va donar suport la meua campanya a l’Alcaldia .A més, comparteix una relació d’amistat personal amb Fernado Mut.
Crec que tenim en ella a una aliada de primera divisió. Igual que amb MªTeresa, Gandia compta amb molta gent que, des de la seua responsabilitat pública, recolza esta ciutat. A més, tot i el que diga el sr Torró, crec que devem cuidar i mantindre també, bones relacions amb la Generalitat Valenciana, perquè això beneficia a Gandia (com crec que unes relacions menys partidistes de la Generalitat amb el Govern d’Espanya beneficiaria als valencians).
Bon diumenge el d’ahir tot i no ser festa.

Fins demà
Share/Bookmark

3 comentarios:

Anónimo dijo...

La Vice es una feminista convencida. Con ella las mujeres tenemos mas oportunidades de igualdad y seremos cada dia menos el sexo debil.
Una persona con fuerza y conviciones. Me gusto mucho en el miting y si nos da su apoyo para los Borja, mejor que mejor.
¿Es cierto que es amiga de Mut?
¿ Que puden tener en comun?

Anónimo dijo...

Alcalde, enhorabona. Has començat a concretar una nova oportunitat per a Gandia amb la col.laboració de tots i amb les desafortunades actituds d'alguns. Pitjor per a ells. La ciutat ja es ha dit el que pensa. Avant, junts fàrem més.

Anónimo dijo...

i han dos tipus de comentaris que abunden, aduladors i enemics acèrrims....

Perquè no pot haver d'un tercer tipus com el meu? jo pense que com be dius Orengo, "tota pedra fa paret", tot el que recolce bones iniciatives o treballe per gandia siga ben vingut...de Madrid, de la Generalitat o de l'Infern mateix.

En allò que puga beneficiar a la ciutat o als ciutadans, estem tots junts ...val?