domingo, 28 de octubre de 2007

GOVERNAR SENSE CRISPAR

En les passades eleccions municipals, crec que el mandat dels ciutadans va ser molt clar: devia governar amb més llibertat per a poder governar per a totes i tots, mirant preferentment pels que menys possibilitats tenen en esta vida i fer-ho de manera amable, fins i tot amb les persones i partits que no pensen com nosaltres.
És difícil fer allò que creus que has de fer sense crispar a una oposició que va viure amb amargura la decisió dels ciutadans i el seu propi resultat electoral. Per molt que t’esforces en donar explicacions i convèncer, tot els pareix un engany i una burla.
Jo tinc la ferma voluntat d’acomplir els compromisos que vaig agafar “de persona a persona” (millorar l’execució de les obres, impulsar els barris des de la perspectiva de la gent del carrer i 198 mesures més, inclòs el Trinquet de Marxuquera) i aprofitar totes les oportunitats que té esta gran ciutat que és Gandia.
Sempre m’he considerat una persona més de gestió que de representació. I crec que els polítics tenim l’obligació de fer les coses de la millor manera que sabem.
La responsabilitat de voler fer-ho bé i acomplir els nostres compromisos em porta a introduir noves formes de gestió. Ja sabíem que serien necessàries i ho vam fer saber en el nostre programa electoral i en les converses amb els ciutadans en campanya. I els gandians saben que no han triat a un conformista d’Alcalde.
Per tant crec que, per a poder avançar, és necessari modernitzar-se i fer que realment siga el ciutadà l’eix i centre de les nostres polítiques i no el funcionari o “els departaments”. Cal reformar antiquades maneres d’entendre la gestió, en ocasions, barroques i corporativistes. I cal fer-ho sense crispar. Per això, donaré la màxima participació en les decisions per així poder encertar més – no siga que estiga en un error- , però, una volta presa la decisió, cal també ser ràpids en l’execució, això sí, amb la màxima transparència i claredat.
L’oposició diu que estes noves fórmules són per a enxufar a gent, per a tindre més jornal i llevar transparència a la gestió. No pense enxufar a ningú, però, si vulguera fer-ho, podria sense canviar la forma de gestió. Crec que cobre prou i crec que tenim a l’oposició millor pagada de tota la Comunitat Valenciana. La realitat és una altra: esta nova forma de gestió permet poder fer més coses de les que ara podem fer. Però això ells no ho diran, perquè pareix que és el que realment els pot molestar.
En fí, procuraré, per tots el mitjans, governar com crec, sense crispar a l’oposició perquè, en el fons, pense que, si es crispen, tambe és en part per culpa meua.
Fins demà.
Share/Bookmark

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Igual tens raó i a les noves empreses no podue entxufar tanta gent com diu l'opisició, entre altres coses... PERQUÈ JA TENIU L'AJUNTAMENT PLE D'ENTXUFATS !!! PERÒ SI HEU DE TINDRE UNA LLISTA D'ESPERA TERRIBLE ?
Sobretot, ara que també demanen pas els 'ex-peperos'per colocar a tota la llista electoral !!!

Clar, que això deu ser lo normal de la política. Com dius tu: "DE PERSONA A PERSONA". Ànim, CAMPIÓ, que no quede ni un fòra de l'Ajuntament...

PD: Ale, els fidels ("alcalde, tú si que eres bueno...") ja podeu lapidar-me, però jo també soc ciutadà de Gandia i tinc dret a dirigir-me al meu alcalde.

Anónimo dijo...

I dels enxufats del Bloc, l'anònim anterior no diu res. Per què serà? Tenen quasi els mateixos assesors en l'oposició que en el govern.
Menys demagògia, cal veure els resultats i el temps donarà o llevarà la raó.
Endavant...

Anónimo dijo...

I si creus que tens un bon salari,

Perquè no te'l abaixes?

Per què t'has dedicat a pujar-te'l (a ritme de més de 10% per legislatura... igualet que l'IPC, eh?) aquesta i la legislatura anterior?

Per què no te'l deixes en 1000 eurets al mes, que és el que em paguen a mi, amb una carrera similar a la teua?

Així potser te'n recordaries més de "els que menys tenen en esta vida".

Si vosaltres sou d'esquerres, jo sóc torero...

Browner...Seguro? dijo...

Si al final es verdad que se mejora la gestion de las obras (porque mira que lo del paseo da pena) y que las cosas se hacen mejor, pues perfecto, yo por lo menos me esperare a criticar un tiempo, primero vere los resultados, de los enchufes me parece una tonteria (en todas partes cuecen habas y de todos los partidos hay gente trabajando en el ayuntamiento, unos con mas meritos que otros), de lo de los sueldos menuda tonteria la del anonimo mezclar idelogia con euros, que tendra que ver ser de izquierdas para no poder ganar un dinero justo y legal, y por ultimo una critica al funcionamiento del blog, al estar habilitada la moderacion de los comentarios y tardar tanto en publicarlos muchas veces algunos comentarios parecen redundantes o carentes de sentido segun sean los anteriores, claro como comentamos a ciegas pues algunas veces cuando los publicas quedan fuera de contexto ya, creo que deberias publicar mas amenudo al menos los comentarios porque asi se facilita mejor el dialogo entre los lectores.

Saludos y esperemos que de una vez por todas en Gandia alguna obra se haga bien, porque vaya tela de desastre que son las obras, e intenta poner las pilas a la policia municipal y que se dedique de verdad a lo suyo y no solo a ir con la grua.