martes, 7 de agosto de 2007

LA FIRA DE GANDIA

Este mati he mantingut una reunió de treball amb el meu – i vostre ­­- director de polítiques culturals, Toni Durà.
Amb ell, les reunions són més que sessions de treball. Sempre aporten una part de sentiments de persona. Toni és mestre en valors d’entendre el món i la vida. Està il·lusionat com un xiquet grandot. Posa l’ànima en totes i cadascuna de les activitats que està organitzant: música, arts plàstiques, llibres, fira etc. Té tot el meu recolçament per a fer i desfer. I, tot i que sempre hi ha qui vol fer-li les coses un poc difícils, ell està fort, conciliador i en forma.

L’equip de cultura prepara un programa de legislatura ambiciós i realista. La cultura serà protagonista i el V Centenari de Francesc de Borja, el colofó. Tot el món tindrà cabuda en esta programació. I només els autoexclosos o els que volen excloure acabaran no participant, o participaran tant sols aportant la seua crítica (que tampoc està malament).

Li he preguntat a Toni per la Fira d’enguany. Li he dit que la de l’any passat va ser magnífica i, tot i que enguany no és any electoral, la gent de Gandia vol i espera unes bones fires ( jo també).

Toni m’ha dit: “Estigues tranquil. Serà una fira participativa, de qualitat. Els carrers estaran plens i tot el món tindrà el seu espai”.
A més a més, pense que porta- no sé si per a la gent major o per a aquells que s’escandalitzen fàcilment- Bertín Osborne.

Tranquils. Ja voreu enguany com, tot i no ser any d’eleccions, tindrem una bona fira. I serà, com sempre, la fira de Gandia.

Fins demà
Share/Bookmark

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Esperem que siga Toni Durà, qui decida el que es fa en cultura, i no que cada "reino con su rey" que hi ha dins de cultura faça el que els vinga en gana... Vore'm si el Sr. Durà pot fer-ho ....

Browner...Seguro? dijo...

Toni Durà ya fue el responsable de esa area y no fue precisamente una gran labor que digamos, esperemos que esta vez salga todo un poco mejor.

La frase "aunque no sea año electoral" me parece desafortunada porque desgraciadamente es la sensacion existente en la calle, que solo se pone toda la carne en el asador en año electoral y creo que eso deberia ser precisamente lo ultimo que ocurriese, respecto de Bertin Osborne me parece correcto todo el mundo tiene derecho y seguro que hay mucha gente que le gusta, adelante, pero que no se olviden de la gente joven que espera otro tipo de espectaculos y suelen ser los mas abandonados.. ¿y del teatro que?

Xavi dijo...

Home, per a qué gastar-nos els diners amb Bertin Osborne, tenint com tenim molt propet nostre a Dinio ? Jo vote per Dinio en la fira.

Anónimo dijo...

Claclaclacla! Bertín Osborne! Això, junt amb David Bisbal, ens deixen entreveure de quina calanya serà la Fira d'enguany... Mare meua!!

Això, junt amb les declaracions de fa uns dies de Toni Durà dient que "és que els dos darrers anys la fira estava molt dispersa; anem a fer-ho tot al centre, entorn al recinte de la Fira, el pàrking i la plaça dels Colomets"... DE PUTA MARE!!! Tot el que ha costat tants anys d'aconseguir (traslladar la Fira a TOTA LA CIUTAT, no només al centre i acabar amb els "ghettos" que mai gaudeixen de les festes, com si estiguérem en altra ciutat), ens ho carreguem de colp!

Molt bé, Durà, molt bé. Estàs lluïn-te en els quatre dies que portes...

Anónimo dijo...

POR MUY BIEN QUE LO HAGÁIS EN LAS FERIAS, SABEIS QUE VAIS A TENER A TODO EL BLOC EN MASA DISPUESTO A ECHARLAS POR TIERRA ANTES DE EMPEZAR. Y DESDE DENTRO, SEGURO QUE MÁS DE UNO INTENTARÁ PONERSELO LO MÁS DIFÍCIL POSIBLE AL SR. DURA PARA QUE FRACASE. FUERZA Y AL TORO, Y OÍDOS SORDOS A LOS QUE SOLO ESTAN RABIOSOS.

j.c. dijo...

Amb tots els meus respectes i consideració personal i professional cap a Marcel·li i Peris, crec que Durà sabrà un miqueta més de gestió cultural i el considere millor perfil per a portar Cultura. De moment, els concerts a la Casa de la Marquesa són una passada. Pel que fa a la Fira, tots sabem que, efectivament per ser any electoral, l'any passat el BNV va voler tirar la resta. Però no ho han amortitzat electoralment i algú haurà de "pagar el pato".

Anónimo dijo...

almenys respectareu el model de fira del BLOC, un model participatiu i de carrer, cosa que un gran gestor cultural com Toni Durà no se li va ocórrer, per cert.

Anónimo dijo...

Personalmente no me gusta lo que veo de momento este año en la feria,habrá que esperar y ver si en 2 meses la cosa mejora.

Anónimo dijo...

Alcalde, este año pinta bien la "Fira". Permítame que anime a través de su blog a Toni Dura.

Dura es una buena persona, un buen político y un buen gestor cultural.

Me gusta la feria que se ha hecho estos últimos años, por lo que felicito a Marcelí Giner. Lo que no me gustaba tanto es la instrumentalización que hacía el Bloc de ella. "La FIRA es de tots, no del BLOC".

Este 2007 pinta bien. Mantener el esquema de fiesta en la calle y llenarlo de actuaciones interesantes para cada uno de los sectores de la población es lo que hay que hacer.

Esta no será la "Fira de Dura", ni la " Fira del PSOE". La del 2007 tiene que ser la FIRA DE GANDIA.

Alcalde un 10.

Anónimo dijo...

Què passa, que ací tot el que parla en valencià i critica és un "perro rabioso del BLOC"?

Esteu poc flipats.

Al Durà ja l'hem patit altres anys i ja sabem com les gasta. I el que duu anunciat per a la fira d'enguany no és com per a sentir-se molt optimista, la veritat.

Anónimo dijo...

usted dice:
Tranquils. Ja voreu enguany com, tot i no ser any d’eleccions, tindrem una bona fira. I serà, com sempre, la fira de Gandia.

Bien, no veo razón de estas palabras de que no estamos en eleciones,
uno es inocente hasta que se demuestre lo contrario, parece que te defiendes de algo que nadie te ha acusado, lo que se ha de ver de verdad es parar ya de una vez las motos molestas con el tubo de escape roto y las que van de harly davison, sabes bioen lo moestos que llegan a ser en gandía, sin parar, es un crimen contra el sueño de todos, es horrible Gandía
con decibelios de mas de 120 por motos de ilegales.

Anónimo dijo...

Gracias por aclarar que la feria es de Gandia y no del BLOC, o de los socialistas.
En todos los años despues de las elecciones las ferias no valen nada, porque en elecciones, os gastais todo el dinero de los ciudadanos y no quedan para ferias.
Espero que como dices, no sea así este año.
Te deseo mucha suerte en todo.