miércoles, 18 de julio de 2007

ACÍ DE NOU

Ja estic ací de nou. La meua setmana de vacances ja ha finalitzat. Maria i jo hem estat estos dies descansant a Eivissa, intentant recarregar la bateria i tornar amb les piles renovades. I així ha segut.
He tingut sempre el mòbil connectat per si succeïa alguna cosa important a Gandia, però no he estat a l’aguait de les notícies locals i comarcals dels diaris. Torne amb moltes ganes de compartir impressions de tot tipus (hui estic un poc fotut per culpa d’un aire acondicionat massa fortet).
Per cert, estos dies he pogut reflexionar també sobre el periodisme i la forma que tenim els ciutadans d’assabentar-nos del que passa. El que alguns mitjans deien sobre el “xapapote” d’Eivissa i el que allí estava succeïnt, no tenia molt a veure.
Des de l’habitació de l’hotel, veiem faenar el vaixell de rescat (es va enfonsar a 15 minuts del port d’Eivissa). Però, ni arribava olor ni matèria de res paregut al “xapapote”. A la televisió, van posar la imatge d’unes grans taques fosques a la mar, assegurant que això era el fuel (i era la possedonia). Deien també que moltes persones estaven anul.lant les seues reserves hoteleres a Eivissa i a mi, personalment, els amics em telefonaven preguntant-me pel suposat “xapapote”. La bona qüestió és que, dels 255 km de costa de l’illa, només 5 van quedar afectats d’alguna manera. De les 56 cales o platges, només 3 (i parcialment). És a dir, este accident no tenia repercussió en el turisme (mediambientalment sí, per suposat).
Bé, ja estic ací. Fresc i amb moltes ganes de treballar i donar-ho tot. Amb força i il.lusió per ocupar-me de les coses importants (grans i menudes) de la meua ciutat. Aconselle als polemistes que no em busquen, que no em trobaran (tinc massa feina). Ja toca donar fi als debats estèrils i posar-se mans a l’obra. Este govern va començar a treballar des del primer dia (ja hem posat en marxa les 10 primeres accions de govern) i iniciem una legislatura a tot gas. L’oposició també ha començat amb força (de fet, les crítiques també aparegueren el primer dia, desatenent la vella costum dels 100 dies de cortesia). Tinc el meu partit ben animat. Em sent feliç i vull compartir una part de la meues vivències amb vosaltres.
Fins demà.
Share/Bookmark

6 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Pues bienvenido, efectivamente las noticias son de un modo u otro segun quien las cuente, pero la realidad solo es una y eso la gente de la calle la ve, espero que la nueva legislatura sea tan buena como la anterior y que efectivamente en las calles de Gandia se note que gobiernas como nos tenias acostumbrado y no veamos cosas raras o extrañas...de momento hay una cosa que aunque no tenga que ver contigo me huele a Plataforma o similar, y es que la posible candidatura a presidente de la asociacion de vecions de Emilio Nevado huele muy mal, espero que no sean consecuencias de pactos extraños.

Saludos

Anónimo dijo...

Ale, doncs que t'ho passes de *uta mare a Eivissa de parranda. Mentrestant ens tomben la ciutat, primer amb el Trinquet (total per a fer més i més pisos a preu d'or) i ara amb l'edifici del Liberty. I amb l'esborrany del catàleg d'edificis singulars al calaix des de fa anys. I amb el teu col·legueta Mut doncs això... mut com una...

Vergonya, vergonya.

Anónimo dijo...

Benvingut de nou. Estic totalment d'acord amb que els "polemistes" d'ofici i poc benefici no aporten res...
Ara bé, una visió crítica de la realitat per part de la coherència del ciutadà corrent hauria de ser, com a mínim, escoltada... i observada.

Acabe de descobrir açò. www.gandia.cat

Anónimo dijo...

Què difícil és per a un lleig acomplexat mirar-se a l'espill! Què difícil és digerir una derrota! Què difícil és per als miserables entendre postures de generositat!
Quanta ràbia incontinguda! Quant "perro del hortelano"!
Benvingut, Orengo. Vull tornar-te a vore i a sentir-te de nou, tal com eres, posant al seu lloc a més de quatre. Ja veig que no vols entrar en polèmiques, però alguns estem cansant-nos ja de "poses" hipòcrites d'altres "líders" polítics. Per favor, torna i demostra qui eres. A vore si s'ensenyen alguna cosa ...

Anónimo dijo...

Uns dies de vacances son sempre merescuts i necessaris, després d'un bon treball. Respecte del Trinquet i Liberty, mai havien estat protegits aquests edificis, tal vegada un greu error, però axí és i han estat responsables d'urbanisme, tant regidors del PSOE com del Bloc. A més a més, la lliència d'enderrocament de Libery està aprovada des de fa, almenys 6 mesos, amb el vist i plau de la Junta de Govern. Hipòcrites?, NO GRÀCIES!!

Browner...Seguro? dijo...

Muy curioso lo de www.gandia.cat pero que muy curioso, ¿como se puede acceder a los anteriores numeros o es que no existen porque antes no se queria criticar estando el bloc por medio?... por cierto hablando de web's hoy viene en el Ciberpais un ranking de web de ayuntamientos en la cual la de Gandia queda bastante mal por no decir muy mal, no estaria de mas que se hiciese una web normalita... no una patata como la que hay.

Saludos