jueves, 5 de julio de 2007

40 anys

Els que em coneixen saben que tinc una tendència natural a la felicitat. És l’herència més valuosa que m’ha legat mon pare. Cada any pense que estic en el millor moment de la meua vida. Però, quan vaig acomplir els 40, una malenconia em va invadir durant una setmana o dos, per haver passat del 3 al 4. Cóm s’escapa el temps i què prompte deixem de ser i sentir-nos joves!

Ahir vaig assistir a la festa d’aniverari dels 40 anys d’Alfred Boix. Una festa sorpresa que li va organitzar Fina, la seua dona. Estavem la família i els amics, en un ambient d’alegria i satisfacció per haver-nos reunit ( ja ho fem poques vegades). Vam xerrar, vam cantar i ens vam riure recordant, obrint regals i contant contalles. Jo vaig disfrutar molt, en companyia de Maria (també fa molt de temps que no podem compartir vetlades amb amics … per això del càrrec).

Ara que ja han passat més de 6 mesos des que vaig acomplir els 40, ja torne a pensar que estic en el millor moment de la meua vida. Que, als 40, és quan el coneixement em fa disfrutar, més i millor, de cadascuna de les coses que el camí de viure ens va regalant. Què bé estic amb 40 anys! (millor si pesara 10 kilos menys).
Sóc de la generació de l’anunci de Coca Cola. De l’ “ 1,2,3”, del Bacarra, de “Caballo Loco”, “Litros”… del concert de Franco Batiatto.
Crec que, fins ara, tot m’ha anat de gran categoria. I això que falta el millor!…: veure créixer a Júlia i a Maria, compartir cada instant amb la persona que més estime i admire, aprendre nous coneixements i experiències, voler ser cada dia, de manera tranquila, millor persona …
Però, si encara no estic ni a la meitat!. Quant em queda encara per disfrutar i viure! ( si Déu vol).

Per això, des de l’optimisme: feliç aniversari, primo. I pensa que la nosatàlgia dura només uns dies.

Fins demà
Share/Bookmark

8 comentarios:

Anónimo dijo...

El vaso medio lleno
A veces atribuimos a lo que no logramos explicar una tendencia natural del mismo.

Es cierto que es una lotería lo de heredar algo sea bueno o malo.

Todos tendemos a juzgarnos a nosotros mismos comparándonos con los logros de otros o con nuestra condición casual o premeditada de lo que hemos logrado hacer.

La verdad es que ser felices es el objetivo ultimo de todos, pero muchos vemos un objetivo y llenamos nuestra ilusión por alcanzarlo, y la diversidad de los resultados es la que nos hace felices o desgraciados.

Dice un sabio, que si no quieres que la lluvia te moje nunca, vuela por encima de las nubes, y dice también, que cuanto más condicionantes ponemos a nuestra felicidad, más nos vemos sujetos al baile azaroso de la infelicidad.

Felicidades Sr. Boix, los 40 son el comienzo de la madurez en la felicidad, es cuando el ser humano puede dar lo mejor de si mismo para los demás.

Tu labor de trabajo para la sociedad te va a ayudar en ser más feliz, por que de esto estoy seguro, que Gandía será feliz con tu gestión en lo que a ti te toca.

Anónimo dijo...

¡ Felicitats, primo ! jo fà tres anys que vaig fer 20 anys que tenía 20 anys ...

Anónimo dijo...

eeehhhhhhhhhhhhhhh....
que no he firmado mi comentario de esta mañana...
soy el del comentario de corea..
y me llamo...
EL COREANO.

Anónimo dijo...

Senyor Orengo el seu blog ja fa nossa.

Pere dijo...

"Alfred"? Si tot el món sabem que és AlfredO, fill de pares valencianoparlants a qui han parlat castellà en sa casa i de tradició més eeeehm... conservadora (per dir-ho finament) que nosequèdir-me...

Anónimo dijo...

Acabo de recibir "GENTE DE LA SAFOR" y he visto una entrevista de Vicente Sarch (Pte de la junta de distrito del Grau,Venecia y Rafalcaïd)y me ha dado cierta envidia sana.........como siempre me he puesto a pensar en mi barrio.....
y he pensado!!
cuando veré a mi Pte de la junta de Corea exponiendo su proyecto?
Gracias y un saludo.

Browner...Seguro? dijo...

Ultimamente tienes el blog un poco descuidado.. con todo lo que esta pasando por la comarca y por gandia, me extraña que no tengas nada que comentar, ¿que tal funciona eso de ir a todas partes con Mut? mejor que con Moya?

El halcón rojo dijo...

Felicidades, señor Orengo :)
http://psoemania.blogspot.com