miércoles, 2 de mayo de 2007

UN AJUNTAMENT DE CRISTAL DE ROCA

Este matí, presente el Programa Electoral dels socialistes de Gandia. Està a la vostra disposició en l’oficina electoral del PSPV-PSOE i prompte el penjarem també en esta web.
Este document mostra el que volem fer a Gandia si comptem amb la confiança dels ciutadans/es. I estic especialment orgullós perquè s’ha elaborat de forma participativa i ha sigut aprovat en una convenció ciutadana oberta, conforme ho fem els partits que encara pensem que les formes són importants.

La manera de fer les coses és important. Per això, jo vullc un ajuntament de cristal de roca: trasparent, per a que tots el ciutadans puguen veure cóm es gestionen els seus interesos; dur i sòlid, per a solucionar amb rapidesa i eficàcia els problemes dels gandians i gandianes.
En esta línia, proposarem que els ciutadans/es coneguen quins són els nostres bens (els dels polítics que els representem) i sàpiguen, en tot moment, les nostres variacions patrimonials.

És important que entre tots els polítics i els partits contribuim a millorar la confiança dels ciutadans en els seus representants. És important que evitem la possibilitat de convertir-nos en una altra Marbella o Orihuela. Per què tinc que amagar, com a càrrec públic, el que tinc ara i el que tindre quan isca de l’ajuntament?
Ni jo ni ningú dels que m’acompanyen tenim res que amagar. Més bé, tenim que protegir-nos de mentires interessades d’alguns que busquen fer-nos a tots iguals.

A veure si així deixen de dir que m’he fet una casa en Marxuquera

Fins demà
Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

FER PÚBLIC EL PATRIMONI? JO SÉ D'ALGUN CANDIDAT QUE NO SUBSCRIURIA EIXE COMPROMÍS NI LOCO.

Anónimo dijo...

Enhorabuena por el resultado del Pulsómetro. Tiene un mérito especial que un veintitantos % de votantes del PP y un veintitantos% de votantes del BLOC manifiesten que le prefieren a usted como alcalde. Es un mérito que se ha ganado a pulso, usted solo. SUERTE Y A GANAR!!!

Anónimo dijo...

Yo tambien he oido decir que te estas construyendo una mansion en Marxuqures. Si no es cierto, ¿de donde sale el bulo?

Browner...Seguro? dijo...

jajajaja... me parece perfecto, pero porque no te vas a poder hacer una casa en marxuquera o donde te de la gana, si lo pagas con tu dinero, o es que ser politico es sinonimo de tonto y de trabajar gratis.

Lo dicho una vez mas, enhorabuena por esta iniciativa y adelante con esta forma de actuar, y asi a ver si tus socios dejan de decir tantas tonterias de que todo lo que se ha hecho en Gandia estos ultimos cuatro años ha sido gracias a ellos.

Anónimo dijo...

Hay que ir contando las mentiras de ese que dice que es el FUTURO , lo digo porque si no vamos a perder la cuenta y es que dice mas mentiras que respira .
Y yo me digo que deben estar muy bien entrenados y teledirigidos para mantenerse en la mentira dia tras dia . Y yo tambien me digo que deben estrujarse mucho el cerebro para seguir sacando mentiras y que no dedican el tiempo a pensar en cosas buenas para los ciudadanos y claro menudo FUTURO nos espera .
Bueno , continuara.

PD : MADRE MIA COMO MIENTEN
MADRE MIA COMO MANIPULAN