jueves, 10 de mayo de 2007

QUÈ MOU EL MÓN?

Alguns pensen que el món es mou per diners. Altres diuen que el motor del món és el sexe.
Als meus 40 anys, ni em considere ric (més bé no tinc un duro, encara que no em falta de res), ni soc una màquina de l’amor. Per què, doncs, em sent l’home més afortunat del planeta?
És cert que tinc una tendència innata a ser feliç en qualsevol circumstància (herència de mon pare). Però jo crec que em sent tant viu perquè el que més m’agrada ( a banda de l’ensaladilla), és la gent, fer feliç a les persones que m’envolten. I, en estos moments, estic sentint que em tornen eixe afecte, estic sentint la calor d’agradar a moltíssimes persones.
Ja sabeu … sóc un tipo afortunat. Sempre he tingut sort i no em falta de res. Tinc un sol de dona i dos solets que em tornen loco en casa ( d’alegria i de maldecaps). Sóc l’alcalde de la millor ciutat del món per a viure (a més, visc en ella). Tinc un partit que em recolça i uns ciutadans que em fan arribar la seua consideració. Què més puc demanar?
Hui peguem cartells i iniciem campanya. Esta campanya serà una festa. A guanyar-la entre tots , que es el que volen els gandians.
Fins demà

PD: Esta és la foto del cartell. I el lema: J.M. ORENGO- DE PERSONA A PERSONA

Share/Bookmark

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Ànim, que seguisca eixa força interna.I la foto molt bona.

Anónimo dijo...

Dice Nietzche
En verdad, quien menos posee, tanto menos es poseído.

Es más noble quitarse asi mismo la razón que mantenerla, sobre todo cuando se tiene razón.

Aun cuando eres suave con ellos, se sienten mensopreciados por ti; te pagan tus bondades con fechorías encubiertas.

Tu silencioso orgullo les irrita, y se alegran en cambio cuando alguna vez eres lo bastante modesto para ser vanidoso.

Nada hay mas alentador sobre la tierra que una voluntad elevada y firme. Es la planta más hermosa que crece en la tierra.

Elfo dijo...

LANÇO DAQUI UM REPTO A TODA BLOGOSFERA PARA QUE TODOS, HOJE À MEIA NOITE FAÇAMOS UMA ORAÇÃO PELA PEQUENA MADELEINE PARA QUE DEUS PERMITA QUE ELA VOLTE PARA CASA SÃ E SALVA. PARA OS AMIGOS BAHÁ'ÍS, SUGIRO A "EPÍSTOLA DE AHMAD"

Anónimo dijo...

Molt bonico el vídeo que has penjat a la web... Molt bonica la xicona i molt templà, però... NO PODIEU HAVER BUSCAT A ALGÚ QUE PARLARA *BÉ* EL VALENCIÀ??

És difícil APITXAR més... Ara que també apitxa barbaritats el senyor alcalde i la majoria dels que ixen al vídeo pel PSOE... Però és que la "presentadora" apitxa BARBARITATS, diu "chobe", "chent", "bossaltres"... No fa ni una S sonora, i les E i O obertes les fa la majoria de vegades tancades i, quan en fa alguna oberta, la fa on no toca (per exemple, diu sistemàticament "CHÒVES"!).

Si això és el que feu amb els mitjans de comunicació... ja sabem el que ens espera en l'apartat cultural i en la qualitat de Gandia TV si guanya el senyor Orengo... :S

Anónimo dijo...

No he vist el vídeo i no puc opinar de la dicció de la xicona. Però, com a professional de la televisió, sí puc dir que la qualitat i pluralitat de Gandia Televisió és difícilment empitjorable. I no crec que el fet de que un polític apitxe o no el faça ser més vàlid per a fer polítiques culturals. Hi ha haguts directors de GTV que no apitxaven gens i que han fet autèntica "telebasura"

Anónimo dijo...

Hombre! Ya tenía yo ganas que alguien hablara de la televisión de Gandia. ¿Cómo puede alguien dudar de la gran capacidad de presentadores como la señora de la Semana Santa o el señor de barba? Apichan, de acuerdo. No son periodistas, de acuerdo. Pero cautivan al telespectador con su don innato para la comunicación. Y eso es lo que importa.
Y no olvidemos los amenos programas de otro as de la comunicación, otro maestro del audiovisual, Ignasi Mora ... Cómo olvidarlo ...! Sí, nos gusta nuestra televisión!