viernes, 11 de mayo de 2007

PEGADA DE CARTELLS

A la mitjanit, vam iniciar la campanya electoral amb la tradicional pegada del primer cartell en la plaça de l’Ajuntament. Sempre és un dia de festa, perquè acostumem a quedar abans per a sopar un entrepà, després fem una xocolatada i a continuació anem a que les televisións i resta de mitjans de comunicació arrepleguen el moment en que cada candidat pega el seu propi cartell. És el ritual.
Anit, vaig entrar a la plaça molt animat, del braç de Maria, amb molts amics i acompanyat de la música d’una xaranga (improvisació d’ un amic). Encara que vaig arribar un poc més cansat del que seria bo (havia acomplit amb tres actes d’agenda en menys de dos hores), vaig poder percebre el que allí es movia:

1.- Els membres i simpatitzants de La Plataforma de Gandia (ex PP de Mut ) van ser la gran sorpresa. Eren moltíssims i amb ganes de fer-se sentir. Amb quatre gallets, van conformar una original banda que feia un soroll atronador.

2.- El Bloc, sense Peris i Els Verds, es va presentar més seriós i tens que mai, això sí … amb el crit de “Moya, alcalde”.

3.- Rosa Fuster, amb menys ganes de lio que de costum.
4.- EU i ERPV, molt tranquilets i a la seua marxeta.
5.- A Espanya 2000 no els vaig vore, encara que em van dir que estaven allí.
6.- UV, satisfets, com si tot fora normal. (sic!).
7. El PP de Torro va arribar l’últim (quasi fan tard), però, com sempre, molt professionalitzat i fent valdre les seues sigles.

8.-La candidatura del PSPV-PSOE, amb samarretes del nostre lema (DE PERSONA A PERSONA), apelavem a les persones que pensen que el més important som les pròpies persones.

Hui, Gandia amaneix plena de cares demanant el vot. Comença oficialment la campanya electoral. Què el poble repartisca sort i seny per a totes i tots.
Fins demà.
Share/Bookmark

0 comentarios: