martes, 29 de mayo de 2007

GRÀCIES

Estic content i, en estos moments, descansant en casa. Tenia moltes ganes de reempendre el blog una vegada passades les eleccions. Acabe de contestar els correus personals i ja estic ací de nou.

La campanya ha sigut apassionant, plena de emocions i de recolçaments. No es podeu ni imaginar quantes persones de diferents condicions i formes de pensar anaven sumant-se al projecte que encapçalava. Crec que ha sigut fonamental i encertat el tractar als ciutadans de persona a persona, i no com si foren una massa ignorant i manipulable, o un grup d’estrategues polítics associats pendents d’un resultat aleatori.

Després de celebrar el resultat , ara toca descansar uns dies (estic fet pols), tornar a “xafar” casa, tornar a les rutines quotidianes com fer la compra o passetjar amb les xiquetes i recuperar-me físicament. Caldrà analitzar també el resultat de Gandia i el mal resultat a la Comunitat Valenciana. Després, prepararem la investidura i formarem el millor govern possible per a Gandia. Sense rencors i de bon rotllo….
Gràcies a tots i a totes pel que feu cada dia, pel vostre ànim, per les vostres crítiques i per continuar entrant en este blog després de les eleccions. Jo, com a persona, em compromet a seguir amb este contacte directe amb vosaltres. Per a mi és un plaer i em suposa una manera més de conéixer quin és el sentir i les inquietuts dels meus conciutadans.

Fins demà

PD: Espere no perdre tampoc el contacte dels habituals… Browner i Jose Maria .. I recordeu que, si voleu resposta, teniu que usar el meu correu electrònic.
Share/Bookmark

11 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Estigues segur que no pedras el contacte amb mi...jo entre tots els dies i continuare vetgen com ou fas a gandia..

Aunque desde lejos he seguido la campaña electoral y las noticias de gandia y por supuesto tu blog todos los dias, bueno, ya sabes ademas que participe en el chat del levante, ya con ganas de regresar a Gandia la mejor ciudad de españa con diferencia.

Espero que el exito no se te suba a la cabeza y sigas siendo el mismo.

Anónimo dijo...

L'enhorabona per un resultat totalment just i intel.ligent.
I ara, a continuar treballant per fer de Gandia la ciutat que tots desitjem. Gràcies.

Anónimo dijo...

Autonómicas: PP 17.406 y PSOE 11.781
Municipales: PP 11.483 y PSOE 14.745

Es la prueba evidente de que en política municipal cuentan más las personas que los partidos.

Enhorabuena, José Manuel, y ten siempre presente el dato anterior.

Anónimo dijo...

Enhorabona y bonica paginà web

Anónimo dijo...

Gracias a ti , gracias por habernos dado la oportunidad de poder compartir tus ilusiones , por poder compartir tu tiempo , por poder compartir tus sentimientos , en fin , por poder compartir tantas y tantas cosas que no hay palabras para describir lo que hemos vivido estos dias muchas personas que querian lo mejor para ti y para tu candidatura .
Al menos para mi ha sido un honor y un orgullo llevar o intentar llevar tu mensaje y tu espiritu a todas partes y a todas las personas , porque sabia que llevaba ante todo : COMPROMISO , VERDADES COMO PUÑOS , SINCERIDAD , CREDIBILIDAD , NADA DE MANIPULACION Y "MOLT DE TRELLAT".
Espero seguir contando con tu presencia en este tu blog , ya que tus apuntes son como bocanadas de aire fresco y limpio que nos refrescan cada dia .
Mi mas sincera y cordial enhorabuena , te lo mereces , tienes un equipo sensacional que me ha sorprendido muy gratamente y al que tambien felicito , desde luego sabes rodearte de personas muy validas y que te quieren muy bien.
FINS DEMA

PD : FELICIDADES A TODA LA FAMILIA

Anónimo dijo...

Enhorabuena, ha ganado con toda justicia. Después de estos últimos 4 años, lo más justo era darle otros cuatro años. Pero o se confie en tener esos votos en las proximas, sino mire a Pepa Frau...

Otra cosa. HAGA TODO LO POSIBLE PARA QUE EL CIUDAD DE MURCIA ACABE JUGANDO EN GANDIA. (podria hablar algo de este tema en proximos comentarios)

Anónimo dijo...

Voldria donar-te la enhorabona i animar-te a seguir tal com ets, prova del "persona a persona" son aquestos resultats que et mereixes per la teva tasca i la teva proximitat amb la gent.

Es la meva segona aportació al blog, la primera va ser motivada per una acció d'Alcalde de tots que et vaig veure atendre a una persona major directament a la porta de l'Ajuntament, ... açò es el que volia dir-te. La gent el que més valora es tindre a prop el seu alcalde, es l'Administració més propera als ciutadans, la gent vol eixe suport, eixa atenció (encara que moltes vegades no estiga en mans de l'Entitat Local eixa solució) però es com tu be deies, un Alcalde ho es les 24 hores.

ANIM I A SEGUIR AIXINA, i que l'exit no et faça canviar. Jo vaig estar 12 anys molt a prop d'un grandissim alcalde (no a Gandia) i els 8 primers era com tu, els 4 ultims ja escoltava només a l'entorn més pròxim, va deixar de ser el mateix i ho va pagar a les urnes.

Sort i torna en fets la confiança que tan donat. Seguirem visitant el teu blog.

Fernando dijo...

FELICITACIONS
que tal Jose ? Soc Fernando i encara que he vist a diari el teu blog (em teníes enganxat, bandido) es la primera vegada que t´escric. Vullc felicitarte en primer lloc a tú (t´ho mereixies per tot el que has passat i després a tot les persones que portes darrere (no sols polítics) que en definitiva son els que han fet posible el resultats del passat diumenge. Ja xarrem en un altre moment, que no vullc fer-me pesat. Principalment volía felicitarte, que ja tindrem molt de temps per a xarrar. Un abraÇ.

Anónimo dijo...

Enorabuena Orengo, pero ten en cuenta que en Gandia hay cosas muy importantes que hay que salvar esta legislatura, el marjal y el ahuir, son espacios básicos, pórtate bien y sálvalos de la presión urbanística y de los depredadores del poco territorio que nos queda natural...besos

Anónimo dijo...

Benvolgut senyor alcalde, abans que res traslladar-li la meua més sincera felicitació pel seu triomf electoral, ja que és just reconèixer que la gent ha premiat el seu tarannà. Però alhora vaig a fer-li un prec: no milite en cap partit, no depenc dels interessos de cap partit, però em preocupa la nostra ciutat, com també el nostre País -ara més que mai- com em va preocupar les passades eleccions -2003- amb la derrota de Pepa Frau i els resultats de la dreta. Aleshores totes les forces d'esquerres van saber anar plegades per que la dreta i el senyor Mut no governés aquesta ciutat i recolzaren el seu nomenament com a alcalde de Gandia. Pense, i desitge, que ara aquell gest també el tinga present, com que també tinga present el recolzament que els nacionalistes li donaren quan més d'una vegada vosté se sentí sol al front d'aquesta ciutat. així com també totes les vegades que el PP (Mut) ha judicialitzat la vida política del seu govern. No seria just ni ètic ara que ni tan sols comptara amb el seu recolzament. Aquest País o Comunitat està ferit de mort, i Gandia ha de continuar sent senyera de la pervivència del nostre poble, la nostra llengua i la nostra cultura. De vosté depen. Gràcies.

Anónimo dijo...

Ayer subi al urbá y el autobus iba a tope ibamos de pie y me acorde de los sabiondos que dicen que los autobuses son demasiado grandes . En un momento dado subieron dos mujeres con dos cochecitos con sus bebes y no podia dejar de pensar en los sabiondos de antes.
Los unicos apuros que pasa el autobus es porque hay automoviles que van por la ciudad y se creen que son los amos de las calles aparcando donde no deben e infringiendo las mas elementales normas de circulacion. No se debe consentir que unos pocos quieran imponer su ley de la selva sobre el resto de la ciudad.
Yo , la verdad no veo problema de trafico , veo problemas de gente incivilizada a la que se la debe llevar a cumplir las mas elementales normas de convivencia.
Gracias por el URBA y hay que ver lo contenta que esta la gente con este transporte y cuando se amplie su recorrido y sus lineas todavia prestara un mejor servicio.
Enhorabuena , hay que seguir asi.

PD: Por favor , no estaria de mas poner el nombre de la parada en cada una de ellas . O poner " usted esta aqui" .