martes, 15 de mayo de 2007

CARA A CARA

Ahir vaig tindre el segon cara a cara amb el sr. Torró. La SER ens va donar l’oportunitat de parlar dels nostres programes electorals (encara que jo pense que el candidat del PP exhibix propostes “estrella”, però no té un programa complet per a Gandia).
Jo estic content del resultat del debat. Entre altres coses, perquè va estar dins dels termes de la correcció política. La veritat … jo estava molt tranquil.El que vaig notar, una vegada més, ( i crec que no sóc l’unic) és que Torró confundix el partit amb l’administració, i l’administració amb la seua persona. Arturo Torró encara està vert. És un negociant que dóna la sensació de que vol fer negocis des de l’Alcaldia, utilitzant Gandia, … i se li nota molt.
Durant tot el debat, ell reitereva això dels 24 anys de govern socialista en Gandia i jo li recordava que, en eixe temps, el PP ja ha defenestrat a 4 candidats i això ha propiciat que, davant de tal embolic, ni els possibles votants de centre dreta vullguen saber res d’ells.
Jo li vaig demanar que no enganye conscientment als més necessitats i a les persones majors amb promeses impossibles d’acomplir. Oferir pensions de 600 euros als majors, des de l’ajuntament, no té nom ( ens costaria 2000 milions de les antigues pessetes a l’any!). Ell sap que les pensions les paga l’Estat i les pot complementar la Comunitat Autonoma, però mai l’Ajuntament.
És a dir, poc a poc anirem desmontant-li les mentires i guanyarem la confiança dels ciutadans, sense enganys.
Per cert … gran “taco” abans de començar el cara a cara per la presència d’un personatge dels que té lios amb el sr Torro ( jo no sabia res d’esta invitació). La situació es va posar tant tensa que ni jo sabia per on tirar.
Espere i disitge que no s’embrute més la campanya del que ja està, pero em dona la sensació de que, per a que això no passe, caldra posar molt de trellat per part de tots. Per a mi, no tot val par a guanyar. Ara vorem per al sr Torró …
Fins demà.
Share/Bookmark

16 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo vaig escoltar tot el debat. Menys els moments que es tallava.
Tinc la sensació de que a partir del cap de setmana uns i altres, es a dir PP i Bloc començaran a embolicar tot. Has de prepararte per a la traca final.La propera setmana serà dura. Eres l'enemic a batre i amb propostes reals i compromisos ferms no van a poder per tal pas a l'embolic. Però has de seguir de persona a persona, a més de destacar algunes coses del teu programa que son il.lusionants per motivar més encara a la gent. Troló fara alcalde abans a Moya, a Mut o a Rosita que veuret altra vegada a tu i al teu equip del PSOE al front de l'ajuntament.
Ànim...i a per ells.

Anónimo dijo...

Solo decirte que a la otra que Torro te diga lo de "en 23 años mira lo que no habéis hecho los socialistas" DEBERIAS REPLICARLE CON QUE "YO LLEVO CUATRO COMO ALCALDE ....

Anónimo dijo...

Vaig escoltar tot el debat.
Arturo Troló segueix a la seua. Pareix "Antoñita, La Fantastica" donarà de tot a tots amb els diners del demés.
Tu has de seguir fent propostes reals i compromeses. Però comte que a partir del cap de setmana segur que el PP i Bloc endureixen tot. Vas davant i han de fer el que siga per que no sumes molt.
Caldría centrar varies de les moltes propostes del teu programa per que arriben clares a la gent.
Molt d'ànim que resta poc.

Browner...Seguro? dijo...

las mentiras y las manipulaciones de Torro son evidentes de antes incluso de ser candidato oficial, el gran problema es que el votante "pepero" se la trufa le da igual, vota a ciegas, tiene igual quien sea o como sea nunca quiere saber nada de sus mentiras y manipulaciones, ahora bien, no hay que entrar al trapo de sus lios, ellos solitos se hundiran

Anónimo dijo...

Dice un Sabio:
Si has empezado a conocer la necesidad de un pueblo, y su tierra, su cielo y su vecino,sabrás cuál es la ley de sus superaciones, porque es ésa la escala por la que asciende hacia su esperanza.

Cuando no tenéis sino una unica voluntad, y el curso de las cosas se llama para vosotros necesidad, entonces asistís al origen de vuestra virtud.

Crear: ahí está el gran alivio del dolor, y así es como se hace más ligera la vida. Más, para que llegue a existir un creado precisan muchas crisis de dolor y muchas transformaciones.

El camino más corto entre montañas, es de cumbre a cumbre.

Que tengas suerte candidato,ya queda poco.

Anónimo dijo...

"Orengo te invita a su fiesta en Bacarrá".

"Con animadoras, go-gos, brasileñas, batucadas y putiferio vario".

"Ven y te daremos mecheros, gorritos y camisetas gratis".

Quina vergonya. I pensar que jo vaig dir que estava a punt de votar-te...

Gasteu-vos els diners en el que fa falta i no en xorrades. Tinc 29 anys i ja vaig a la discoteca quan em dóna la gana, gràcies. No necessite que un partit polític, amb els diners de tots, em pague quatre cubates i em done una mistera per a que els vote. No sóc tan rastrer com per vendre el meu bot per quatre "baratijes".

Ah, i com no, en "perfecto castellano" (com els pamfletets "desmontant" allò de les plataformes). Últimament esteu llevant-vos la carasa, eh? A les pròximes eleccions podeu eliminar directament allò de "PSPV" del vostro logotip. Total, en aquesta ocasió ho heu posat tan menudet que quasi que ni es veu... I entre això i vore que tota la propaganda electoral del PsoE per Canal 9 és en castellà (fa pena sentir al Pla amb eixe accent) i que hui el mateix s'ha acomiadat de nosaltres en castellà el candidat "socialista" a la Generalitat...

En fi, cada dia feu més pena. Em sap greu haver estat a punt de picar.

Anónimo dijo...

Jo també sóc jove i tampoc m'agrada gens el circ en que es convertix la campanya electoral. Massa marketing. Ara bé, no només el PSOE regala misteres i monta tinglaos, també ho fa el PP i altres partits més menuts com el Bloc. TOTS repartixen el seu merchandasing i TOTS organitzen combois.
Ara bé, a diferència de l'anònim anterior, jo confie plenament amb Orengo i en el seu compromís de governar per a tots. I, entre eixos tots, també estan els joves als que els agrada anar de discoteca, per què no?
Per cert, les falques del PSOE de Gandia són íntegrament en valencià, al igual que esta web, al igual que el programa electoral del PSPV-PSOE. L'únic que és bilingüe són el futllets.
Em fa la sensació que, ni de lluny, l'anònim anterior Ha tingut mai cap intenció de votar a Orengo. Si creu que és una persona "amb carassa", ni el coneix ni confia amb ell.

Anónimo dijo...

Al igual que l'anterior comentari, jo també soc jove i es la primera vegada que tindré l'oportunitat d'expressar-me mitjançant el vot.
Pense que és un privilegi el poder votar i l'hem d'aprofitar com cal, fent ús del sentit comú i utilitzant un mínim de conciència ciutadana.

He tingut un parell d'anys, des quevaig prendre conciència de la política en si mateix, per a poder seguir més o menys periòdicament les evolucions de les polítiques locals i m'he adonat que a Gandia, ara mateix tenim un excel·lent candidat i una pèsima oposició.
No sols per la seua valua com a possibles alcaldes si no també com a l'oposició que fan.

Pense que les coses es fan bé i des de el meu jove punt de vista polític, encara que el psoe porta tota la democràcia a l'ajuntament de Gandia, seria un error de la ciutadania(provocat pot ser pels enganys d'uns altres), que es produisca un canvi a l'ajuntament.

Sort i fins prompte.

Anónimo dijo...

Em considere més valencianista i més d'esquerres que Orengo, però m'agrada com ho fa i m'agrada la gestió i m'agrada com està Gandia i no voldria que caiguera en les mans del PP i per tant m'he plantejat (i seguisc dubtant-ho) seriosament votar-lo.

Però quan veig "saraos" com el del Bacarrà, llançant a perdre els diners de tots i adreçant-se als joves en castellà, o malbarataments com els de la propaganda electoral que ha amanegut hui per tota gandia, amb carpetetes de tapa dura, paper "couche" satinat, a tot color, plastificat i amb DVD inclòs... se me'n van les ganes. No cal gastar-se tants diners en propaganda si fas una bona gestió i tens a la població amb les necessitats cobertes. A 40.000 electors que té Gandia, només a 3 € la "carpeteta" de propaganda... Calculeu, calculeu què es podria haver fet amb eixos diners. Segur que coses molt més útils que llançar a perdre paper i plàstic. Després diuen que si nosequè del medi ambient.

Per a fastuositats ja tenim al PP, home.

Anónimo dijo...

Voldría dir-li a la persona que comenÇa "Orengo te invita a su fiesta en Bacarrà" que s'informe i conega a Orengo.No es molta feina,les persones bones honrades i responsables es coneixen en un punt,que parle amb ell que l'escolte i que se n'nadone de com Orengo l'escolta a ell,canviarà d'opinió en un pis pas,es sentirà molt tranquil de tindre´l com alcalde i estarà desitjant que arribe el día "O" per votar-lo. Ens veiem el dissabte. No estic afiliada a cap partit i aprofite per animar a la persona a la que estic dirigint-me a vindre al sopar d'entrepà dissabte serà una bona ocasió per conèixer a Orengo.

Anónimo dijo...

A vore, sóc el mateix anònim que critica la festa d'Orengo al Bacarrà, les carpetetes amb DVD de propaganda i, ara (perquè ho he descobert fa unes hores), les "varietés" amb la pelandrusca eixa que farà un "strip-tease" per als búlgars i els romanesos.

A vore, crec que sobren les paraules, però... no us fa vergonya? És DENIGRANT en tots els aspectes. Pel tracte a la dona, per cercar el vot a canvi de mostrar una persona en pilotes, per prestar-se a un espectacle d'eixa calanya moral i "barriobajera" a canvi d'un grapat de vots... Mare meua. M'agafa agonia de vore-ho. Per cert, tinc la desgràcia de tindre veïns búlgars i romanesos i són EL PITJOR; els de la tapadora-botiga d'alimentació d'enfront sempre obstaculitzen el carrer amb la seua furgona de 4 metres, aparcant en doble filera, entrant per direcció prohibida, avisant-se entre ells a crits i a pitades (encara que siga a les 2 del matí), amb la música a tota castanya, deixant mobles i trastos durant setmanes al carrer sense avisar perquè se'ls enduguen... I en el bar que regenten els polacs del cantó hi ha escàndols, galtades i sang dia sí i dia també. Des que van arribar al barri aquest ha descendit uns quants punts en tranquil·litat i en qualitat de vida. És lamentable cercar el vot en aquesta gentola, que, tot siga dit, ja té decidit el seu vot per al partit "de los ciudadanos europeos" que s'han montat, que vendran el seu més que probable regidor al millor postor, ja que es tracta de vot sense ideoligia, que només busca obtenir beneficis per a un determinat col·lectiu.

I xè, que si voleu captar-los, em sembla molt bé, però no amb espectacles "de bajos fondos". I no em tatxeu de purità, que jo sóc el primer que intenta passetjar-se en pilotes quan fa calor sempre que pot. Però no per a tractar el cos humà com a mercaderia o com a venda d'un producte.

Hala, acuseu-me ara de moralista i de xenòfob, però intenteu justificar-me això de l'"strip-tease" i la festa al Bacarrà, que ausades que m'heu dit que si "t'equivoques amb Orengo", "parla amb ell i voràs que és una bona persona"... però encara ningú m'ha fet entendre que és necessari montar un "strip-tease" i un sarao amb cubates, go-gos i brasileres ballant samba per a guanyar unes eleccions...

Anónimo dijo...

Hasta tu querido socio el Bloc critica la chabacana fiesta que vas a realizar el sabado, si es que de unos que se dicen progresistas y que te monten un circo como ese... es lamentable solo falta que hagan un concurso de camisetas mojadas. Adios a mi voto Orengo

Anónimo dijo...

Mare de déu, Orengo! Ja sabia que el PP estava nerviós i que els teus socis també ... Ja sabia que, a partir d'ara, tenien que anar els dos a per tu (et tenen més por que una tronà perquè no hi ha color entre tu i els seus candidats). Però el que no imaginava era que anaven a utilitzar també este blog, fent-se passar per futurs votants teus, per a fer-te oposició.
A vore, a alguns d'estos anònims: QUE ELS QUE LLEGIM AÇÒ NO SOM SUBNORMALS, QUE NO VULLGAU INFLUIR FENT-VOS PASSAR PER QUI NO SOU, QUE NINGÚ VOTA O DEIXA DE VOTAR A ORENGO, EL MILLOR ALCALDE, PER UNA FESTA DE DISCOTECA ORGANITZADA EN CAMPANYA (per cert, a mi tampoc m'agrada el plantetjament del sarao, però això, PER SUPOSAT, no és el criteri que decidirà el meu vot... ni el vostre, ni el de ningú (PER MOLT QUE HO INTENTEU)

Anónimo dijo...

A vore, senyor ninot defensor acèrrim d'Orengo:

Sóc el mateix criticó anònim que ja duu 3 missatges. No tinc perquè justificar-me i me la pela el que diga un altre anònim. Però per què m'has de dir que sóc del PP? Ja ho he dit en un altre missatge, i ho repetisc, i tu no ets qui per a qüestionar la certesa del que dic (i, d'altra banda, me la pela que ho faces). Sóc un simpatitzant amb idees valencianistes i d'esquerres, em considere simpatitzant i mitjanament satisfet del govern d'Orengo però NO SÓC UN INCONDICIONAL PASSE EL QUE PASSE. SÓC UNA PERSONA MOLT GELOSA DEL SEU VOT I QUE S'HO REPENSA MOLT, i que vol tindre clar que no li regala el vot a una persona o partit que creu que no se'l mereix.

Per a mi, el muntatge eixe de les plataformes és una xorrada. Montar un dia més de falles és una xorrada. Però que es faça campanya portant a una "stripper" per als búlgars i romanesos NO ÉS UNA XORRADA (per cert, d'aquest tema no has dit ni mu), i potser una festa al Bacarrà no és determinant per al meu vot, però si comences a juntar coses, ja m'ho comence a pensar.

Per últim: si hi ha coses del meu candidat preferit que no m'agraden i en les que puc influenciar o emetre la meua opinió, HO FAIG, que per a això s'ha obert aquest espai, no??? Si a Orengo li molesta que en aquest espai s'expressen opinions i/o consells, doncs QUE EL TANQUE o que ell mateix manifeste que no li agraden les opinions, però NO HO FACES TU, perquè poc de favor li fas al teu candidat: a mi mateix m'insultes dient-me que "sóc un del PP que es fa passar per votant socialista", i m'insultes dient que "ningú no decideix el seu vot per un sarao", perquè cada persona és un món i decideix en base al que li rota, i potser per a mi dur a una mena de prostituta de l'est per a captar vots de tota aqueixa calanya és molt xungo.

Per acabar, jo estic molt tranquil, perquè ni els partits polítics em donen de menjar ni n'estic afiliat a cap ni sóc del Bloc ni del PP. Així que la teua bola de cristall te la pots clavar per on et càpiga, "Un altre jove". I deixa que parle Orengo i que tanque aquest espai si li molesta que es publiquen opinions de ciutadans que símplement intenten informar-se sobre quina és la millor opció per a la seua ciutat. Hauries de saber que no m'he molestat en cercar un bloc de Torró, perquè directament no m'interessa el que hi puga dir. Però amb el teu sectarisme demostres que les actuacions i decisions del PSOE semblen inqüestionables... Doncs molt bé, "con su pan se lo coman"!

I argumenta un poc més i, si és que no estàs d'acord amb les coses que he criticat, fes-nos vore perquè, en comptes de lladrar tant! Prepotent, que ets un prepotent!

Anónimo dijo...

Suggerència per al moderador del blog (Orengo, supose): en un comentari va dir que no publicaria insults, que eixa linia no marcaria el discurs d'este blog... Doncs sembla que se li acaba de colar algun que altre comentari dels seus lectors. Per ací, algú ha perdut els papers, ha insultat a una cantant (prostituta de l'est, pelandrusca)i a tot el col.lectiu de ciutadans bulgars (gentola, són el pitjor..). Crec que es pot opinar de la festa, però, per a fer-ho, no hi ha que insultar a altres ciutadans que no tenen res a vore (i després diu no sé quin anònim que és el cartell el que ofen als "inmigrants" i les dones ... UN POC DE COHERÈNCIA, PER FAVOR, QUE ESTEM POSANT-NOS MOLT NERVIOSOS I SE'NS VEU EL PLUMERET...

Anónimo dijo...

A eixa persona tant indignada per portar a una cantant búlgara: que entre a la seua pàgina web www.dsi-slava.com i s'assabente abans de parlar. Ho en el fons és un prejudici més del nostre progressisme, valencianisme, d'esquerres?, que prefereix difamanar i que gens l'importa la realitat dels fets.