viernes, 23 de febrero de 2007

MÉS AJUDA PER AL MUSEU

Vam anar esperançats i vam tornar ben satisfets. Ahir, el president de la Junta Local Fallera, Jesús Garcia, i jo, vam anar a València a reunir-nos amb la Diputació per a què ens donaren una maneta en la financiació del nou Museu Faller de Gandia.

Teníem l'esperança que així fora, perquè sabem que el president de la Diputació, Fernando Giner, és una apassionat de les falles, un col·lectiu sobre el que mostra una especial sensibilitat. A més, confiàvem en què li estàvem fent una proposta sensata: ser partícep d’una gran infraestructura cultural i social, aportant una quantia modesta. I comptàvem també amb la complicitat imprescindible del portaveu del PSOE en la Diputació, Alfred Boix.

Finalment, la Diputació es va comprometre a aportar 454.000 euros, és a dir, vora un 15% del total del projecte.

Crec que, per a sumar ajudes i recolzaments, cal anar allà on siga necessari i sempre amb una visió institucional. Cal anar amb el cap obert, sense sectarismes, per arribar a acords amb altres persones, entitats o institucions que, de vegades, no compartiexen la teua ideologia. El secret és saber que estem ahí per a representar a tots -als que ens voten i als que no ens voten- i el nostre objectiu és beneficiar-los al màxim.

Fins demà.

Share/Bookmark

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Todo lo que redunde en beneficio de la ciudad se debe luchar para obtenerlo . Pero tambien se debe saber comunicarlo a los ciudadanos para que sepan quien se ha movido , no sea que otros mas lanzados se lo atribuyan , o simplemente para que se enteren de que se hacen cosas desde el ayuntamiento sin importar el color politico .
Saludos y enhorabuena.