viernes, 2 de febrero de 2007

CARLOTTI DEIXA LA SEUA EMPREMPTA A GANDIA

Un èxit. Així resumiria jo el sopar que vam compartir anit amb els màxims responsables d’Antena 3. Com possiblement sabeu, la cadena ha regalat a Gandia tots els vestits dels personatges de la pel.lícula “Los Borgia”. I nosaltres els vam correspondre amb un sopar- homenatge al Conseller Delegat d’Antena 3, Mauricio Carlotti, a qui hem anomenat “ambaixador honorífic” de la nostra ciutat. La resta de la crònica, supose que la podreu conéixer hui a través dels mitjans de comunicació.

De l’experiència d’anit, jo m’emporte dos impresssions. La primera: què facil resulta poder posar-se d’acord, quan existix un objectiu comú. Mauricio Carlotti és un apassionat dels Borgia, una familia universalment coneguda que va deixar la seua emprempta a Gandia durant més de dos segles …. Un rastre monumental que hui esdevé un dels nostres principals reclams turístics.

La segona impressió amb la que em vaig quedar confirmava, una vegada més, una sensació que he experimentat moltes vegades: quant més alta és la responsabilitat de les persones, més sencilles són. Algú deia que quant més grans som en humiltat, més prop estem de la grandesa. I Carlotti n’és un exemple. Des que el vaig conéixer, va surgir una estranya complicitat entre nosaltres, tal vegada perquè els dos utlitzem un lleguatge directe sense massa protocols.

Bé, seguiré informant-vos … me’n torne a la Fira.

Fins demà.

Share/Bookmark

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Vista la Fira de Turisme i amb bons resultats, ara cal seguir endavant. Utilitzar els recursos que ens ofereixen els Borja, que tot el món puga gaudir d'ells...
El dilluns ja està ahí...

Anónimo dijo...

Señor orengo, deuria vosté aprendre l'Himne regional. jejeje
En les imatges es veu perfectament que no el sap.