viernes, 26 de enero de 2007

FITUR: PUNT DE VENDA

Ja ho tinc quasi tot enllestit per anar-me’n a Fitur.

Per cert, estos dies, molta gent em pregunta: “- Això de Fitur… servix per a algo?”

Per a molt més del que molts es pensen…

Tot el món sap que Gandia és una ciutat turística, però pocs coneixen que som el tercer destí turístic de la Comunitat Valenciana, per darrere de Benidorm i València.

El nostre principal client és el turista nacional (abans tant denostat i ara un dels més codiciats) i, especialment, el madrileny. Per tant, la nostra fira turística per excel.lència és Fitur, a Madrid.

Fitur esdevé una bona oficina de negocis per als empresaris del sector turístic. És el lloc de trobada de hostelers, hotelers, agències de viatges, inmobiliàries etc… amb els seus proveedors i clients. El marc de Fitur els sevix també per a quedar bé amb els seus proveedors-clients, ja que durant el Nadal han estat molt enfeinats per a poder tindre un detall amb ells.

L’Ajuntament de Gandia deu facilitar esta plataforma per als empresaris i, a més a més, deu vendre la imatge de la ciutat i afalagar també als seus propis clients, aquells que invertixen en Gandia. A banda dels ciutadans del centre d’Espanya (són el 80% del nostre turisme), a Fitur establim relacions amb altres administracions públiques (autonòmica i estatal), amb entitats com el Port de València, amb mitjans de comunicació de tots els àmbits etc.

Per això, sempre defensaré que la nostra representació deu estar a l’alçada de la nostra ciutat i que la despesa que es fa en Fitur no és un desbalafiament com afirmen alguns. A banda d’una inversió en imatge, Fitur és un escenari que ens ajuda a créixer i a continuar captant fons a bon ritme.

Fins demà.

Share/Bookmark

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Apreciado Alcalde, como le comenté ayer, hace ya algún tiempo que sigo su blog, y hasta ayer no me había atrevido a escribir. No hace falta ser muy observador para ver qué horas son las que escribe Ud. y le responden, ayer le hice mención que sus compañeros de viaje del Bloc-EsquerraVerda, etc, etc, etc, le estaban atacando en horario de oficina (municipal) y hoy he tenido la oportunidad de comprobarlo, ya que Ud. ha escrito su comentario diario a las 13:00 hras, y hasta ésta misma tarde no hay ningún comentario y son las 16:30. Con compañeros así no hace falta enemigos. Se creen (como leí el otro día) el ombligo del mundo. Sr. Orengo, está Ud seguro de repetir el pacto electoral con ésta gente?, cree, que los que creemos en Ud, volveremos a votarle, con ésta gente detrás? Piénselo fríamente, Ud. es una persona trabajadora, dialogante y honesta, y todo se está hechando al garete por culpa de unos pocos (en concreto 3) Saludos y buen viaje a FITUR.

Anónimo dijo...

Senyor alcalde : amb amics com el anonim que tant sembla preocuparse pels socis de govern cal anar espai perque obliden ( o no ) que en les anteriors eleccions va guanyar el P.P pero la majoria progressista d esquerres a pogut governar amb uns resultats de gestio que a voste com alcalde i a la resta com a regidors han contribuit al salt i millora d aquesta ciuta que es el que interesa

Anónimo dijo...

Snyor alcalde : li ropose que per una major presencia dels intresos gandians a FITUR repartixquen entre els visitants bosses de navelines madures com cal al arbre, de maxuquera o del nostre terme que els comerciants de fruita desprecien i malpaguen, i farem al-lucinar als madrilenys i resta de visitants del que es perden