martes, 9 de marzo de 2010

UN BON MOMENT A LA PLAÇA NAVARRA

Gandia té una de les millors platges del mediterrani. Aigua de la millor qualitat, arena abundant i ben neta i unes instal·lacions i serveis que són l’enveja de les platges de la Comunitat. No és casual que Ximo (tècnic remirat de Turisme) i la resta del Patronat, amb el recolzament de FCC, Tano, Montesinos, la Policia Local i la Creu Roja tinguen tots els segells de qualitat que existeixen.
Esta setmana vam inaugurar la Plaça Navarra i, per qüestions d’agenda, no vaig poder assistir a l’acte programat però, com que tenia curiositat, diumenge vaig estar allí amb tota la família. Ens vam quedar bocabadats. Què bonica ha quedat! I què ben feta està per als nanos i per als que volem sentir-nos nanos! És un bon lloc per a anar i jugar amb els xiquets i passar una horeta estupenda.
Vam pujar als tobogans, als jocs infantils i vaig comprovar l’encert en les formes, els colors i els materials. Em vaig imaginar els turistes eixint de l’Hotel Los Robles (que han patit unes obres llargues i dures) i em vaig posar content. I a més no vaig notar que baix hi havia un gran dipòsit per a evitar inundacions i fer la nostra platja més segura.
Alguna cosa semblant vaig sentir quan vaig vore per primera vegada els ullals i el Centre Espanyol d’ Humedals, un lloc que invita a compartir una passejadeta enmig de la natura de la marjal.
Gandia, si la mirem bé, està plena de llocs amb encant: el jardí de la Casa de la Marquesa, l’ermita de Sant Antoni, el Centre Històric de vianants, el Riu Serpis, La Façana Marítima, etc.
Són llocs que provoquen bons moments i que ens fan una ciutat especial.
Poc a poc preparem a la ciutat per a quan passe la crisi, amb l’esforç de tots, la fem més bonica i atractiva. No anem a parar. Ara li toca al Port, al Passeig i als carrers de la platja. Perquè d’això es tracta: d’anar fent llocs especials que ens donen oportunitats a més de fer-nos disfrutar amb qualitat d’unes bones estonetes.
Fins demà
Share/Bookmark

3 comentarios:

Carlos dijo...

Pense que, moltes voltes, molts d'aquests llocs no son prou coneguts. Hi han llocs en Gandia y la comarca que estan molt be per a pasar una estona o un dia y la major part de la gent no els coneix.
Estos llocs podrien resultar una alternativa a la platja o als llocs més coneguts i visitats. Per exemple, es podrien potenciar algunes rutes per la muntanya, el castell de Bairen, els ullals, etc.
D'aquesta manera, es pot oferir una alternativa més amplia a la platja (que, per cert, també crec que es una de les millors de la zona).

Anónimo dijo...

Plaza Navarra, bien , `pero para lo que ha costados y sobre todo tardado, ya te vale. La estatua sobra, parece un mástil al que le falta la bandera.

jotaeme dijo...

Anónimo, qué piensas que opinaba la gente cuándo se puso 'La Pantera Rosa' en Valencia? El arte es cuestión de gustos, pero hay que tener un poco la mente abierta para que aunque no nos 'entre' a la primera, demos tiempo a familiarizarnos con ella y verla como parte emblemática de la plaza...
En cuanto al resto de equipaciones... CARAY!!
Eso sí es una bona obra de veritat!!