miércoles, 16 de diciembre de 2009

I SI ENTRE TOTS HO ACONSEGUÍREM?


Sume sense exclusions els meus esforços al de tots aquells que volen un millor futur. Que volen el millor per als demés, per als seus, i per a esta meravellosa ciutat que és Gandia.
Si volem a les persones i volem millorar amb ells i per a ells... Si volem que als demés els vaja millor, i som conscients que per a alguns, nosaltres som els demés... ens anirà millor a tots.
El Nadal és al cap i a la fi buscar i traure un poquet de l’amor vertader que tothom porta dins i escampar-lo pel seu voltant, contagiant així a la resta de la ciutat.
Ja sé que per a transmetre força has de ser fort, i que per a defendre als que més falta els fa, també; Però no vull que ninguna de les coses que faig o deixe de fer en el meu dia a dia em convertisquen en la persona que no he volgut ser mai.
Em vaig despertar fa uns dies pensant què deuria fer perquè tot anara un poquet millor. La resposta que vaig sentir com a més certa, no era: argumentar millor, ni ser més contundent, ni més decidit, ni més obert, o més incisiu... Per a ser millor la recepta és ben senzilla: tan sols cal estimar més!
Crec que l’actitud personal valenta i de generositat social, orientada a fer front a les circumstancies difícils és la clau, compartida amb molts de vosaltres, per a poder véncer l’adversitat de manera segura.
Als que penseu que no, tot el meu respecte, però a la resta vos pregunte: I si entre tots ho aconseguírem?

Alguns respondreu, aconseguírem el què?
Eixir d’esta crisi? Poder viure bé? L’amor dels que tu vols? La felicitat plena? Els bons desitjos fets realitat?
La meua resposta és: Sí, tot això!
O simplement que l’any 2010 siga un any millor per a tots aquells que se’l mereixeu. I pensant-ho bé, per tots els demés...També!

Bon Nadal i feliç Any Borja

Share/Bookmark

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Feliz Navidad y cuenta conmigo para poder conseguirlo.

Anónimo dijo...

Senyor alcalde, per què els tècnics de Gandia TV no rebem el mateix tracte que els redactors d'aquesta casa i, per exemple, se'ns ignora amb coses com que no se'ns regala l'agenda que anualment l'Ajuntament edita? O per què no a tota la plantilla els arriba la seua felicitació nadalenca? Moltes gràcies. Bon Nadal.

Anónimo dijo...

BON NADAL JOSE MANUEL

Anónimo dijo...

José Manuel
Sé que tienes un sueño, un sueños que puedes hacer realidad por la buena gente de Gandia.Hacer de Gandia una ciudad que aspira a situarse en la vanguardia, Grande por lo que hace por su gente, y por qué no, por el mundo.
Quién nos lo puede impedir? si hay ganas de trabajar por la paz y el empleo, y mucha gente cree en ti y en lo que puedes hacer por todos.


Man-Sur

juanmaria dijo...

A mi m'agradaria que entre tots aconseguirem fer de l'any Borja un any en que tanquem de fer 'la nova Gandia' i la convertim no només és un destí turístic de sol i platja (que això ja ho tenim), sinó que sigam també una ciutat atractiva per la seua oferta cultural (durant tot l'any), no només de cara al turisme, sión també per a la gent que vivim i disfrutem d'aquesta fantàstica ciutat. Tot això, millorant al qualitat de vida de la nostra ciutat, mantenint els serveis públics i ajudant als més de desfavorits, que durant l'any que ve, desgraciadament seran molt més que aquest any, i necessitaran de tot el suport tant de les institucions com de tots els que si que podem afrontar aquests temps complicats.
I sí, estic segur i convençut de que ENTRE TOTS HO ACONSEGUIREM!!
Bones festes a tots i millor 2.010!!

LA NARANJA dijo...

Amb festivitat, premeditació i tota “l’alebosia” que vulgueu, el dia del sopar del vespre de Nadal s’ha obert un termini de TRES DIES per a poder sol·licitar les ajudes de plans de millora i primera instal·lació.
 
Tots/es aquells que teniu gent a l’espera, presenteu encara que siga la sol·licitud i després ja entregareu la documentació que falte.
 
Per a que comproveu la MALA LLET de la Conselleria a l’hora de treure  ajudes.....
 
Ho envie a tots/totes els/les treballadors/es de les zones per si durant els dies DILLUNS, 28; DIMARTS 29  i DIMECRES 30 (únics tres dies per a demanar les ajudes) no estan els/les caps de zona.
 
Esta és la seua felicitació de Nadal.