jueves, 3 de septiembre de 2009

“JA SÓC AQUI”


He tornat... a la blogosfera i a la normalitat de les responsabilitats que com alcalde de Gandia tinc el honor i el deure d’acomplir.
Ha sigut un descans, més del blog, que de l’ajuntament. Perquè la veritat és que, tot i que he parat uns dies, no em senten massa bé les vacances llargues.
Què he fet? Intercalar una setmana de relax amb la preparació del nou curs polític. En Juliol, vam fer una escapadeta amb uns amics a Formentera, i em vaig enganxar a la cervesa i a la cançó del “Summercat”; un cap de setmana de diversió i platja amb Maria i bona companyia. Per primera vegada, he provat això d’estar en un vaixell d’un amic en les illes, i l’experiència, tot i que xula i novedosa, m’ha fet reafirmar-me en que sóc animalet de terra. A finals d’Agost, hem pasat 4 dies més en Andorra, amb les xiquetes i una altra parella d’amics amb nanos; és un bon destí per anar amb xiquets perquè és tranquil i, a les pistes d’esquí, en estiu munten una espècie de parc infantil i activitats esportives per a ells. Però ja no val la pena anar a Andorra per a comprar.
He treballat de valent en Juliol i en Agost, però també he tingut temps en els dies de descans per a pensar, reflexionar i mirar les coses amb certa perspectiva. I la veritat, crec que podem estar raonablement contents de les coses que estem portant endavant a Gandia.
Ara toca treballar més amb la gent, impulsar amb valentia la gestió cap a les persones, cap a les infraestructures que generaran un futur millor i més pròsper (com el tramvia a la platja), garantir la vivenda digna i accessible per a totes i tots, fer que l’educació dels nanos en 0-3 anys siga d’accés universal, millorar les prestacions i els serveis a la gent major i fer tots el esforços necessaris per a connectar la ciutat de Gandia amb la reactivació econòmica en l’any del V Centenari del naixement de Sant Francesc de Borja.
Amics i amigues, “ja sóc aquí!”, amb més ganes de treballar per Gandia, més il•lusió en portar endavant el projecte de millora de la meua ciutat, amb ganes de servir a totes les persones i amb tota la voluntat de fer les coses un poc millor.
Benvinguts de nou al meu blog... potser prompte el reforme. I ja sabeu, amb respecte i sense faltar, podeu entrar, que esteu a la vostra casa.
Fins demà

* La foto és de Os de Civis, un poblet medieval molt boniquet que hi ha a la vora d'Andorra i que val la pena visitar (els xiquets poden pegar una volteta pel poble a cavall).
Share/Bookmark

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Benvingut a la realitat de nou.
Esperem que continues aportant dades i informació sobre diversos projectes(tramvia majorment), així com pensaments interesants.

Unknown dijo...

Enhorabona. He vist a la pàgina web de l'ajuntament la cel.lebració del V centenari BORJA i en concret el concert de Jordi Savall al mes de gener. Cóm es podràn adquirir les entrades?

Anónimo dijo...

Al títol d'aquesta entrada al blog li manca algo... "Ciutadans (i ciudatanes) de Gandia ja soc aquí" i treinta anys d'exili però, m'ha agradat !