sábado, 7 de marzo de 2009

“CAMPS, GARZÓN Y OTROS CHICOS DEL MONTÓN”


No tinc per costum comentar les coses que passen fora de Gandia, però hui, per afecció, faré una excepció en honor a la certesa de que vivim en un “Món” interelacionat.
Garzón imputa a Camps per uns trages de 12000 euros que li regalen a canvi de presumptes deferències de la Generalitat Valenciana cap al regalador, amic d’Aznar.
Ricardo Costa, també imputat, posa en marxa una campanya d’assetjament polític cap a les ciutats governades pel PSOE, en defensa del seu President. Deu pensar: el fet important no és que jo siga un xoriço sinó que en esta Comunitat parega una cosa generalitzada. Ja se sap (PP dixit) que xoriços són tots els polítics i... qui no se n’aprofita hui en dia del seu càrrec? Anem a Gandia, a vore què trobem!
No han trobat ni trobaran res, perquè no hi ha res que trobar. Però, com de tot hi ha en este “Món”, poden dedicar-se a sembrar dubtes i insinuacions per a fer vore que tots el politics són igual de lladres.
Alguns, per increïble que els parega als senyors del PP, eixirem de la política igual de pobres o de rics que quan vam entrar. (Des d’ací, les meues disculpes a l’empresa on treballa d’obrer el meu germà Toni, i a Toni, pels maldecaps que esta gentola els puga generar).

Exigisc que no claven a Gandia ni a mi, en el seu ventilador de merda. Ja sé que tot açò no és personal sinó que és per a tapar els trages de Camps i l’auto de Garzón, i la corrupció extesa entre alguns membres del PP.
Fins i tot, jo crec que el que ha passat és que personatges tan pretensiosos i tontons com Ricardo Costa i altres han empastrat al propi President i la seua honorabilitat, per "xapuceros".
Per favor, personatges del PP, no intenten fer el mateix amb l’alcalde de Gandia que no els eixirà bé.
Crec sincerament que el tema dels trages de Camps és una anècdota (no així el mecanisme que produeix vore’s implicat en esta historieta). Judicialment, tot i estar imputat, pense que al final el tema dels trages quedarà en no res. Així ho desitge de tot cor.
Però estic valorant seriosament, si els presumptes comissionistes del PP continuen emmerdant la política gandiana, el promoure i donar suport a una iniciativa popular de regalar, des de Gandia, quants trages necessite el President de la Generalitat en tal de que no accepte regals de xoriços que no convinguen al conjunt dels valencians.
Fins demà.
Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Tal y como comentas Sr. Orengo, es lamentable que sucedan este tipo de cosas, y mas con la recesión económica existente, hay familias que con 12.000€ tienen que vivir todo el año, y ciertas personas son capaces de gastarselo en un traje.
Pero también me gustaría me aclarara una cosa, si las cosas no van bien, y está la famosa CRISIS, todos, y mas desde nuestros ayuntamientos debe haber recortes, no ? En ese caso, por favor, expliqueme la necesidad que tenemos en Gandia, para que nuestro alcalde tenga que ir en un Mercedes nuevo con chófer, porque por cierto, cuánto ha costado ese vehículo? Y es necesario que nuestros concejales tengan que viajar en Business o que tengan que comer en los mejores restaurantes, por favor, eso lo pagamos todos, y lamentablemente, yo nunca he asistido a una comida de esas, y me muevo en mi Seat Ibiza del 95, por favor, solicito una respuesta, e independientemente de partidos políticos, hagamos el bien de los ciudadanos
Gracias, y espero se publique mi comentario

Anónimo dijo...

Orengo per favor, saps que estem amb tu , pero disli a Toni que no pegue cartells de Z.P. amb el mono i el cotxe de l'empresa... no queda be.
I compra-li un traje a ell si fa falta.

Anónimo dijo...

Senyor Alcalde:

Sens dubte buscan prolongar l'estància del PSPV-PSOE a Gandia escriu sobre la polèmica de Camps.
Es dir que algú ha filtrat una instrucció que no te FALLO judicial, es dir no hi ha cap sentència que diga que Camps es corrupte.
Es més entre els juristes es parla que te tan poca fonamentació dita demanda que es possible no s'admitisca ni siquiera a tramit.
Per tant Orengo ajuda als gandians i gandianes que estem patin esta crisis galopant que ja ha conseguit dos coses:
que gandia siga la ciutat en proporció als seus habitats que te més atur de tota espanya i també ha conseguit que gandia este entre les 20 ciutats més corruptes de espanya. Tot açò amb fonamentació en dades institucional.

Anónimo dijo...

Estic convençuda que la corrupció a la dreta no li resta ni un vot, crec que la clau per a la gent progressista i d'esquerres es no dormir-se en estos temes tant polítics i que a més a més no sempre s'acaben en condemna. A quants delinqüents coneixem que no els han pogut condemnar per falta de proves!!.

La recepta per a la política local, fer bé les coses i explicar-les molt bé de manera que els ciutadans comprenguen el perquè es fan i no perdre mai l'objectiu de que s'han de fer per millorar dia a dia la vida de la gent i molt més en estos moments on hi ha moltes persones que necessiten el suport dels seus governants.
Salut

Anónimo dijo...

Al anonimo le diria que no esta bien informado.Que por favor se informe bien como viajan los regidores de este ayuntamiento y en que restaurantes comen.
Para empezar solo deberia mirar y abrir bien los ojos para ver como se las gastan los regidores del PP , en que coches circulan y donde van a llenar sus estómagos .
Y si nos ponemos a nivel autonomico , ya es de verguenza los despilfarros de la "GENERALITAT".
Por cierto , ARTURO TORRO deberia ser mas cuidadoso y no hablar por el movil cuando conduce.