sábado, 17 de enero de 2009

INTOXICACIONS INTERESADES


UNA DEL PP: Vaig tindre ocasió de fer un desmentit rotund al Sr. Torró el dijous en el Plenari. Van dient per ahí als veïns del barri que el Pàrking de la El•líptica té perill de fallida econòmica i que, per tant, es pot quedar en un forat sense acabar com va passar quan es va fer el de la República Argentina..
Amb independència de qualsevol conjuntura econòmica, la construcció del pàrking va a bon ritme, està garantida per l’Ajuntament i la seua inauguració serà en al data prevista a l’hora prevista.

UNA DEL BLOC: Ahir a migdia, després d’un dia intens, mentre rebia a ciutadans i col•lectius, em vaig assabentar que els regidors del Bloc de Gandia feien una roda de premsa per a “ denunciar la privatització” de les escoletes infantils municipals. Havien llegit per damunt l’acord pel qual l’Ajuntament li encomanava a l’empresa pública que executara l’obra de la nova escoleta, “així com l’explotació” ... i allà van anar.
L’ Escoleta de Corea és pública i els educadors seran contractats per l’Ajuntament de Gandia.
Els regidors del Bloc tenien fàcil preguntar abans d’eixir a comunicar, i s’hagueren assabentat que el terme “explotació” es refereix a poder llogar-li-la a l’ Ajuntament i a poder vendre i llogar les vora de 80 places d’aparcament que, aprofitant l’avinentesa, fem en el soterrani de la escoleta infantil, per als veïns o serveis del barri.
Han preferit denunciar, confondre i alarmar a informar-se de la realitat. En fi, ells sabran si esta es la millor manera d’entendre allò que deien de “El Bloc compta”.


Fins demà.
Share/Bookmark

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Alcalde, ni cas. Tu a la teua i aneu fent. Cada dia van més agafats de la maneta i mes perduts.
Saps que no comprenc ben bé el pacte amb Mut, però, es cert que el paper del Bloc en esta etapa, desilusiona.
De Torro, ni comentari. Malgastes temps cada vegada que parles d'ell.
He llegit que teniu clar el V Centenari, abans de que intoxiquen, conta'ns alguna coseta.

Anónimo dijo...

UNA DEL PSOE: Contracta cada vegada més asessors i cada vegada mes gent al paro.

Anónimo dijo...

Hi ha una altra pitjor: ara va i resulta que els servesi jurídics externs de l'ajuntament (una potracà de diners)s'han adjudicat a una UTE formada per dos bufets d'advocats. Casualment, s'han unit en esta empresa el bufet que representava Orengo i Boix en la querella contra Mut (pel 'cas Marxuquera') i el que defensava a Mut. Pues no va i diuen que els serveis jurídics es van adjudicar al poquet de temps de signar l'acord Orengo i Mut !!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

¿ SEÑOR ALCALDE, Y QUE HAY DE LOS RUMORES QUE SUSO MARTÍNEZ NO SE VA Y CONTINUA EN EL AYUNTAMIENTO O EN UNA EMPRESA PÚBLICA ? AL MENOS, ESO DICE EL LEVANTE

Browner...Seguro? dijo...

Tant el torro “caducat” com Moya apliquen la màxima de l'intoxica que alguna cosa queda, com bé dius intoxicacions interessades, sempre hi ha qui ni llegix ni li interessa lo mes mínim i es creu qualsevol cosa de les quals circulen per ahi, que per cert, circulen veritables burrades i a veure qui és el “guapo” que les discuteix sense por de que ho “tachen” de venut al PSOE o de comentarista a sou, en fi, que segueixin així que al final la gent no és ximple i s'anirà adonant.

Anónimo dijo...

Gastar-se 6 milions d'euros fent un homenatge als prínceps de l'església
en aquests moments és una absoluta barbaritat, en llenguatge col·loquial
es diria que aquesta disparant amb pólvora de rei.

I temps al temps, però veurem a la nova burgesia de Gandia recórrer la meitat
Europa per a acudir a inauguracions d'exposicions, vins d'honor i altres
agasajos, i per a això noliejara avions, iots o el que faça falta, Gandia paga.

El que s'ha dit amb pólvora de rei i enfosquiment global.

Anónimo dijo...

no passa res, Obama ho sol.lucionará tot....

Anónimo dijo...

¿Por qué el señor alcalde está más pendiente de lo que dice o deja de decir la oposición?