lunes, 29 de septiembre de 2008

EL CANVI AL PSPV-PSOE JA S’HA PRODUIT


Este cap de setmana he tingut l’oportunitat de participar activament en el 11é Congrés del Partit Socialista Valencià, a més, i per primera vegada, en condició de delegat, és a dir, com representant de l’agrupació de Gandia.
L’experiència ha estat impagable, i el resultat, verdaderament molt satisfactori. He vingut content, animat i amb il•lusions renovades. Gandia, de la mà de Liduvina Gil i altres companys, va defensar les propostes aprovades en la nostra Assemblea i, després d’intensos debats, totes elles van eixir endavant i van ser aprovades per àmplies majories. El congrés va ratificar que som el PSPV- PSOE, un partit que defensa els valors d’esquerres, la nostra identitat valenciana, profundament democràtic i que vol ser modern en el seu funcionament. El nostre objectiu és guanyar la Generalitat sense perdre la identitat pròpia i valenciana, per a fer política per als que més la necessiten.
Vaig recolzar, en companyia de més del 47% dels compromissaris, al meu amic Ximo Puig per a ser Secretari General. Democràticament, va guanyar el company Jorge Alarte amb quasi el 53% dels vots. No tinc sensació de perdedor, ni estic arrepentit de res... tot el contrari. Estic ben orgullós d’haver recolzat a Ximo Puig i a Francesc Romeu i ha estat tot un honor el poder compartir amb ells l’experiència d’este 11é Congres. Però el resultat va ser democràtic i, per tant, a partir de hui, el nou Secretari General li diuen Jorge Alarte i comptarà amb el meu suport més decidit i el dels socialistes de Gandia per a que conduisca al Partit a la victoria en el 2011.
Ha triat una executiva de la seua confiança i compta amb moltes persones de gran valua al seu voltant. Especial menció a Alfred per ser de Gandia. A partir d’ara, Alarte haurà de ser valent (que ho es), generós amb els companys de bona voluntat ( que tots fan falta) i hàbil, per a poder sumar els esforços i voluntats de totes les persones de progrés que volen un canvi de govern a la Generalitat Valenciana.
La nova responsabilitat del secretari general es immensa i li desitge el major dels encerts per a ell i les seues accions. Crec que, amb trellat, humiltat, diàleg i sinceritat, tindrà un partit unit i fort, instrument imprescindible per a poder fer possible les esperances de molts ciutadans d’esta terra.
Des d’este Blog, enhorabona Jorge, el Canvi en el nostre partit ja s’ha produït.
Fins demà.
Share/Bookmark

8 comentarios:

Anónimo dijo...

A mi m'agradava més Romeu que Alarte. Crec que si haguereu presentat a Francesc Romeu o a tu hui algun dels dos seria el secretari general dels socialistes i el canvi també s'haguera produit. En fi, jo també accepte el resultat i a treballar.
El que espere és que Romeu no siga víctima ni represaliat en cap cas i per res. A més voldria que a més de les paraules de recolzament i llealtat tingueres un missatge valent d'avís a navegants; Si el secretari general nou es torna boig, li faras front, tu i la safor, amb mès força si cap de la que fereu al congrés.
Recorda que devem estar units i tots ho volem, però això no deu aplegar a deixar-nos morir per responsabilitat. Ara la responsabilitat es tota del nostre Secretari General, no ho oblideu.

Anónimo dijo...

Molt be, Jose Manuel, demostrant que el partit està per damunt de moltes altres coses, i que nosaltres, els socialistes, ahir vam començar el principi del fi dels governs de la dreta de Francisco Camps.
Tenim un bon projecte i un nou secretari, i anims renovats per a segir treballant. Ja estem impacients per rebre les directrius de la nova executiva, per tirar-nos de cap a la tasca.
Salutacions des de Morella.

Browner...Seguro? dijo...

Esperemos que realmente sea asi y no una reedicion de los anteriores elecciones como la de Romero, esperemos que finalmente TODOS se pongan a trabajar para cambiar el gobierno de la Generalitat y no para conseguir cada uno su parcelita de poder... esperemos. Parece ser que pronto veremos por donde van los tiros en las elecciones a las direcciones provinciales, no tardaremos en verlo.

El halcón rojo dijo...

Sé que vuestra agrupación (o vuestros delegados) se inclinaba por Puig y supongo que lo haría por afinidad. Pero en esto de la política el amiguismo juega un papel primordial, como lo demuestra la presencia del concejal Boix en la nueva ejecutiva por imposición directa de Pepe Blanco. El amiguismo y las presiones desde Madrid nos han privado de tener al frente del partido a una persona de una talla política impresionante como Francesc Romeu capaz de entusiasmar al partido y a la sociedad valenciana -me atrevería a decir que hasta el mismísimo Puig era consciente de ello-.

No soy del equipo de Romeu, no soy de ninguna "familia". Vivo la política desde la distancia por vocación intentando siempre descubrir su lado más positivo y después de este congreso que quedo con la sensación de que la habéis cagado pero a base de bien. Un saludo cordial.

Anónimo dijo...

Mut, Puig...companyies i eleccions que acabaran per costar-te car.

L'aposta guanyadora era Alarte, perquè contava amb el beneplàcit de Ferraz.

Espere que d'una vegada el PSPV deixe d'acatar tot el que li mana Madrid i treballe pels valencians, sent necessari inclòs enfrontar-se amb el Govern si cal, d'altra manera tindrem al PP al poder durant segles.

Anónimo dijo...

el correllengua no representa la lengua ni la cultura valenciana señor orengo , no soc del seu poble , pero la vaig vore de paso en el passeig , i em va pareixer un insult , el fet de vore les banderes eixes , i els crits a favor de una organizacio terrorista catalana.
Si l'añ que ve va voste tambe , quedara tambe com a terrorista i com a catalanista.

A per cert , que la gent es senga valenciana i española , no implica que siguen ni ultres , ni fascistes.

Un salut desde la safor

Anónimo dijo...

anònim, l'únic terrorista es qui va agredir a una regidora del BLOC aquell dia.

I si no eres de Gandia calla, que no tenen que vindre de fora a dir-nos qué tenim que fer.

Anónimo dijo...

LA FIRA I FESTES

ME GUSTARIA SABER LA OPINION DEL ALCALDE SOBRE EL HECHO QUE EN LOS CONCIERTOS DE FERIAS, EN EL SERRANO... LOS CONCEJALES (TANTO PLATAFORMOS COMO SOCIALISTAS) ENTREN CON INVITACION ELLOS Y SUS ACOMPAÑANTES MIENTRAS EL RESTO PAGAMS RELIGIOSAMENTE LAS ENTRADAS.
¿ES ESO ETICO JOSE MANUEL? LAS ENTRADAS DE CORTESIA DEBEN SER PARA INVITADOS, NO PARA GENTE DE 50000E ANUALES DE SUELDO.
Y LA BARRA LIBRE QUE TIENEN (NO PAGAN NI UNA COPA, LO HE VISTO CON MIS PROPIOS OJOS) EN LA CASA DE LA MARQUESA ¿A QUE SE DEBE?
LUEGO NOS QUEJAMOS QUE A LOS DEL PSOE NOS LLAMEN SOCIALISTOS.... Y NO ME SIRVE QUE ME DIGAS QUE NO SABES NADA DEL TEMA, PUES ES ALGO VOX POPULI
O PARAIS ESTO O DE PERDIDOS AL RIO