jueves, 17 de julio de 2008

25 ANYS D’UNIVERSITAT D’ESTIU


Dilluns, Maria Teresa Fernández De La Vega, el rector Francisco Tomàs i jo, inaugurarem la vint-i-cinquena edició de la Universitat d’Estiu de Gandia. Va ser una bona excusa per fer balanç de la recent història de la ciutat i per a poder xarrar un ratet de manera distendida amb la Vicepresidenta del Govern. Maria Teresa em comentava que li agrada Gandia i els seus ciutadans, persones optimistes, culturalment obertes i inquietes, tolerants i solidàries, socialment. Per això, veu en Gandia l’esperança en un futur millor
Jo estic segur, com així li vaig dir, que a Gandia som capaços de transformar les dificultats en reptes i estos en noves oportunitats. En estos moments de dificultat econòmica, o crisi, si així ho prefereixen, és quan cal tindre valentia i ser conscients de la necessitat de que, per a superar les dificultats, caldrà ser millors del que som...I ho serem! Per aconseguir-ho, hem d’obrir-nos a nous instruments de gestió i noves formes de treballar. En esta societat que viu en el canvi constant, el perill és tancar-se.
I caldrà, com hem fet sempre, creure en nosaltres mateix i en les nostres pròpies possibilitats, i seguir invertint en coneixement i cultura, els eixos que marquen el destí d’una ciutat. Com vaig dir a l’acte inaugural de la UEG, no hi ha res més barat que el coneixement, ni més car que la ignorància.
Fins demà.
Share/Bookmark

3 comentarios:

José Manuel Orengo Pastor dijo...

Ens anem de vacances blogueres fins setembre?

Jose Manuel Prieto Part dijo...

Si ara a l'estiu és quan més interessants estan les coses...
En tot cas, les vacances sempre són merescudes.
Ànim

Anónimo dijo...

Una ONG israelí difunde un vídeo con la agresión de un soldado a un palestino detenido
Maniatado y con los ojos vendados, el palestino recibe un tiro en las piernas
El muro de Cisjordania suma cada mes palestinos e isralíes heridos en enfrentamientos

Sur -este