domingo, 8 de junio de 2008

A QUE NO HI HA COLLONS?


“A que no hi ha collons!?” Amb esta espontaneïtat i profunditat de pensament , Torró convidava al companys del Bloc a fer "fotja" al plenari, agafats de la mà.

- “Quina poca vergonya! Són les 10 i no està l’alcalde... menuda falta de respecte! I damunt ahir, en la fideuà, no ens van sentar a la taula principal! Ja està bé!”

Sí, així era. Ja eren les 10, o quasi les 10 i, prèviament al plenari de les 10h, s’havia convocat una Junta General de GTV a les 9,45h. El govern es retrasava un quart d’hora perquè estàvem reunits estudiant les propostes i modificació de propostes que el PP i el BLOC havien presentat eixe mateix mati en caràcter d’urgència per a ser tractades en el Plenari. L’última moció ens arribava passades les 9,30h.
A les 10, o a les 10 i quatre o cinc minuts, començava el Plenari de les 10 i l’oposició no estava. “Què ha passat? Sabeu alguna cosa?” Els periodistes que segueixen les sessions plenàries ens conten el que ha passat.
“Què fer?” El secretari m’informa que la Junta General de GTV convocada a les 9,45h, per seguritat jurídica, es deuria suspendre. Però el Plenari de les 10h té quòrum i es pot celebrar.
Comencem doncs amb la correspondència oficial rebuda. En ella, el Ministeri de Justícia ens diu que Gandia té per fi aprovat el nou jutjat exclusiu per a violència de gènere. Se sent soroll de persones que pugen l’escala... “Seran els membres del Bloc i del PP que tornen desprès d’acabar la protesta pel retràs?” No. Són membres de l’associació Gandia Nàutica que, com a públic, havia demanat parlar en eixe Plenari per a reivindicar un espai per a les seus barques dins del Port.
Consternats, continuem amb el Plenari: aprovem els dictàmens de les comissions, mocions presentades pels grups que no estan, donem la paraula als ciutadans i ens quedem sense la fiscalització que correspon fer a l’oposició com a últim punt de cada reunió ordinària del Plenari.
Té igual! Ells ja estan convocant a la premsa.

- “Tu diràs això i nosaltres direm allò... Quin “notició” hem provocat! A més, per retràs de l’Alcalde! Quina sort! Envieu correus... prepareu als xicons de la tertulieta ...”
- “Però pot ser que ens pregunten perquè no hem anat al Plenari si el retràs ha segut en la Junta de Gandia Televisió...”

- “Qui ha de fer eixa pregunta? Tranquil, ja està tot preparat i d’ací tres anys és la nostra. Per la mare que ens ha parit!”

Una actitud irresponsable ha deixat sense representació en el plenari a milers de ciutadans este mes de juny. Cap problema, si es tracta de demostrar que sí havien collons.
D’allò altre... ja vorem, amics ... ja vorem.

Fins demà
Share/Bookmark

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Toda Gandia sabe quien es Torro. A el todo le da igual. Por mucha dinero que tenga, y por mucho que quiera Rus, nunca sera alcalde.
Ni caso de este tio, ya se lo cepillaran, y si no lo hacen, mejor para ti, porque el PP no gana ni por sus nietas.

Anónimo dijo...

Orengo estas perdiendo las formas Torro, te esta ganando la partida como digo en su blog y te la gana desde la sinceridad, a ti cada dia se te ve mas el plumero, se ve a las claras que estas haciendo politica de campanario impropia de una ciudad como Gandia, se te ve mas pendiente de darle vida a Mut que de hacer las cosas bien. Quien te ha visto y quien te ve.

Anónimo dijo...

al anonimo, cuidadito con Torro, sabe muy bien lo que hace y eso es el problema, que cada vez lo conoce mas gente y te aseguro que en la distacia corta gana y por cierto, no se si sera alcalde pero candidato firmalo donde quieras.

Browner...Seguro? dijo...

Las formas son lamentables, lo de Torro y su forma de comportarse lamentable, aunque parece que todos culpan solo a Torro y se olvidan de Moya que como siempre parece el "rasputin" de la política local, cuando estaba en el gobierno por un lado parecía que ejercía de gobierno y por el otro de oposición, que nunca estaba claro a lo que se dedicaba y ahora pues parece mas del PP que Torro. Pero una vez dicho esto, pienso que igual el gobierno podía haber parado la reunión de GTV y haber comunicado en el pleno públicamente los motivos, y después del pleno haber retomado esa reunión, pero lo que ocurre es que me da la impresión que en Gandia se están haciendo muchas cosas por "webs" en plan "pa chulos yo" y eso no es bueno para Gandia.

Xavi dijo...

Alcalde no és pot ser més prepotent; arribes tard, els teus portaveus (Vicent Mascarell i Fenando Mut) demanen disculpes i tú encara ixes a dir que culpa ninguna, que qui té que demanar perdò son Bloc i PP?
El que estem veguent en aquesta ciutat és inaudit.
Gracies a tú arribarà un govern del PP a Gandia (que per cert, no serà massa diferent a l'actual) i desprès a vore qui els tira (governant a Gandia i el Pais Valencià).
Des d'ací pregue a la gent responsable del PSOE, gent que es sent d'esquerres i que tinga encara algo de poder (no sé si quedarà algú) a que li llisca la cartilla al nostre alcalde i el faça reflexionar el més aviat possible.

Anónimo dijo...

Antes para Moya y el Bloc todo lo que hacias estaba bien y ademas era gracias a ellos.
Ahora son los aliados de Torro para desgastar al PSOE. Que morro.
El Bloc del " compromis" no engaña ya a nadie, sino queiren ser gobierno contigo no tendran mi voto.
Yo votare al Psoe o a EU, nunca mas a estos sabudets de no se de que.
A Toro y sus fanáticos ni caso.
Por cierto, ¿que pasa si Mut lo compra Rus i se alia con el PP y los de los solares de la playa?

Anónimo dijo...

Els concejals que no estigueren al plenari que es va fer, COBRARAN PEL PLENO QUE NO HAN ESTAT O ELS DESCOMPTA DEL JORNAL A FINAL DE MES?
ES IMPORTANT QUE S'ACLARISCA.
Si cobren igual, son collons amb diners de tota Gandia.

Xancleta dijo...

Que poco talante tenemos Sr. Orengo, como diría su Presidente del Gobierno que no el mío. Le voy a confesar algo, toda la vida he sido un seguidor incondicional de PSOE, pero me he cansado de tanta hipocresía y apología al sentido común. He perdido toda esperanza hacia el gobierno de mi ciudad y de mi país.

Y sabe que, me he refugiado en el centro-derecha que allí por lo menos me resepetan. A ver si me cuelga algo comentario en el blog que este será el cuarto que hago y nada de nada.....

Jose Manuel Prieto Part dijo...

Igualet, igualet a Rajoy.
Perd la primera volta, es queda, arma la gresca en la seua primera legislatura... i perd al segon intent.

Anónimo dijo...

senyor alcalde,estic molt agraid per el canvi que presenta el parc de sant pere aquesta setmana,les persones que utilitzaven el parc com a residencia ens han deixat,moltes gàcies per escoltar el comentari que li vaig enviar la setmana pasada (crec que el lloc que vaig enviar el comentari mo era el apropiat,poc a poc millorarem tots ),¿quan pare de ploure tornaran ? salut

Anónimo dijo...

Orengo, vas a perder las próximas elecciones. Se te acaba el "chollo". El PP te está ganando la partida día a día,
ja ja ja ja ja ja
y lo bueno es que no podrás hacer nada.
Aunque no publiques este comentario, me da absolutamente lo mismo. Lo tengo clarísimo.

salut

Anónimo dijo...

Perdona'ls, perquè no saben el que fan,tot són rabioletes de xiquets fins ara malcriats.