jueves, 12 de junio de 2008

CONSELL COPA AMERICA


Ahir vaig tindre l’oportunitat de poder contrastar, cara a cara i de persona a persona, la valoració de les gestions que estem fent com Ajuntament amb el Port de Gandia. En la reunió, estàvem totes i tots: empresaris, veïns, Universitat, Cofradia de Pescadors, Club Nàutic, Gandia Nàutica, els patrons de iots, l’Autoritat Portuària i els grups polítics de l’oposició. Quin plaer! Totes i tots podien expressar i fonamentar la seua opinió i escoltar després l’explicació del govern de la ciutat o de l’autoritat del Port. Jo estic content: vam poder repassar tots el projectes i gestions realitzades per part de l’Ajuntament i ens comunicaren una bona notícia per part de la Universitat: L’Institut Oceanogràfic estarà a Gandia.

Les meues conclusions personals de la reunió d’anit són les següents :

1.-Respecte al passeig del Port i l’acord assolit entre el Club Nàutic, el Port i l’Ajuntament: tots estàvem contents i d’acord, menys Torró que estava d’acord i cabrejat perquè haguera acord. (És el que té estar a l’oposició).

2.- Respecte a l’impacte d’arenes en l’ampliació del Port, conclusió clara: màximes garanties de que no hi haurà impacte negatiu apreciable en les platges del sud. És més, voluntat ferma de solventar impactes de l’actual dic del Port de Gandia i solidaritat amb els pobles que estan patint la mancança d’arena. Ací, Torró estava darrere del Bloc i el Bloc defensant posicions alarmistes al temps que es queixa de que l’acusem de fomentar posicions d’alarmisme. (El Bloc ens acusa de no informar als veïns d’un estudi realitzat per un afamat catedràtic d’universitat qui demana, ell mateix, que no fem ús del seu estudi fins que no realitze les conclusions finals)

Pel demés, la gent se’n va anar amb les idees clares i cansada de tant de debat polític al sí d’un consell que està per a fer aportacions positives i que pareix que ara tinga la finalitat de ser el fòrum on es desfogue l’oposició.

Jo crec que nosaltres devem continuar treballant per fer les coses bé, explicar-les amb llenguatge entenedor per a tots i qui preferisca estar tot el dia indignat i enfadat contra el món, allà ell.

Fins demà
Share/Bookmark

12 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

Jose Manuel... esperemos que todo salga bien y efectivamente dentro de unos años no puedan sacar los informes de los daños provocados por la ampliación del puerto y se tengan que callar, igual ocurre como con los pozos petrolíferos que duermen el sueño de los justos ¿o es que ya nadie se acuerda de los panfletos que repartió el PP?.

Adelante con las necesidades de Gandia, esta demostrado que los que están en contra de todo, seguirán estandolo sea por el motivo que sea.

Anónimo dijo...

Tota la raó, a seguir treballant deixant a banda qui no vol que es treballe.

Xavi dijo...

Alcalde, ens pots explicar com es pagarà l'ampliaciò del port?

Anónimo dijo...

enhorabona per plegar a un acord amb eixos "senyors" del Nautic,avore si deprens Torró asabentarte del que es tindre collons

Anónimo dijo...

Bon dia Alcalde , jo demanaria que en aques bloc hi haguera forma de contactar am els croquis dels projectes dels que moltes vegades es parla ,per fer-nos idea del que estem parlant, i el cas del port vindria al pel.

Anónimo dijo...

Alcalde, ¿Qué campaña es esa que sale en la radio hablando de pactos?
por qué ahora?
de qué va?
¿ qué intención tiene más a llá de lo obvio?

Anónimo dijo...

orengo mientes mas que hablas y mira que hablas, nadie puede creer que el acuerdo con el club nautico ha sido bueno para Gandia, bueno algunos si, los que escriben en este monodireccionalblog, plagado de palmeros, en este proyecto ha perdido todo el mundo, los bares y restaurantes de la zona, la imagen de Gandia, el club nautico que por detras te ponen verde, autoridad portuaria y todo el mundo, tenias que haber entregado la obra en Mayo del 2007 y todavia hay quien te aplaude. Sigue con esta pandilla de aduladores y veras donde vamos.Este comentario se manda tambien al blog de Torro, es la unica forma de que se publique, tu me los dejas en dique seco.

Anónimo dijo...

he llegit que els socialistes digueu que la propaganda que fan en la ràdio sobre vosté sr. Alcalde, li la van fer quan Mut era President del PP a Gandia, i jo dic que molt bé, que continueu mirant-vos el melic. La meva pregunta és, si aquesta pregunta la hi van fer sent Mut President del PP, per quin motiu la van fer llavors? quin sentit té? Us heu ficat en un túnel sense sortida pactant amb Mut. Mut vol tornar al PP. Mut no esta gens còmede amb volsaltres.
Jordi.

Anónimo dijo...

En el puerto tienes que hacer lo mejor para el futuro del turismo. En el gobierno debes hacer lo posible para que no gobierne el Sr Torro. Auque pactes con Mut o con Moya. Todo menos Torro. Para su desgracia lo conocemos mas de lo que el querria.

Anna dijo...

Alcalde, li demanaria una major inversió en assessors lingüístics per a cartells al carrer en lloc de tanta ampliació... absurda?
Passe's per ací:
http://joannotamartorell.blogspot.com/2008/06/si-alg-viu-da-ii.html

Unknown dijo...

Hännah, no t'esforces...

Per evitar eixos "problemetes" lingüístics, es veu que l'Ajuntament ha optat per fer-ho directament en castellà... Poc a poc van llevant-se la carassa...

Una ulladeta a
http://www.gandia.cat/#la_plaza_del_futuro
i sabràs de què parle...

Anónimo dijo...

Vaya artículo más imbécil.

No entiendo como os meteis con el ayuntamiento o con el Alcalde por ese motivo.

Ese artículo de ese link es una vergüenza y parece escrita por niños pataleando.

A veces este tipo de artículos parecen "el tomate", que quieren hacer de una cosa normal una bomba informativa.

Un poco de seriedad por favor, y sobre todo de sentido común.