lunes, 11 de febrero de 2008

DESPRÉS DE LA CRIDA...


He de reconèixer que hui em sent un poc alleujat perquè ja ha passat la Crida, l’acte on cada any les Falleres Majors i l’Alcalde convidem als gandians i gandianes a viure la festa. Tots els anys patisc prou en este acte: em posa nerviós haver de fer una espècie de parlament encès davant de tantíssima gent com hi ha a la Plaça Major. A més, no sé per què l’ hem de dir de memòria i no podem ajudar-nos d’un faristol...
Però bé, la Crida també em posa de molt bon humor. És la fita temporal per anar acomiadant poc a poc l’hivern, mentre li donem la benvinguda de nou al bon temps i a la primavera pròxima. Ja tenim ahí les Cavalcades i d’ací res, les Falles. Per cert, admire el treball que fan desinteressadament els fallers; sens dubte, contribueixen a fer de Gandia una ciutat millor, més optimista i crítica a l’hora.
Canviant de tema: ahir vaig anar al cine a vore “Ahora o Nunca”, de Morgan Freeman i Jack Nicolson. M’ha fet plorar prou a mi i a quasi tota la sala. La pel·lícula fa reflexionar sobre com consumim el temps i quines son realment les coses que importen. Parla també de com es pot mesurar el valor d’una persona. Respecte a açò, jo crec que una persona es pot medir també per la seua capacitat de regalar, per la seua generositat. Sempre he pensat que el donar fa feliç al que dona i al que rep. Recomane la "pel·li" i gràcies pel consell, Carles V.

Fins demà


Share/Bookmark

13 comentarios:

Señor Marron dijo...

Una vez te oí en la radio que decías que preferías recortar 6 millones de euros de una partida del presupuesto antes que dar un discueso de fallas.
La verdad es que el tema tiene tela y si a uno, las fallas no le tocan de cerca, puede resultar algo engorroso y peligroso meterse en un sarao así...
Por cierto, la peli está bien.

Browner...Seguro? dijo...

Hablando de Fallas, ¿porque se consiente que ocurran cosas como la del pabellón del raval?, para cuando los bailes y demás eventos a los sitios adecuados para esto, y los pabellones deportivos para practicar deporte, ¿como se depuran estas responsabilidades?, y que conste que no se soluciona pagando los desperfectos o que los pague el seguro del camión, esa no es la solución, la solución es que no vuelva a ocurrir.

Anónimo dijo...

Quina decepció alcalde, si camvia el nom de la meva falla, no li votaré mai mes. Que ho sapia.

Carlos V dijo...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com

www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Gandia 2025 dijo...

Hola alcalde

Leido tu comentario he de decirte que creo sinceramente que en tu blog te muestras tal como eres. Expresas tus sentimientos con bondad con sinceridad, con honestidad. Tal como eres. Coincido que es más fácil alcanzar la plenitud, dando que recibiendo, sólo los egoistas pretender recibir más. Pero siento decirte que esta sensibilidad que despiertas aquí y ahora, no es la misma que un tu puesto institucional. Creo que ahí te puede el ser más que el saber. Y sobre todo, siento decirlo pero así lo siento, no entidendo
todavía que haces con quien si hubiera podido te hubiera encarcelado. Ya sé, esto es política. Supongo que sin respuesta.

Salutacions i una abraçada

Anónimo dijo...

Vaig a ser breu. L'he vist a la tele publica de Gandia. He sentit els seus comentaris i em senc representat per les seues opinions sobre el món faller. Sinserament la seua honradessa manifestant que vosté no es faller però, el seu recolçament a aquesta festa ha sintonitzat amb el meu pensament.

Anónimo dijo...

Seguint la línea de "anonimo" de 12 de febrer de 2008 vaig a dir-li que si la meua falla no guanya el 1er premi super-especial no li votaré mai més. Que ho "sapia". I si no tinc cap premi de la ONCE tampoc !!!

Pere dijo...

Benvolgut José Manuel,

Coneixes el CSI-COM? Saps que té una pàgina web amb suposades "ofertes de treball"?

Des de fa aproximadament un any he intentat apuntar-me a diverses ofertes de les que apareixen a la llista. ÉS IMPOSSIBLE. El formulari per contactar sempre dóna un error, I ÉS EL MATEIX ERROR DES DE FA UN ANY. Si aconsegueixes localitzar la suposada adreça de contacte (csi-com@gandia.org) i els intentes enviar un e-mail... TE'L RETORNA PERQUÈ RESULTA QUE L'ADREÇA NO EXISTEIX!!! I AIXÍ DES DE FA UN ANY!!!

No els estranya als del CSI-COM no rebre cap missatge ni cap correu en, com a mínim, un any??

Però és que també he intentat telefonar... i mai no he aconseguit que me l'agafen...

Aquest suposat servei, funciona de veritat? Les ofertes que s'hi publiquen... serà real? Ho dic perquè com que no hi ha manera humana d'apuntar-se...

Podria fer vosté públic el que ens costa als gandians mantindre anualment una web com eixa, senyor alcalde. També podria fer públic quins mèrits calen o quan es realitza el concurs públic per a adjudicar aquest servei a les empreses.

A Gandia l'era d'Internet es veu que encara no ha arribat... Apareixem en la cua del "pelotón dels torpes" al rànking de pàgines web d'ajuntament i seguim esperant pacientment la "ciutat wifi" que va prometre al seu programa...

Anónimo dijo...

I si no fan a ma güela Fallera Major de Gandia, jo tampoc li votaré mai més!! Quna poca vergonya! He, he, he! Crec que resulta evident que l'anònim del 12 de feb. no ha votat mai a Orengo i que és un exemple més de com alguns fan servir este blog per a desgastar a l'alcalde. Per cert, en el blog d'Arturo també hi ha escrit un comentari similar que, per a l'ocasió, fa culpables de la Llei de Memòria Històrica a Mut i Orengo. Llegiu-lo, que no té desperdici!

Pau dijo...

---------- Estaba Sadam Hussein hablando con Dios, y le pregunta a Dios,

¿Cómo estará Irak dentro de 10 años?

Dios le contesta: 'Estará todo destruido por las bombas enviadas por los Estados Unidos'

Sadam se sentó... y lloró.Estaba Bush hablando con Dios, y le pregunta a Dios, ¿Cómo estará América dentro de 10 años? Dios le contesta:

Estará totalmente contaminada por las bombas químicas enviadas por Iran'

Bush se sentó... y lloró.Estaba Mariano Rajoy hablando con Dios , y le pregunta: 'Dios, ¿cómo
estará España dentro de 10 años si soy elegido presidente?'

Dios... se sentó y lloró.

ANONIMO 12 FEBRERO dijo...

tinc exactament igual el que diga el "anonimo" del 14 de Febrer, no li ho tindré en compte. Si aquest blog, serveix per a "la autocomplacencia del alcalde" digeu-ho clar i els que em confiat amb "Orengo", si "Orengo" no el PSOE, no entrarem, ni escriurem mes. Així de sencill.

Johnny B. Goode dijo...

Contaré un chiste, yo también,

Vuelo procedente de NY:

Aquí vuelo 1523 procedente de NY con destino AEROPUERTO ORENGO, solicita PERMISO PARA ATERRIZAR;

Aquí Fernando Mut en torre de control Aeropuerto Orengo, MANTÉNGASE A LA ESPERA;

30 min. Más tarde,

Aquí vuelo 1523 procedente de NY con destino AEROPUERTO DE ORENGO, solicita PERMISO PARA ATERRIZAR; nos estamos quedando sin combustible….

Aquí Fernando Mut en torre de control Aeropuerto de Orengo, MANTÉNGASE A LA ESPERA;

45 min. Más tarde

Aquí vuelo 1523 procedente de NY con destino AEROPUERTO DE ORENGO, solicita PERMISO PARA ATERRIZAR; la situación es muy desesperante, nos estamos quedando sin combustible….no sé lo que podremos aguantar…..

Aquí Fernando Mut en torre de control Aeropuerto de Orengo, MANTÉNGASE A LA ESPERA;

1:15 hras. Más tarde....

Aquí vuelo 1523 procedente del aeropuerto JFK de NY con destino AEROPUERTO DE ORENGO, URGENTEMENTE SOLICITA PISTA PARA ATERRIZAR

¡aquí Fernando Mut desde el AEROPUERTO ORENGO,
hombre haberlo dicho antes…..

ahí va la pista……
ORO PARECE PLÁTANO ES…….

Carlos V dijo...

Moltes gràcies Pau per donar un toc d'humor a aquest blog. La política hui en día està prou necesità de rialles i caxondeo