domingo, 2 de diciembre de 2007

PERSPECTIVES ECONÒMIQUES A GANDIA

Gandia té la sort de tindre Universitat i un sector públic important que actua sempre com a xarxa de seguritat en qualsevol desacceleració econòmica. A més, últimament el Port torna a reviure i adquirir protagonisme de la mà d’un pla d’usos i de l’activitat exportadora de taronja. A la Safor tenim també l’avantatge de tindre indústries tecnològiques punteres i varietat en els sectors productius.
Però en estos últims mesos observe una certa tendència general a la desacceleració o fins i tot a la relentització econòmica dels principals sectors productius de la ciutat. A la crisi perenne de l’agricultura, es suma la inquietut que generen les entitats financeres, amb crèdits restringits i tipus d’interès en alça. A més, ara hi ha dificultat en fer vendes ràpides en vivendes i immobles; s’observa menys optmisme i menys capacitat de despesa i de consum dels ciutadans, el que té un impacte directe sobre la restauració local, el comerç i el turisme, etc.
El que m’ompli d’optimisme és l’esperit emprenedor i impuls del nostre empresari tradicional . En mig de la situació general descrita, dos empresaris de Gandia de tota la vida obrin les portes del seus negocis reformats i plens d’optimisme. Són Casa Pastor, en Zentro, i Deportes Cucart en el Carrer Major .
Vaig estar amb ells en la inauguració de les dos tendes, desitjant-los èxit de tot cor, compartint la il·lusió del moment, l’entusiasme i l’orgull dels amics i de les seues famílies. El meu reconeixement a ells i a tots els anònims emprenedors que amb el seu impuls dinamitzen econòmicament la ciutat. Moltes gràcies.
Jo crec que l’èxit ja el tenen assegurat tan sols amb la seua actitud front a la vida. Per la meua part, com Alcalde, contribuiré des de l’Ajuntament en tot el que puga per a que així siga.
Per últim, vull donar també la més sincera enhorabona a Ricard Camarena i família per l’Estrella Michelín del restaurant “L’Arrop”. Per a ells és una recompensa que fa justícia a la seua aposta sense descans per la qualitat i professionalitat màxima. Per a Gandia significa estar posicionada com una ciutat gastronòmicament interessant.
Totes estes coses són motius per a treballar amb il·lusió per Gandia, ser optimista i tindre confiança en la nostra ciutat i en les persones que la fan possible.

Fins demà.
Share/Bookmark

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Parece ser que el Zentro y las tiendas y locales que hay en el no tienen licencia de apertura. ¿Como es posible que abra un comercio sin ella? ¿No será porque usted tiene alguna interés personal o familiar en ello? Espero que no sea por eso.

Anónimo dijo...

Personalmente, me parece inapropiado que se utilice este blog para hacer veladas acusaciones amparados en el anonimato. Si se tienen pruebas de algún delito, prevaricación, etc. ... existen mecanismos de actuación para estos casos.

Por otra parte, felicito como ciudadano a estas y todas la empresas y comercios que apuestan por Gandia. Desde aquí vaya mi gratitud, que manifiesto diariamente como cliente.

Browner...Seguro? dijo...

Una pregunta ¿el poligono donde esta el "Zentro" no pertenece a Bellreguard?.

Anónimo dijo...

Para cuándo la cafetería Tano recogerà las mesas y las sillas de la calle Purísima y las guardarà por las noches en el INTERIOR de su establecimiento como se NOS EXIGE AL RESTO DE BARES Y CAFETERÍAS?