martes, 13 de noviembre de 2007

FEMP


La Federació Espanyola de Municipis i Províncies és on estem representats tots els municipis.

El passat cap de setmana vaig assistir a l’Assemblea de l’esmentada Federació com a portaveu dels municipis socialistes de la província de València, que tot i ser menys dels que voldríem, teníem més representació que molts partits d’àmbit supramunicipal.

A Madrid vaig aprofitar per a contactar amb diferents alcaldes de localitats de l’estat espanyol. Amb independència del partit que governe en cada localitat, tots ens queixem de les mateixes qüestions: els ajuntaments fem coses que corresponen als governs autonòmics i a l’estat sense tindre diners assignats per a poder fer-ho, demanem més presència policial, demanem més participació en les polítiques socials i demanem mecanismes d’administració més àgils.

Tots els alcaldes ens sentim com el poder públic més pròxim al ciutadà, per suposat com el que més contacte té amb ell i el que millor el representa, açò no depèn de colors.

Per cert, parlant del valor de la proximitat, rep comentaris de queixes particulars en este blog que entenc que no són publicables perquè parlen de problemes i gestions que crec que són d’interés personal. A tots els que vullgueu fer-me saber alguna cosa, personalment vos convide a que utilitzeu el correu electrònic per a poder-vos contestar. monrop@gmail.com

Share/Bookmark

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Alcalde
Sabes que los guardias urbanos en tu ciudad son racisas?
Sabes que actuan contra los enmigrantes?
Sabes que tu ciudad no la rigen personas amables con tu quieres?
Sabes que hacienda de aquí dsicrimina a los inmigrantes, hacienddoles más control segun el nombre si es musulman?
sabes que esto es todo documentado y se puede probado?
Sabes que tienes organismos aqui que de verdad y se puede ser probar que son absolutamente fascistas y van en contra de los extranjeros?

Anónimo dijo...

alcalde tu ciudad está llena de cuardias racisdas, me cobran impuestos como a un español, pero me insultn como un un a moro y encima me embatrga haciebnda 1500 euros.
¿ permites tal injusticia en tu ciudad amable, y de persona a persona?

Anónimo dijo...

La verdad es que fue una buena noticia el tener de presidente de esta federacion a un alcalde socialista en una votacion que se gano por goleada y que como siempre el PP trato de entorpecer y manipular a sabiendas de que no tenia posibilidades de ganar , pero ya sabemos como son los de este partido , me ahorro los calificativos en esta ocasion.
Bueno , de nuevo estoy en este espacio despues de unos dias en que me quede sin PC y la verdad es que notaba a faltar el poder participar en tu blog .
Saludos