martes, 4 de septiembre de 2007

UN MATÍ INTENS

Hui, com la majoria de dies, he tingut un matí intens. de bon matí visita a les monjetes clarises per a parlar de restauració de patrimoni i cuestions museístiques. Despres, he mantingut una reunió amb la directiva de la Falla Alqueria Nova, que vol comprar un local. He aprofitat l’ocasió per a posar en marxa, de nou i amb caràcter universal, el sistema de cofinançament dels locals associatius. Pense que es important enfortir la capacitat de la societat civil i, per a aconseguir-ho, cal generar drets a les associacions
Després, he rebut als representants de Club Nàutic per a determinar la col·laboració de l’Ajuntament en la importantíssima competició internacional de vela lleugera que se celebrarà a Gandia a finals de mes.
Tot seguit, me n’he anat a una entrevista de la ràdio, on he destacat la voluntat de prioritzar, durant esta legislatura, les qüestions socials i les preocupacions ciutadanes, gobernant amb proximitat i demanant il·lusió col·lectiva per als dos grans reptes de ciutat: la planificació estratègica de la Gandia del 2025 i la celebració del V Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja.
Per acabar el mati, he mantingut una reunió per a estudiar l'aplicació dels preus dels parkings a la nova tarifa per minut, implantada per l'empresa concessionària. Les noves tarifes deu fiscalitzar-les l'ajuntament i, de moment, hem decidit parar l’aplicació d’esta modificació almenys per als abonaments. És cert que tenim un parking molt barat comparat al que es cobra per ahí. I és cert que, al canviar el sistema de cobrament, ens porta a adequar també les tarifes de rotació. Però crec que, abans de determinar una nova política de preus per als abonats, és necessari estudiar l’equilibri econòmic real de les concessions i les necessitats de finançament per al manteniment i noves inversions en parkings.
Bé, com vos deia, un matí intens, que ha durat fins les 16h.
Fins demà.
Share/Bookmark

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En cierta ocasión un pariente visitó a Nasruddin, llevándole como regalo un ganso.
Nasruddin cocinó el ave y la compartió con su huésped.
No tardaron en acudir un huésped tras otro, alegando todos ser amigos de un amigo «del hombre que te ha traído el ganso». Naturalmente; todos ellos esperaban obtener comida y alojamiento a cuenta del famoso ganso.
Finalmente, Nasruddin no pudo aguantar más. Un día llegó un extraño a su casa y dijo: «Yo soy un amigo del amigo del pariente tuyo que te regaló un ganso». Y, al igual que los demás, se sentó a la mesa, esperando que le dieran de comer. Nasruddin puso ante él una escudilla llena de agua caliente.
«¿Qué es esto?», preguntó el otro. «Esto», dijo Nasruddin, «es la sopa de la sopa del ganso que me regaló mi amigo».

Browner...Seguro? dijo...

Veo que has tenido reflejos y cintura en el tema parking.. correcto, espero que sigas teniendo esos reflejos para los otros temas que estan ocurriendo dia si y dia tambien en Gandia, dejadez en las obras publicas, en los vados, ¿grua?.. para que?... etc... yo sigo a lo mio, observando y comentando... no vas mal, pero todo es mejorable, ¿locales para fallas?, vale.. pero hay otras prioridades, ¿Club nautico?, vale... pero hay otras prioridades.....seguiremos en contacto... no lo dudes