martes, 22 de mayo de 2007

JÚLIA

Júlia és la meua filla major, de dos anys, lista com sa mare i un pel “ descarà” com son pare. A la seua manera, ella també està vivint esta campanya electoral.
Des de fa setmanes, per culpa d’este sarao que tenim montat, no la veig tant a sovint com voldria. El seu “papi” pràcticament ha desaparegut en carn i os i només el troba en els cartells del carrer. En precampanya, cada vegada que veia un muphi deia “ Mira, el papi!”. Quan va començar campanya, al matí següent, es va alçar i, en eixir al carrer, va cridar “Quants papis!, quants papis”!”- I així ho repeteix quant veu un panell en cartells meus.
Ara, Maria i jo hem descobert en Júlia, que a banda del seu gust pel ball, i a pesar del seu caràcter tímid i introvertit, té cert espirit exhibicionista (polític, diria jo). Estos dies ha vingut amb nosaltres als mítings, i el primer que ha fet és pujar-se a l’escenari a ballar i aplaudir abans, durant i després de les intervenció del seu papi. I a vore qui la baixa …! S’ha convertit en l’animadora espontània i inesgotable dels actes en barris.

A tots (a Júlia també) només ens falten 5 dies per tornar a la normalitat. Quan jo entre en eleccions, tot el meu voltant, entra també amb mi. Els sogres i la meua germana, de canguros. Els familiars i amics, en taules d’interventors i fent el porta a port. Maria, amb la web, corregint el Blog, proposant vídeos, i aguantant-me a mi, que no és poc.
En fi, a divertir-se i a passar-ho bé, com fa Julia. Que falten 5 dies i tinc plena confiança amb els meus ciutadans.
Fins demà.
Share/Bookmark

5 comentarios:

Browner...Seguro? dijo...

A mi me parece muy bien que disfrutes lo que puedas de tu hija y que la lleves a los mitines, pero preparate a los comentarios que creo vas a recibir por "usar" (entre comillas, yo no lo pienso) a tu hija... ya veremos que dicen .. algunos de esos "anonimos impresentables" que suelen pasar por aqui.

Saludos y amunt... ja esta ahi... i en la comunitat tambe podrem entre tots... ni'ha que tirarlos

Anónimo dijo...

Pues si parece muy simpática, eso también da una idea de la educación que está recibiendo y de la personalidad de los padres.Que siga así!

Y lo comentado por browner yo tambien lo he pensado..esperemos que no, pero ya se sabe con alguna gente.

Anónimo dijo...

de momento no tenemos gente que se escandalice de esto, me parece bien que hable de sus cosas al fin y al cabo es una persona
nOS QUEDA LO MÁS DURO, ÁNIMO A TODOS LOS QUE DE ALGUNA MANERA ESPERAMOS QUE EL 28 TORRÓ ESTÉ CAMINO DE SU CASA EN URUGUAY
qUE LES VENDA MOTOS SIN GASOLINA A OTROS!!!!

Anónimo dijo...

Es preciosa la niña y su presencia es más humana que núnca.
No levanten comentarios de forma preventiva, no, no tengan miedo, la gente siempre saca algo que no gusta a ellos, pero esto es normal, y el que quiere decir algo que lo diga, a mi me encantó la petitona en el escenario de su papá, ojalá que los otros aprendan añadir la guinda humana de la política de esa forma.
sigue adelante y suetre con el turrón regalado, espero que lo comas agusto el 27

Anónimo dijo...

A mi em sembla de gran categoria uq ela família acompanye al candidat en alguns actes de la campanya. Després hi hauran mooooolts dies que veuran a son pare de tard en tard... Per tant em sembla perfecte que tothom hi participe.
Per cert acabe de veure la presentació del PP sobre els Borja. Una cosa molt senzilleta per al bombo que han armat. N'és peculiar en els del PP.
S'han apuntat al carro dels Borja, ara a última hora, perquè el Psoe ho va anunciar abans. Em sembla una copia d'idea,
Adéu. Mireu el camí...